Ja mislim da će biti mnogo žešći, kad budu branili republiku, sa Krkanom na čelu umjesto neukog pukovnika JNA.Krokodil Behko wrote:Ono sad neko padne na provokaciju balavog i nemaštovitog provokatora, koji tvrdi nekidan da ima mozak?
Samo znam da 800 četalja još uvijek pohađa Mladićev "seminar" na Teočaku i Zvorniku. Samo jedna ofanziva protiv brigade koja je ne samo počela, nego i završila rat bez ijednog, pa i najmanjeg topa.
Moram li tu pominjati oko trideset kubika četnika iz marta 93.
Neviđen primjer retardirane vojske. Po magli lopataškoj, ušunjati se na nepoznati teren, alal vera srpskom štabu
Snijeg pade te noći, a tokom narednih dana raspičkala se srpska komanda kod UNPROFOR-a, tvrde da smo im porobili svu vojsku i pozatvarali, pa dolazili da provjere
Ja kad se snijeg diže, mrtvih više nego u Kosovskoj bici na kvadrat :tudena
A bio je, nešto prije toga i debilski pokušaj diverzantskog upada, s nekim pukovnikom na čelu. Jes čovjek ko ninđa u pm, odveo je jedinicu, pravo pred jednu jedinu usmjeravajuću minu koju smo tu imali
(nogu mu nađosmo na nekoj bukvi)
Velika Srbija
Moderator: Krokodil Behko
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Velika Srbija
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Salahuddine ima nešto drugo. Upitno je ko će provoditi istu akciju sa naše strane . A RS je stvarno šuplja ko "sir" druže . 
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
A ko ce da vam dozvoli bilo kakvu akciju? Ovog puta, pogledajte iskustvo Sirije, nije Amerika jedina svetska sila. Ne mastajte o novom ratu, nikome to ne treba,bolje smislite kako da udjete u EU jer ce Evropa jednog dana biti skroz bez granica. Unistili su Jugoslaviju a sada kopiraju taj model i prave Evropu.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Zmaju SAD-e a ni Rusija nemau nikave strateške interese ovdje u Bosni . Obje sile nebi nam pomogle samo bi navijale .
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Zašto da ne maštamo?ZMAJ wrote:A ko ce da vam dozvoli bilo kakvu akciju? Ovog puta, pogledajte iskustvo Sirije, nije Amerika jedina svetska sila. Ne mastajte o novom ratu, nikome to ne treba,bolje smislite kako da udjete u EU jer ce Evropa jednog dana biti skroz bez granica. Unistili su Jugoslaviju a sada kopiraju taj model i prave Evropu.
Ovo što sad imamo je triput gore od rata.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Ružno je reći ali mislim da bih prvo počeo od naših "redova" druže .
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
Uvek oni imaju interese.Terasa svjesti wrote:Zmaju SAD-e a ni Rusija nemau nikave strateške interese ovdje u Bosni . Obje sile nebi nam pomogle samo bi navijale .
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Ako nerviraju me ove političke teme . Nastavite prijatno vam .
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Prvo treba vratiti i doraditi stari ustav.Naravno, to je moguće samo silom,a onda će oni sami otići u zatvor.Bolje i to nego vješala.Terasa svjesti wrote:Ružno je reći ali mislim da bih prvo počeo od naših "redova" druže .
Po mom,skromnom, misljenju sve je bolje od rata. Samo da se ne ubijaju deca, siluju zene , unistava imovina, a razgovorom se ipak moze sve resiti.KOMESAR wrote:Zašto da ne maštamo?ZMAJ wrote:A ko ce da vam dozvoli bilo kakvu akciju? Ovog puta, pogledajte iskustvo Sirije, nije Amerika jedina svetska sila. Ne mastajte o novom ratu, nikome to ne treba,bolje smislite kako da udjete u EU jer ce Evropa jednog dana biti skroz bez granica. Unistili su Jugoslaviju a sada kopiraju taj model i prave Evropu.
Ko ce otici u zatvor? Bogati politicari?KOMESAR wrote:Prvo treba vratiti i doraditi stari ustav.Naravno, to je moguće samo silom,a onda će oni sami otići u zatvor.Bolje i to nego vješala.Terasa svjesti wrote:Ružno je reći ali mislim da bih prvo počeo od naših "redova" druže .
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Razgovorom sa Srbima? O čemu se to s njima može dogovoriti?ZMAJ wrote:Po mom,skromnom, misljenju sve je bolje od rata. Samo da se ne ubijaju deca, siluju zene , unistava imovina, a razgovorom se ipak moze sve resiti.KOMESAR wrote:Zašto da ne maštamo?ZMAJ wrote:A ko ce da vam dozvoli bilo kakvu akciju? Ovog puta, pogledajte iskustvo Sirije, nije Amerika jedina svetska sila. Ne mastajte o novom ratu, nikome to ne treba,bolje smislite kako da udjete u EU jer ce Evropa jednog dana biti skroz bez granica. Unistili su Jugoslaviju a sada kopiraju taj model i prave Evropu.
Evropska Unija.Eto o cemu, posle ce sve biti lakse.KOMESAR wrote:Razgovorom sa Srbima? O čemu se to s njima može dogovoriti?ZMAJ wrote:Po mom,skromnom, misljenju sve je bolje od rata. Samo da se ne ubijaju deca, siluju zene , unistava imovina, a razgovorom se ipak moze sve resiti.KOMESAR wrote:Zašto da ne maštamo?ZMAJ wrote:A ko ce da vam dozvoli bilo kakvu akciju? Ovog puta, pogledajte iskustvo Sirije, nije Amerika jedina svetska sila. Ne mastajte o novom ratu, nikome to ne treba,bolje smislite kako da udjete u EU jer ce Evropa jednog dana biti skroz bez granica. Unistili su Jugoslaviju a sada kopiraju taj model i prave Evropu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9982 times
- Been thanked: 11863 times
Salahuddin wrote:Yebemu, ovo mi nesto poznato zvuci.Krokodil Behko wrote:Ono sad neko padne na provokaciju balavog i nemaštovitog provokatora, koji tvrdi nekidan da ima mozak?
Samo znam da 800 četalja još uvijek pohađa Mladićev "seminar" na Teočaku i Zvorniku. Samo jedna ofanziva protiv brigade koja je ne samo počela, nego i završila rat bez ijednog, pa i najmanjeg topa.
Neviđen primjer retardirane vojske. Po magli lopataškoj, ušunjati se na nepoznati teren, alal vera srpskom štabu
Snijeg pade te noći, a tokom narednih dana raspičkala se srpska komanda kod UNPROFOR-a, tvrde da smo im porobili svu vojsku i pozatvarali, pa dolazili da provjere
A bio je, nešto prije toga i debilski pokušaj diverzantskog upada, s nekim pukovnikom na čelu. Jes čovjek ko ninđa u pm, odveo je jedinicu, pravo pred jednu jedinu usmjeravajuću minu koju smo tu imali
(nogu mu nađosmo na nekoj bukvi)Jebes me ako nisam bio tu.
Ja eto, a kažu da nije bilo tako
To je samo par situacija prepričano. da i ne govorim o Arkanovim tigrovima, belim orlovima, nekim tobutskim sokolima, pa neki vukovi, pa bijeljinski panteri i nema kakve sve živine nije bilo, plus vikendaši poput rankovića i sl i sve ih je pred stvoritelja poslala jedna vrlo mala brigada.
- drugrankovic
- Inventar foruma

bla bla bla
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Ne, no Behko dali si ovo ti?Krokodil Behko wrote: Ni ne trudim se, jasno mi je da si četnik, isti onakav kakvi su bili i 92.
U stanju si zaklati komšije goloruke, jer osjećaš zov vlaško-čobanske mitomanije, budi iskren?
To ti je za tvoj seljački cinizam u prethodnim postovima, a čim si seljak, onda si i četnik, jer nije srpska vojska bila čak ni fašistička, koliko je bila seljačka, kužiš?
Hvališ se vojnom silom otetom od ostalih naroda i tu cinično nešto pišeš o avliji itd?
Čak i da ti se sto puta kaže "srebrenica" ti ćeš zapišati sve to i nastaviti po starom?
http://vukajlija.com/balija
Budi iskren?
Nemam namjeru ulaziti u raspravu sa čovjekom koji ne zna za granicu u negativnom ponašanju. Ustvari, teško je Behko opisati tvoje stanje. Ti si u nekoj pred-epiliptičnoj fazi. Od mržnje se ne živi, sa mržnjom se umire. Tako samo sebi možeš da naštetiš. Kontroliši to dok to nije počelo tebe da kontroliše.
Hvališ se sa nekim "herojem" Hajrom koji je jahao po nekoj čuki i nastradao od zalutalog metka. Sa jedne strane hvališ se kako ste bijli nadmoćni na Majevici, a zapravo ste bili najebali čim bi malo isturili facu. Kad izgubite krivi vam četnici i Hajro herojski poginuo.
Šta misliš zašto je Majevica granica, a ne cijela dio Federacije ili cijela dio RS? Možda zatošto nijedni nisu pobjedili. Niti tvoj Hajro niti moj Peša moj Behko. To je istina.
Komesar, cini mi se, daj Boze da gresim, da ti mrzis Srbe, ne da ih ne volis vec ih mrzis. To je vec opterecenje... ja imam drugove i to dobre, zapijemo se do zore, i Hrvate i Albance i Muslimane, o Bugarima i Makedoncima da ti i ne pisem, a Slovenac mi je kucni prijatelj, svake godine 7 maja je kod mene na veceri, 6.05. je Djurdjev dan moja slava al je pravimo u kuci mog oca, moji drugari dolaze 7.05 u moj stan.KOMESAR wrote:Razgovorom sa Srbima? O čemu se to s njima može dogovoriti?ZMAJ wrote:Po mom,skromnom, misljenju sve je bolje od rata. Samo da se ne ubijaju deca, siluju zene , unistava imovina, a razgovorom se ipak moze sve resiti.KOMESAR wrote:Zašto da ne maštamo?ZMAJ wrote:A ko ce da vam dozvoli bilo kakvu akciju? Ovog puta, pogledajte iskustvo Sirije, nije Amerika jedina svetska sila. Ne mastajte o novom ratu, nikome to ne treba,bolje smislite kako da udjete u EU jer ce Evropa jednog dana biti skroz bez granica. Unistili su Jugoslaviju a sada kopiraju taj model i prave Evropu.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Čekaj Zmaju pa i ja za Đurdevdan idem svojim prijateljima Romima 
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Ako pod vile podrazumijevaš NATO, Armiju BiH, HVO, HV, paravojne bošnjačke i hrvatske, kao i paravojne formacije iz RH i mudžahedine, ma nema nenaoružani ste bili totalno.Melek wrote:S obzirom na to koliku ste vojnu silu drpili, velika je sramota da nas niste sve istrijebili, nego ste - vidi cuda - poceli da cak i da ginete ko muhe na bojnom polju od ljudi s vilama i toljagama u rukama. Cak ste imali i ruse iza sebe i UN, mi smo bili pod embargom na samoodbranu i sa Franjinim nozem u ledjima i ipak nije islo.. A to malo Nato-farse pred kraj rata, to je vise da se spasi Kosovo, nas su svakako prepustili unistenju sa svih strana. Sramota, zar samo 49%, zar niste sa svim tim rekvizitama mogli da "briljirate"? Jok, eto vas u Haagu a i onaj brcanski koridor nije vise sto je nekad bioVladimir RUS wrote:Jeste Behko, samo što ste od tolikog Ugljevika ste samo Teočak dobili.Krokodil Behko wrote:Ono sad neko padne na provokaciju balavog i nemaštovitog provokatora, koji tvrdi nekidan da ima mozak?
(nogu mu nađosmo na nekoj bukvi)![]()
To je kao kada od ovce, dobijete ne tjeraj me dalje da pišem šta.![]()
Tamo ovamo, lijevo desno, drži nedaj, 100 odsto Bosna i Hercegovina za Bošnjaka jer važno je Bošnjak biti., pretvorila se u sobičak na tromeđi Sarajevo - Tuzla - Zenica. Da je babo znao prije nego što je otišao na onaj svijet da će njegova Bosna ostavljena u amanet biti tako mala, najvjerovatnije i dalje bi glumio Srbina - Jugoslovena jer Jugoslavija je veća jarane.
Tako da ne vuci me za jezik Behko, jer znaš i sam da vam nije bilo NATO saveza Sarajevo bi bilo danas bilo dio Srbije, a ti bi danas bio nacionalna manjina u svojoj zemlji zajedno sa svojom braćom iz Sandžaka.
I sam znaš da si samo pijun u šahovskoj igri igrača mnogo većih od sebe tako da ako Amerika i zapad jednog dana upute direktivu da građani BiH moraju sami da se brinu za svoje lastite unutrašnje političke odnose, strane kadije iz Suda i Tužilaštva BiH će morati da sude na osnovu prava i dokaza, a ne na osnovu konstrukcije priče i selektivne upotrebe krivičnog zakona.
No, uprkos tome, tolika moćna sila sastavljena od svega mogućeg, koktel miks svega i svačega i jedva da je držala 1/3 teritorije.
To se zove nesposobnost, dok sa druge strane mi ni Ruse nismo imali na svojoj strani kako treba dok je vama čitav svijet pomagao. Na kraju to je rezultovalo tako što smo mi dobili svojih skoro pola BiH, a vi ste ostali da se snalazite u skučevitom prostoru sa Hrvatima, mada ni u "svom" entitetu ne možete šefovati.
i Cigani slave tu slavu tacno bratac, al i mi Srbi, pa sta...i Cigani su ljudiTerasa svjesti wrote:Čekaj Zmaju pa i ja za Đurdevdan idem svojim prijateljima Romima