Moderator: Krokodil Behko
Kako da ti Rusi budu saveznici kada je mama Mira podrzalja Zjuganova protiv Jeljcina...curka, a sloba nije smeo da prdne od nje...Vladimir RUS wrote:Ako pod vile podrazumijevaš NATO, Armiju BiH, HVO, HV, paravojne bošnjačke i hrvatske, kao i paravojne formacije iz RH i mudžahedine, ma nema nenaoružani ste bili totalno.Melek wrote:S obzirom na to koliku ste vojnu silu drpili, velika je sramota da nas niste sve istrijebili, nego ste - vidi cuda - poceli da cak i da ginete ko muhe na bojnom polju od ljudi s vilama i toljagama u rukama. Cak ste imali i ruse iza sebe i UN, mi smo bili pod embargom na samoodbranu i sa Franjinim nozem u ledjima i ipak nije islo.. A to malo Nato-farse pred kraj rata, to je vise da se spasi Kosovo, nas su svakako prepustili unistenju sa svih strana. Sramota, zar samo 49%, zar niste sa svim tim rekvizitama mogli da "briljirate"? Jok, eto vas u Haagu a i onaj brcanski koridor nije vise sto je nekad bioVladimir RUS wrote:Jeste Behko, samo što ste od tolikog Ugljevika ste samo Teočak dobili.Krokodil Behko wrote:Ono sad neko padne na provokaciju balavog i nemaštovitog provokatora, koji tvrdi nekidan da ima mozak?
Samo znam da 800 četalja još uvijek pohađa Mladićev "seminar" na Teočaku i Zvorniku. Samo jedna ofanziva protiv brigade koja je ne samo počela, nego i završila rat bez ijednog, pa i najmanjeg topa.
Moram li tu pominjati oko trideset kubika četnika iz marta 93.
Neviđen primjer retardirane vojske. Po magli lopataškoj, ušunjati se na nepoznati teren, alal vera srpskom štabu
Snijeg pade te noći, a tokom narednih dana raspičkala se srpska komanda kod UNPROFOR-a, tvrde da smo im porobili svu vojsku i pozatvarali, pa dolazili da provjere
Ja kad se snijeg diže, mrtvih više nego u Kosovskoj bici na kvadrat :tudena
A bio je, nešto prije toga i debilski pokušaj diverzantskog upada, s nekim pukovnikom na čelu. Jes čovjek ko ninđa u pm, odveo je jedinicu, pravo pred jednu jedinu usmjeravajuću minu koju smo tu imali
(nogu mu nađosmo na nekoj bukvi)![]()
To je kao kada od ovce, dobijete ne tjeraj me dalje da pišem šta.![]()
Tamo ovamo, lijevo desno, drži nedaj, 100 odsto Bosna i Hercegovina za Bošnjaka jer važno je Bošnjak biti., pretvorila se u sobičak na tromeđi Sarajevo - Tuzla - Zenica. Da je babo znao prije nego što je otišao na onaj svijet da će njegova Bosna ostavljena u amanet biti tako mala, najvjerovatnije i dalje bi glumio Srbina - Jugoslovena jer Jugoslavija je veća jarane.
Tako da ne vuci me za jezik Behko, jer znaš i sam da vam nije bilo NATO saveza Sarajevo bi bilo danas bilo dio Srbije, a ti bi danas bio nacionalna manjina u svojoj zemlji zajedno sa svojom braćom iz Sandžaka.
I sam znaš da si samo pijun u šahovskoj igri igrača mnogo većih od sebe tako da ako Amerika i zapad jednog dana upute direktivu da građani BiH moraju sami da se brinu za svoje lastite unutrašnje političke odnose, strane kadije iz Suda i Tužilaštva BiH će morati da sude na osnovu prava i dokaza, a ne na osnovu konstrukcije priče i selektivne upotrebe krivičnog zakona.![]()
No, uprkos tome, tolika moćna sila sastavljena od svega mogućeg, koktel miks svega i svačega i jedva da je držala 1/3 teritorije.
To se zove nesposobnost, dok sa druge strane mi ni Ruse nismo imali na svojoj strani kako treba dok je vama čitav svijet pomagao. Na kraju to je rezultovalo tako što smo mi dobili svojih skoro pola BiH, a vi ste ostali da se snalazite u skučevitom prostoru sa Hrvatima, mada ni u "svom" entitetu ne možete šefovati.
ma a je slavim ko Ivko 3 dana, prvi dan kod caleta za veceru se okupi nas petnaestak, sutra kuci za prijatelje kucne koji ne mogu bas tamo, nema mesta jbg cale nema restoran, a treci dan u firmi...uffffTerasa svjesti wrote:
Ne sudi na osnovu nekoliko ljudi o celom narodu...nisi mi jasan...KOMESAR wrote:ZMAJ wrote: Varaš se!
Ja samo imam golemo iskustvo sa Srbima.
Negativno ponašanje?Vladimir RUS wrote:Ne, no Behko dali si ovo ti?Krokodil Behko wrote: Ni ne trudim se, jasno mi je da si četnik, isti onakav kakvi su bili i 92.
U stanju si zaklati komšije goloruke, jer osjećaš zov vlaško-čobanske mitomanije, budi iskren?
To ti je za tvoj seljački cinizam u prethodnim postovima, a čim si seljak, onda si i četnik, jer nije srpska vojska bila čak ni fašistička, koliko je bila seljačka, kužiš?
Hvališ se vojnom silom otetom od ostalih naroda i tu cinično nešto pišeš o avliji itd?
Čak i da ti se sto puta kaže "srebrenica" ti ćeš zapišati sve to i nastaviti po starom?
http://vukajlija.com/balija
Budi iskren?
Nemam namjeru ulaziti u raspravu sa čovjekom koji ne zna za granicu u negativnom ponašanju. Ustvari, teško je Behko opisati tvoje stanje. Ti si u nekoj pred-epiliptičnoj fazi. Od mržnje se ne živi, sa mržnjom se umire. Tako samo sebi možeš da naštetiš. Kontroliši to dok to nije počelo tebe da kontroliše.
Hvališ se sa nekim "herojem" Hajrom koji je jahao po nekoj čuki i nastradao od zalutalog metka. Sa jedne strane hvališ se kako ste bijli nadmoćni na Majevici, a zapravo ste bili najebali čim bi malo isturili facu. Kad izgubite krivi vam četnici i Hajro herojski poginuo.![]()
Šta misliš zašto je Majevica granica, a ne cijela dio Federacije ili cijela dio RS? Možda zatošto nijedni nisu pobjedili. Niti tvoj Hajro niti moj Peša moj Behko. To je istina.
Ne znaš ni protiv koga si se borio.....izgleda si fakat samo krompir gulio....drugrankovic wrote:hoce li mi neko odgovoriti na pitanje, kako se smatra onaj ulazak hrvatske postrojbe (iz rijeke, osijeka) u b brod preko sl broda...
bjese to u martu 1992 , i orgijanje po brodu i sire po posavini... preuzeli gradove, u kojima se orile pjesme evo zore evo dana... sa njima uz rame podjose i muslimani... eno basicke u kanadi koju isporucuju... koja je ucestvovala u klanjima, urezivala slova na glavi, odsjecala organe, oci vadila...
dakle mart 1992... upali oni ko i u vukovar prije ikoga, a poslije kad uslijedi odgovor, onda jadni nevini, slabo naoruzani pred cetnickom armadom i zrtve?
te zrtve srpske, hladnokrvno ubijanje od strane ustasa i bosnjaka, jel to nije agresija?
toliko mohr o pocinjanju i o vasem trabunjanju...
chibe
Jarane, blebećeš takve gluposti, i to takvim stilom, da bi se i osnovnoškolac posramiodrugrankovic wrote:hoce li mi neko odgovoriti na pitanje, kako se smatra onaj ulazak hrvatske postrojbe (iz rijeke, osijeka) u b brod preko sl broda...
bjese to u martu 1992 , i orgijanje po brodu i sire po posavini... preuzeli gradove, u kojima se orile pjesme evo zore evo dana... sa njima uz rame podjose i muslimani... eno basicke u kanadi koju isporucuju... koja je ucestvovala u klanjima, urezivala slova na glavi, odsjecala organe, oci vadila...
dakle mart 1992... upali oni ko i u vukovar prije ikoga, a poslije kad uslijedi odgovor, onda jadni nevini, slabo naoruzani pred cetnickom armadom i zrtve?
te zrtve srpske, hladnokrvno ubijanje od strane ustasa i bosnjaka, jel to nije agresija?
chibe
Ma ti se salis.. HVO vam je bio debeli saveznik u BiH (sjecas se Mate Bobana i deala sa onim crnogorskim ludim guslarom). A i HV tu nije skroz cista osim u Oluji, kad vam je dobro sijevnulo (a i opet ce, u to sam ubijedjen). Vidi samo kako u tom tvom provokativnom zanosu uopste ne spominjes embargo na oruzje koji su nam nametnuli UN, i rusi i njihov veto. Ruski veto vas je spasio i od posljednje rezolucije o Srebrenici. Nego eto, kad si se vec tako prikovao za te teritorijalne postotke (sto u vecini slucajeva primjenjujete kad nemate drugih argumenata), pa te povrsine sto ste vi ukrali, ako cemo iskreno - to su cuke, sagledaj malo. Samo Sarajevo vrijedi kao 80% tog vaseg privremenog entiteta, a i vecina ostalog sto vam je izmaklo (bez obzira na hiljadugodisnje planiranje otimacine) su oni bolji gradovi i tako te bitne stvari. Sume istocne bosne i posavska njiva vas nece dugo drzati, u to budi uvjeren..Vladimir RUS wrote: Ako pod vile podrazumijevaš NATO, Armiju BiH, HVO, HV, paravojne bošnjačke i hrvatske, kao i paravojne formacije iz RH i mudžahedine, ma nema nenaoružani ste bili totalno.![]()
No, uprkos tome, tolika moćna sila sastavljena od svega mogućeg, koktel miks svega i svačega i jedva da je držala 1/3 teritorije.
To se zove nesposobnost, dok sa druge strane mi ni Ruse nismo imali na svojoj strani kako treba dok je vama čitav svijet pomagao. Na kraju to je rezultovalo tako što smo mi dobili svojih skoro pola BiH, a vi ste ostali da se snalazite u skučevitom prostoru sa Hrvatima, mada ni u "svom" entitetu ne možete šefovati.
Hej, ti, da te pitam:Vladimir RUS wrote:Ne, no Behko dali si ovo ti?Krokodil Behko wrote: Ni ne trudim se, jasno mi je da si četnik, isti onakav kakvi su bili i 92.
U stanju si zaklati komšije goloruke, jer osjećaš zov vlaško-čobanske mitomanije, budi iskren?
To ti je za tvoj seljački cinizam u prethodnim postovima, a čim si seljak, onda si i četnik, jer nije srpska vojska bila čak ni fašistička, koliko je bila seljačka, kužiš?
Hvališ se vojnom silom otetom od ostalih naroda i tu cinično nešto pišeš o avliji itd?
Čak i da ti se sto puta kaže "srebrenica" ti ćeš zapišati sve to i nastaviti po starom?
http://vukajlija.com/balija
Budi iskren?
Nemam namjeru ulaziti u raspravu sa čovjekom koji ne zna za granicu u negativnom ponašanju. Ustvari, teško je Behko opisati tvoje stanje. Ti si u nekoj pred-epiliptičnoj fazi. Od mržnje se ne živi, sa mržnjom se umire. Tako samo sebi možeš da naštetiš. Kontroliši to dok to nije počelo tebe da kontroliše.
Hvališ se sa nekim "herojem" Hajrom koji je jahao po nekoj čuki i nastradao od zalutalog metka. Sa jedne strane hvališ se kako ste bijli nadmoćni na Majevici, a zapravo ste bili najebali čim bi malo isturili facu. Kad izgubite krivi vam četnici i Hajro herojski poginuo.![]()
Šta misliš zašto je Majevica granica, a ne cijela dio Federacije ili cijela dio RS? Možda zatošto nijedni nisu pobjedili. Niti tvoj Hajro niti moj Peša moj Behko. To je istina.
Mohr wrote:Jarane, blebećeš takve gluposti, i to takvim stilom, da bi se i osnovnoškolac posramiodrugrankovic wrote:hoce li mi neko odgovoriti na pitanje, kako se smatra onaj ulazak hrvatske postrojbe (iz rijeke, osijeka) u b brod preko sl broda...
chibeLupetaš koješta bez ikakve veze tek da nešto kažeš, i to nadmeno, misleći da si odveć pametan i da bogzna nešto znaš, pritom se diveći samom sebi tako što na kraju dodaš neku kafansko-seosko-opančarsku psovku. Šupalj si bre ko crkveno zvono...
Slobodno me banuj ako ti smetam, ti si gazda od ovaj forum.Krokodil Behko wrote: Negativno ponašanje?
A šta da radim sa tvojim negativnim ponašanjem? kao moderator, ja sam ti mogao brisati post, ali pun mi klinac plakanja i žalbi na krokodilsko moderiranje, pa eto, makar da ti uzvratim, da vidiš kako je. Nikad ti ne možeš napisati onoliko provokacija, koliko ja mogu tebe drmnuti, pa izvoli izaberi ili prestani s namjernim provokacijama (tebi je i cilj i zbog toga si na ovom forumu) ili i dalje čitaj to "negativno ponašanje".
Da je to tako, ne bi ti ni dolazio ovdje, nego ti je duševna hrana tu biti zbog provociranja, pa kad te neko mlatne, onda se žališ na uvrede. Prastara taktika onih likova sa samog forumskog dna na internetu.
I još nešto, kad bih ja ispao toliko glup kao ti , od bruke bi se posuo prikolicom pepela.
Krokodil Behko wrote:Pustio sam te i nekidan da pišeš gluposti kako je Hajro poginuo od metka, a nije tačno, nego od gelera.
Nisam vezan za ovaj forum. Dolazim sa jednog drugog foruma. Ovo mi je usputni forum i došao sam ovdje na poziv jednog od moderatora tako da možeš slobodno da me banuješ kad god hoćeš. Nije problem.Krokodil Behko wrote:Ti pljuješ po narodnom heroju i to isključivo iz razloga da provociraš i nerviraš. E pa zato sam ja uskočio umjesto nekog Komesara i nekog Meleka, a samog sebe ne mogu banovati :perezube Ti misliš da imaš to pravo? Isto su mislili i neki drugi i božije davanje, svi su na forumskom groblju.
Slažem se.Krokodil Behko wrote:Konstatujem da smo završili diskusiju.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests