Šta će kod rahmetlije?kuplung wrote:neka komsiluka,ode kod djulage u goste .... :krevet moze vristat do mile voljeKrokodil Behko wrote:Pa kako ne bi imala?
Nedaj bože da je čuje komšiluk.
Zašto žene stenju tokom seksa
Moderators: spacebound, Duminjo
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Zašto žene stenju tokom seksa
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Ja sam biba, a ne pijatao 

Pa ti i nisi zena...sta pustio..Mirelam wrote:Ma ne bi glasa pustio , nema sansi, ha ja.

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Vidjela sam te na temi sredstva za potenciju i podizanje libida. Toliko.carobnjak N wrote:prezirem sex u mraku
btw koji penis odgovarate i dajete pretpostavke (sve jednu goru od druge) kad je ovo clanak sa vec utvrdjenim i jasno napisanim odgovorima

s tim da mu je naslov debilan,stenje ili jauče ranjenik,teski bolesnik isl,zene ispustaju uzdahe zadovoljstva iliti uzdisu.....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Jesi siguran?Mirelam wrote:Ma ne bi glasa pustio , nema sansi, ha ja.
Question everything.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Samo je ponuđen jedan mali broj odgovora.Svako ima svoje iskustvo.Zagorka wrote:Vidjela sam te na temi sredstva za potenciju i podizanje libida. Toliko.carobnjak N wrote:prezirem sex u mraku
btw koji penis odgovarate i dajete pretpostavke (sve jednu goru od druge) kad je ovo clanak sa vec utvrdjenim i jasno napisanim odgovorima![]()
s tim da mu je naslov debilan,stenje ili jauče ranjenik,teski bolesnik isl,zene ispustaju uzdahe zadovoljstva iliti uzdisu.....
p,s,
Prije desetak godina otišao ja s jaranom na kafu u hotel "Terme" na ilidži.Odmah s ulaza primjetimo oveću grupicu na prvom spratu ispred vrata jedne sobe.Znatiženjo se popnemo da vidimo šta je u pitanju.Kad tamo u sobi,ne da stenju (uzdišu) nego urliču.Pitam jednog sredovječnog čovjeka zna li ko je u pitanju, a on veli:
-I mi čekamo da vidimo koja je to sila?
Last edited by KOMESAR on 09 Oct 2015, 09:41, edited 1 time in total.
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4682 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9540 times
- Been thanked: 11282 times
Ma nije to to, valja se na vakat vraćati kući, da mati ne galamikuplung wrote:neka komsiluka,ode kod djulage u goste .... :krevet moze vristat do mile voljeKrokodil Behko wrote:Pa kako ne bi imala?

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Krokodil Behko wrote:Ma nije to to, valja se na vakat vraćati kući, da mati ne galamikuplung wrote:neka komsiluka,ode kod djulage u goste .... :krevet moze vristat do mile voljeKrokodil Behko wrote:Pa kako ne bi imala?

- drugrankovic
- Inventar foruma
Biba wrote:rado bih ja komsije kod rahmetlije..al iz drugih razloga..Biba ne vristi ni u kojim situacijama..nije nikad a i nece .. :perezube
ni ne jeca?
dosadan film?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ko to tamo stenje (U jednoj zgradi u Zagrebu):
Poštovani stanari, situacija u stubištu je nemoguća!!!
Već osmu noć zaredom iz nekog stana u našem haustoru dopire glasna glazba. Glazba i ne bi bila toliki problem da nakon nje ne nastupa rondanje i duboko stenjanje praćeno visokim ženskim cijukom (doduše, ruku na srce, sinoć nije bilo cijuka na kraju).
Nije mi preostalo drugo do pozvati (ime ćemo sakriti) umirovljenog policijskog inspektora da prenoći i izvidi situaciju. Metoda osluškivanja i prikupljanje iskaza svjedoka pokazala je da zvukovi dopiru negdje između 2. i 4. kata.
S obzirom da na tim katovima nema kućanstava s više prijavljenih članova, opravdano sumnjamo na višestruko kršenje kućnog reda, ali do trenutka pisanja ove obavijesti rezultati analize potrošnje vode još nisu pristigli.
Tim na terenu (spomenuti umirovljeni policijski inspektor, susjeda i potpisnica obavijesti, op.a.) zaključio je da se zbog učestalog ponavljanja najvjerojatnije radi o osobama mlađe dobi.
Psihoprofil je još nejasan (osim ljubavi prijestupnika prema Barryju Whiteu).
Od ostalih mjera uveli smo dežurstvo na prozoru (susjeda i potpisnica redova, op.a.), te je do danjega obustavljena čistačica da se osujeti zametanje tragova. O nastavku istrage izvijestit ćemo vas na sljedećem sastanku stanara.
Poštovani stanari, situacija u stubištu je nemoguća!!!
Već osmu noć zaredom iz nekog stana u našem haustoru dopire glasna glazba. Glazba i ne bi bila toliki problem da nakon nje ne nastupa rondanje i duboko stenjanje praćeno visokim ženskim cijukom (doduše, ruku na srce, sinoć nije bilo cijuka na kraju).
Nije mi preostalo drugo do pozvati (ime ćemo sakriti) umirovljenog policijskog inspektora da prenoći i izvidi situaciju. Metoda osluškivanja i prikupljanje iskaza svjedoka pokazala je da zvukovi dopiru negdje između 2. i 4. kata.
S obzirom da na tim katovima nema kućanstava s više prijavljenih članova, opravdano sumnjamo na višestruko kršenje kućnog reda, ali do trenutka pisanja ove obavijesti rezultati analize potrošnje vode još nisu pristigli.
Tim na terenu (spomenuti umirovljeni policijski inspektor, susjeda i potpisnica obavijesti, op.a.) zaključio je da se zbog učestalog ponavljanja najvjerojatnije radi o osobama mlađe dobi.
Psihoprofil je još nejasan (osim ljubavi prijestupnika prema Barryju Whiteu).
Od ostalih mjera uveli smo dežurstvo na prozoru (susjeda i potpisnica redova, op.a.), te je do danjega obustavljena čistačica da se osujeti zametanje tragova. O nastavku istrage izvijestit ćemo vas na sljedećem sastanku stanara.
[quote="Zagorkas tim da mu je naslov debilan,stenje ili jauče ranjenik,teski bolesnik isl,zene ispustaju uzdahe zadovoljstva iliti uzdisu.....[/quote]
kako ljepo formulisano
kako ljepo formulisano

- drugrankovic
- Inventar foruma
ko da je sad bitan jebeni vokabular pri kundacenju... 
ok ne stenju onda se moze rec i ne jecaju jer jeca onajko rida place tuguje, boluje... al se opet veli i jecaj pri vodjenju ljubavi...
a sto jecaju?
debilno pitanje

ok ne stenju onda se moze rec i ne jecaju jer jeca onajko rida place tuguje, boluje... al se opet veli i jecaj pri vodjenju ljubavi...
a sto jecaju?
debilno pitanje
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Cuj kudacenje...pa nije to ratovanje hbga...drugrankovic wrote:ko da je sad bitan jebeni vokabular pri kundacenju...
a sto jecaju?
debilno pitanje
U mom jeziku jecanje nastupa kad je netko tesko zalostan i u depri...kad zeli zatomiti osjecaje a ne moze...a mozda si ti u pravu..

...

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3883 times
- Been thanked: 2920 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times