Džaba pišeš, vidiš da je svratio samo na minut, valja mu stići na prvi posao. Za par godina, imaće ih i tri.ironman wrote: 09 Jun 2025, 15:10 Rocko spasavaj sta se spasit da ode sve u helac,sace vas impichovat.
I to bukvalno![]()

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Džaba pišeš, vidiš da je svratio samo na minut, valja mu stići na prvi posao. Za par godina, imaće ih i tri.ironman wrote: 09 Jun 2025, 15:10 Rocko spasavaj sta se spasit da ode sve u helac,sace vas impichovat.
I to bukvalno![]()
Nisam izabrani predstavnik a ko ce to impeach kad je sve naseironman wrote: 09 Jun 2025, 15:10 Rocko spasavaj sta se spasit da ode sve u helac,sace vas impichovat.
I to bukvalno![]()
Samo rukaj. Valjda dočekaš i penziju, ako ti je Veliki Bijeli Otac ne zayebe do tad.
E moj jado . moja vojna mirovina leze na racun odavnoj a radim jer sam pohlepan
Ooo, generale, nisam te prepoznao. Kakve pločice, molerski posao više para.
Koja američka politika tebi odgovara?
Jok bolan to su one private 401k .Melek wrote: 09 Jun 2025, 21:29 Pa opuho vam je Ridjan mirovine? Zar nisu sve bile na akcionim fondovima? U stvari, nije Ridjan već Elko po zadatku. Dok ga nije naguzilo pa i njemu mahnilo štokoju milijardu.
I dok tenkovi putuju prema Washingtonu u pripremama za vojnu paradu na rođendan Velikog vođe Donalda Trumpa 14. lipnja, Trump šalje vojsku i marince da pucaju na američke građane.
Predsjednici Barack Obama i Joe Biden deportirali su u svom mandatu bez ikakve buke i skandala preko deset milijuna ilegalnih migranata, protiv kojih se Trump sada navodno bori. Ali danas Trump koristi borbu protiv migranata za kreiranje atmosfere straha, nesigurnosti, terora, za zastrašivanje i mobiliziranje javnosti, kao i za propagandni rat protiv "žrtvenih jaraca", potrebnih svakom diktatorskom režimu.
I koliko je mrtvih u LA?Krokodil Behko wrote: 09 Jun 2025, 23:06I dok tenkovi putuju prema Washingtonu u pripremama za vojnu paradu na rođendan Velikog vođe Donalda Trumpa 14. lipnja, Trump šalje vojsku i marince da pucaju na američke građane.
Predsjednici Barack Obama i Joe Biden deportirali su u svom mandatu bez ikakve buke i skandala preko deset milijuna ilegalnih migranata, protiv kojih se Trump sada navodno bori. Ali danas Trump koristi borbu protiv migranata za kreiranje atmosfere straha, nesigurnosti, terora, za zastrašivanje i mobiliziranje javnosti, kao i za propagandni rat protiv "žrtvenih jaraca", potrebnih svakom diktatorskom režimu.
Jah... bolje biti moler, nego se hvaliti sa učešćem u nasilničkim ratovima, zar ne?
Pod nasilničkim, mislim na agresiju. To ti izjednačuješ, recimo, ARBiH u ratu u BIH i američku vojsku u Iraku, pa tako su 'svi ratovi nasilni'? Nasilni jesu, ali neko je najčešće siledžija u tom ratu. Nego, ti reče da si već u penziji sa O5... kada si ti to otišao u USA, kada si se uključio u vojsku, i koliko dugo si u penziji. Ja sam priznao da sam moler, ybg, ja sam skroman čovjek. Da vidimo koliko si ti iskren, potpukovniče... ahem.rocko wrote: 09 Jun 2025, 23:47Slvi su ratovi nasilni.Quds wrote: 09 Jun 2025, 23:23
Jah... bolje biti moler, nego se hvaliti sa učešćem u nasilničkim ratovima, zar ne?
Ja to gledam kao posjetu drevnim civilizacijama gdje Sam upoznaio domicilno stanovnistvo I organizovao im put na drugi svijet
Ja Sam bio nesto ko tuisticki agent
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests