Maja
07 Jun 2025, 10:32
Ma nema sta nisam.
Sinoc gledala King Konga pa je i u snu bilo pucacine, bombi, granata. Onda je ceca pravila nekom kajmak salatu. U list glavatog kupusa je stavljala kajmak i jos nesto. Pa nas je izdala pa je bilo skakanja s balkona. Onda je ubijena Areta Frenklin i necim su napumpali njeno tijelo da je bila velicine King Konga. Stalno su puhali i puhali i mi smo trcali pod prikolice da nas zastite kad Areta pukne. Tako je i bilo.
Onda sam sanjala da je u jednoj od nasih soba zakljucan ludjak i ja imam kucepazitelja, dajem mu kljuceve od svake prostorije i uzimam od te sobe s ludjakom pa govorim u svaku sobu slobodno ulazi osim u ovu i u wc kad neko ima unutra.
Onda sam sanjala tatu rahmetli da zivi negdje odvojeno od nas i govorim mu sto ces tu, vrati se kuci. Kaze on ne mogu ko ce se brinuti o basti, imam 40 kavada, treba im otkinuti zaperke i povezati. Ja kazem ima i kod nas kavada i svega, trebam i ja to isto raditi a nisam sigurna kako cu, dodji pokazi mi. Onda sam mu oprala dvije majice i rekla da barem dodje kuci da uzme svojih stvari pa da se vrati.
Onda sam bila na nekom testu za folk muziku. Dobila sam na papiru po jednu rijec i trebala sam da na osnovu te jedne rijeci pogodim pjesmu i izvodjaca.