Islam, Budizam, Kršćanstvo, hodže, popovi....
-
Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2289 times
- Been thanked: 859 times
-
Status:
Quds
20 May 2025, 16:27
Remzudin wrote: 18 May 2025, 20:39
Zizi wrote: 18 May 2025, 19:48
Remzo, ne širi dezinformacije, kakva crna magija, ako je zaklano po islamskim propisima.
Druga je stvar, ako se kolje u đavolje ime i ako se od njega konzumira ono što se ne bi trebalo, kao npr. krv.
Mi zadnjih godina uplatimo u Pomozi.ba, 1/3 uzmemo za sebe i dio familije koji nam je u Sa, a ostalo ostavimo da oni podijele. Do sada mi je najljepše kurbansko meso nabavljeno preko njih.
Crna Magija je podjeljena u 2 sektora
1. u krvno zrtovanje a
2. u izradi ciste dark power force energije bez zrtovanje zivog bica od krvi i mesa.
Svako koljenje zivog bica u ime religije je izvrsavanje crne magije sa negativnim rezultatima na kraju.
Svak ce imati negativni okus od toga,samo sto ce te vi biti nesvesni o tome;a vi mislite da to izvrsavate u dobrom pa ce vas Allah nagraditi.
U Palestini se izvrsava genocid na gladan narod,a vase misljenje se od jednom okrenulo samo na Kurban kao daste zeljeni jesti mesa.A vi i dalje mislite da ste se osevapli ako djeli te to meso drugima.
Bolje da te pare za Kurban donatirate za neku organiciju koja se brine da se u Afriku pravi bunar da narod ima vodu za piti,ili da se plati konvoj za humanitarnu pomoc onom narodu koji ma je bas potrebna pomoc.Njima nije potrebno meso kurbana,oni bi bili zahvaljeni i za jednu konzervu pastete i kruha.
Veci je sevap dati jednom gladnom Psa nesto,nego da ide kurbansko meso u nepoznatni put.
Vama Idioti se izvrsava religiozno zlostvo a i neprimjetite i niste svesni o tome,a mislite da radite nesto dobro u vezi tome.
Vjerujem da nikada nisi ni pomislio koliko ovih idiota šalje za kurbane upravo u tim siromašnim zemljama. Kao i koliko bunara su ti isti idioti po Africi iskopali. Ovdje govorim samo o Bosancima "idiotima".
Nisam primijetio da tebe iko naziva idiotom, uprkos skoro svim tvojim pisanjima, koja su zaista ... nastrana. Npr. kada ustvrdiš gdje i kada će negdje biti zemljotres. To je smiješno, ali ipak, još niko ti ne napisa da si idiot.
Last edited by
Quds on 21 May 2025, 15:56, edited 1 time in total.
-
Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 252 times
- Been thanked: 397 times
-
Status:
Remzudin
21 May 2025, 15:06
Molim !!!!
tebi je smjesno ako ja kazem da ce biti zemljostres ?
Vjerovatno crknes i od smiha ako se negde bas i trese ?
-
Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2106 times
- Been thanked: 3744 times
-
Status:
Nora Ibsenova
27 May 2025, 16:31
Quds wrote: 20 May 2025, 16:27
Remzudin wrote: 18 May 2025, 20:39
Crna Magija je podjeljena u 2 sektora
1. u krvno zrtovanje a
2. u izradi ciste dark power force energije bez zrtovanje zivog bica od krvi i mesa.
Svako koljenje zivog bica u ime religije je izvrsavanje crne magije sa negativnim rezultatima na kraju.
Svak ce imati negativni okus od toga,samo sto ce te vi biti nesvesni o tome;a vi mislite da to izvrsavate u dobrom pa ce vas Allah nagraditi.
U Palestini se izvrsava genocid na gladan narod,a vase misljenje se od jednom okrenulo samo na Kurban kao daste zeljeni jesti mesa.A vi i dalje mislite da ste se osevapli ako djeli te to meso drugima.
Bolje da te pare za Kurban donatirate za neku organiciju koja se brine da se u Afriku pravi bunar da narod ima vodu za piti,ili da se plati konvoj za humanitarnu pomoc onom narodu koji ma je bas potrebna pomoc.Njima nije potrebno meso kurbana,oni bi bili zahvaljeni i za jednu konzervu pastete i kruha.
Veci je sevap dati jednom gladnom Psa nesto,nego da ide kurbansko meso u nepoznatni put.
Vama Idioti se izvrsava religiozno zlostvo a i neprimjetite i niste svesni o tome,a mislite da radite nesto dobro u vezi tome.
Vjerujem da nikada nisi ni pomislio koliko ovih idiota šalje za kurbane upravo u tim siromašnim zemljama. Kao i koliko bunara su ti isti idioti po Africi iskopali. Ovdje govorim samo o Bosancima "idiotima".
Nisam primijetio da tebe iko naziva idiotom, uprkos skoro svim tvojim pisanjima, koja su zaista ... nastrana. Npr. kada ustvrdiš gdje i kada će negdje biti zemljotres. To je smiješno, ali ipak, još niko ti ne napisa da si idiot.
To "pravljenje bunara" po Africi je takva prevara i pljacka, stvarno mi je zao ljudi koji bace svoje pare i zive u uvjerenju da su ucinili dobro.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
-
Quds
- Aktivni forumaš

-
Status:
Quds
27 May 2025, 20:08
Nora Ibsenova wrote: 27 May 2025, 16:31
Quds wrote: 20 May 2025, 16:27
To "pravljenje bunara" po Africi je takva prevara i pljacka, stvarno mi je zao ljudi koji bace svoje pare i zive u uvjerenju da su ucinili dobro.
Prevara je zasigurno više od stvarne realizacije. Ali, ima ih dosta urađenih. Greška je što ljudi uplate, pa haman prvima na koje naiđu na FB.
-
Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

-
Status:
Nora Ibsenova
27 May 2025, 20:41
Quds wrote: 27 May 2025, 20:08
Nora Ibsenova wrote: 27 May 2025, 16:31
Prevara je zasigurno više od stvarne realizacije. Ali, ima ih dosta urađenih. Greška je što ljudi uplate, pa haman prvima na koje naiđu na FB.
Dok ne naidjem na jednu ispravnu, za mene su sve prevare. Na ispravnu ne naidjoh ni jednu, a na prevara more.
Jedan te isti bunar su prefarbali toliko puta, da se niko vise ne sjeca koja je bila boja i jel taj bunar odvajkada tu ili ko je taj jedan covjek cija je donacija fkt otisla na bunar.
Znam da ljudi uplate, pa olaksaju svoju savjest zbog nekvalitetnog istrazivanja sa "bitan je nijjet"
Odra nas vise taj nijjet.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
-
Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3065 times
-
Status:
Lavlje_srce
04 Jun 2025, 22:15
Mi smo uplatili u zadnji čas preko Islamic Relief-a. Samo za nekoliko zemalja kurban je skuplji nego u Bosni. Cak i preko Islamic Reliefa za BiH je jeftiniji.

-
Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

-
Status:
Nora Ibsenova
04 Jun 2025, 22:19
tuzlak1212 wrote: 27 May 2025, 21:03
Pa ne odra tebe, sta te briga
Pa ne ubijaju izraelcani mene pa me opet briga
Itd
-
Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 8961 times
- Been thanked: 10641 times
-
Status:
Krokodil Behko
06 Jun 2025, 08:54
Na ulicama Sarajeva odvija se nesvakidašnja drama.
U naselju Otoka, traje potjera za ovnom koji je pobjegao vlasniku i građani ga love.
-
Quds
- Aktivni forumaš

-
Status:
Quds
06 Jun 2025, 12:24
Ja kad bih ga i uhvatio, ne bih mogao da ga dam za kurban. Nešto bih se osjećao, da možda "nije to-to". Kako god, nadam se da će ga brzo uhvatiti, može biti belaj i njemu i vozačima.
-
ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 44610 times
- Been thanked: 7960 times
-
Status:
ElTriconi
06 Jun 2025, 16:13
Anestzijaaa wrote: 06 Jun 2025, 12:13
Treba ga pustit nije halal.
Svaki zivi organizam ima par instrukcija koje se vrte a na vrhu same liste je ocuvaj zivot. Bez zivota nemre ni jest ni parit se, pajel
Po tome ni jedna zivotinja ne bi htjela pod noz i logicno da ce bjezat tobejarabi

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio