bez alkohola može proći samo dečiji rođendan al samo u sobi gde su mališani, već roditelji u drugoj sobi...zna seRum wrote:To i nije zurka bezZMAJ wrote:jebo žurku bez alkohola..

Moderator: Krokodil Behko
bez alkohola može proći samo dečiji rođendan al samo u sobi gde su mališani, već roditelji u drugoj sobi...zna seRum wrote:To i nije zurka bezZMAJ wrote:jebo žurku bez alkohola..
Hannibal Lecter wrote:Stavim ja al u ljubav vjere nemam
a šta drugo da radimo? da gledamo tv dnevnik?Ledena wrote:Sto moraju pit roditelji za djetetov rodjendan?
kad budes sinu slavila rođendan logićno je da dođu babe dede tvoji brat , sestra šta li već imaš, muževi takodje tu su i kumovi i eto žurke...Ledena wrote:Kao prvo to su mala djeca, torta, sok, kafa.
Gosti, ako ima djece i to je to.
kakav alkohol i te gluposti, pa ne slavi se mamin i tatin
rodjendan.
i vamo se svi ponapijaju, a djeca tamo. Ma nidje veze.
nigde vezu ne vidim...Julia-Klara wrote:Nesto vas citam i kontam, da li ste toliko sHebani i nesigurni u sebe da vam treba alkohol da pustite emocije van pa da se dobro provedete ?
Kum je vjerski covjek, tako da prvo zbog njega nebi alkohola bilo.ZMAJ wrote:kad budes sinu slavila rođendan logićno je da dođu babe dede tvoji brat , sestra šta li već imaš, muževi takodje tu su i kumovi i eto žurke...Ledena wrote:Kao prvo to su mala djeca, torta, sok, kafa.
rodjendan.
on je vernik za sebe, kakve veze imaju sa njegovim ubeđenjima ostali gosti?Ledena wrote:Kum je vjerski covjek, tako da prvo zbog njega nebi alkohola bilo.ZMAJ wrote:kad budes sinu slavila rođendan logićno je da dođu babe dede tvoji brat , sestra šta li već imaš, muževi takodje tu su i kumovi i eto žurke...Ledena wrote:Kao prvo to su mala djeca, torta, sok, kafa.
rodjendan.
Pa tko ti što hoće sadLedena wrote:Necu se jos i o tome raspravljat.
Kod mene nema alkohola za djeciji rodjendan i zdravo!
Meni i tvoj rođendabn spada u dječijeLedena wrote:Ne moras..
dodji na moj rodjendan..
E tu možemo popričatiLedena wrote:Cccc
dodji onda na mamin