nema predaje ....ili pukovnik ili pokojnikgreeneyes wrote:Ko je ono bio optimista, ko je vjerovao u pobjedu jedne jedine, deR da čujem?

dobar je i poraz...čista lica...
ja sam vjerovao....tekma se igra 90 minuta i koliko sudac kaže

nema predaje ....ili pukovnik ili pokojnikgreeneyes wrote:Ko je ono bio optimista, ko je vjerovao u pobjedu jedne jedine, deR da čujem?
Ne kukuriči prije zore!Pasaga wrote:...koga bi BH mogla dobit u barazu...
kako se to odlucuje...?
Dabome.storm wrote:nema predaje ....ili pukovnik ili pokojnikgreeneyes wrote:Ko je ono bio optimista, ko je vjerovao u pobjedu jedne jedine, deR da čujem?
dobar je i poraz...čista lica...
ja sam vjerovao....tekma se igra 90 minuta i koliko sudac kaže
Moram kad nas je majstor zakopao do grla u vnago.drugrankovic wrote:nemoj mi papea...
pazi samo da u utorak ne pocnes lajat bazdarevica...
u slucaju kiksa... do igraca je...
mada da bosna propusti sad kipar? imali su dve da moraju da dobiju, i prosli vels dakle sad dovrsiti... manite se kombinacija i igre na iks... to nam obicno dodje glave... kipar je pomogo bosni pobjedom zidova ali i sebe napalio da sad u slucaju pobjede...
bice to utakmica na krv i noz... hrabro od pocetka, gol na vrjeme, i gotovo... da im se vrne za ono iznenadjenje
drugrankovic wrote:ja sam igro na nju , i rvatsku, ujebase me milovi djetici
ali sam ujutru obnovio tiket bosnu rvatsku i dodao 1x na srbiju portugal, dvojku na holandiju, keca na norvesku
ostala mi samo srbija veceras...
Čak spletom okolnosti mogu i Turci biti nosioci kao i mi, tako da bi i njih izbjegli.Hannibal Lecter wrote:Baraz smo osigurali, to je sigurno. U barazu smo nosioci sto znaci da mozemo dobiti sloveniju, tursku, norvesku i albaniju vjerovatno. Mozemo igrat protiv svih ovih reprezentacija ali ne bih volio da dobijemo tursku.
Ha..i tebi Meša ulijeva povjerenje.greeneyes wrote:Čak spletom okolnosti mogu i Turci biti nosioci kao i mi, tako da bi i njih izbjegli.Hannibal Lecter wrote:Baraz smo osigurali, to je sigurno. U barazu smo nosioci sto znaci da mozemo dobiti sloveniju, tursku, norvesku i albaniju vjerovatno. Mozemo igrat protiv svih ovih reprezentacija ali ne bih volio da dobijemo tursku.![]()
Daklem, ako bi Turska bila nenosioc oni bi nam bili najteži protivnik, a protiv Albanije, Norveške i Stormovih ahbaba bi bili favoriti.
Hannibal Lecter wrote:Ja ti brisem postove, ako nastavis ovako da pises dobices godisnji
Pa nije u mojim očima Guardiola, ali je dobio prolaznu ocjenu za sada, izvadio nas je iz golemih vanago, razdrmao malo igrače, probudi ih iz proljenoig sna.KOMESAR wrote:Ha..i tebi Meša ulijeva povjerenje.greeneyes wrote:Čak spletom okolnosti mogu i Turci biti nosioci kao i mi, tako da bi i njih izbjegli.Hannibal Lecter wrote:Baraz smo osigurali, to je sigurno. U barazu smo nosioci sto znaci da mozemo dobiti sloveniju, tursku, norvesku i albaniju vjerovatno. Mozemo igrat protiv svih ovih reprezentacija ali ne bih volio da dobijemo tursku.![]()
Daklem, ako bi Turska bila nenosioc oni bi nam bili najteži protivnik, a protiv Albanije, Norveške i Stormovih ahbaba bi bili favoriti.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests