Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 304 times
- Been thanked: 661 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
dje je fudo? jučer haman viče smirilo se sve, dobro je ovo, selam.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 138 times
Oso USA Malo prije Dayton onda nastavio skolivanje opalio training I dobio commission ko officer I zavrsio karijeru PO.povratku iz Afrike.Quds wrote: 10 Jun 2025, 00:12Pod nasilničkim, mislim na agresiju. To ti izjednačuješ, recimo, ARBiH u ratu u BIH i američku vojsku u Iraku, pa tako su 'svi ratovi nasilni'? Nasilni jesu, ali neko je najčešće siledžija u tom ratu. Nego, ti reče da si već u penziji sa O5... kada si ti to otišao u USA, kada si se uključio u vojsku, i koliko dugo si u penziji. Ja sam priznao da sam moler, ybg, ja sam skroman čovjek. Da vidimo koliko si ti iskren, potpukovniče... ahem.rocko wrote: 09 Jun 2025, 23:47
Slvi su ratovi nasilni.
Ja to gledam kao posjetu drevnim civilizacijama gdje Sam upoznaio domicilno stanovnistvo I organizovao im put na drugi svijet
Ja Sam bio nesto ko tuisticki agent![]()
Nema nenasilnih u rat svi su ratovi nasilni
Za podrobnjine informacija dd214 ili sf-50 prilozi
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2217 times
- Been thanked: 827 times
Rekoh, nasilni jesu, ali najčešće je jedan nasilnik. Koliko dugo si u penziji?rocko wrote: 10 Jun 2025, 00:31Oso USA Malo prije Dayton onda nastavio skolivanje opalio training I dobio commission ko officer I zavrsio karijeru PO.povratku iz Afrike.Quds wrote: 10 Jun 2025, 00:12
Pod nasilničkim, mislim na agresiju. To ti izjednačuješ, recimo, ARBiH u ratu u BIH i američku vojsku u Iraku, pa tako su 'svi ratovi nasilni'? Nasilni jesu, ali neko je najčešće siledžija u tom ratu. Nego, ti reče da si već u penziji sa O5... kada si ti to otišao u USA, kada si se uključio u vojsku, i koliko dugo si u penziji. Ja sam priznao da sam moler, ybg, ja sam skroman čovjek. Da vidimo koliko si ti iskren, potpukovniče... ahem.![]()
- rocko
- Inventar foruma
Od kad Sam se vratio iz AfrikeQuds wrote: 10 Jun 2025, 00:35Rekoh, nasilni jesu, ali najčešće je jedan nasilnik. Koliko dugo si u penziji?rocko wrote: 10 Jun 2025, 00:31
Oso USA Malo prije Dayton onda nastavio skolivanje opalio training I dobio commission ko officer I zavrsio karijeru PO.povratku iz Afrike.
- rocko
- Inventar foruma
Srecom mi samo donsimo demokraciju I stuknemo nasilnikeQuds wrote: 10 Jun 2025, 00:35Rekoh, nasilni jesu, ali najčešće je jedan nasilnik. Koliko dugo si u penziji?rocko wrote: 10 Jun 2025, 00:31
Oso USA Malo prije Dayton onda nastavio skolivanje opalio training I dobio commission ko officer I zavrsio karijeru PO.povratku iz Afrike.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 304 times
- Been thanked: 661 times
Bravo! Vrijeme je da se i širom SAD-a počne donositi demokratija

Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Quds
- Aktivni forumaš
Dobro, ne želiš reći. Sve OK.
Je li se to, života ti, sprdaš sa potencijalno milion poginulih ljudi u Iraku? Agresija na suverenu državu, uz Mossad-ove lažne informacije, za koje se u Americi znalo da su laži, al' ko ga yebe. Hoćeš li ti jednom bar, pokušati na ovom forumu da budeš na pravoj strani nekog sukoba? I četnici su došli preko Drine, 'da pomažu srspkoj nejači koju smo mi klali, bacali lavovima', i tako to... I to bi trebalo da braniš, da budeš dosljedan onome što cijelo vrijeme ovdje pišeš.
- rocko
- Inventar foruma
Mi smo vec 150 godina u poslu sirenja demokracije PO vas cijeli dunjaluku
- rocko
- Inventar foruma
Quds wrote: 10 Jun 2025, 00:48Dobro, ne želiš reći. Sve OK.
Je li se to, života ti, sprdaš sa potencijalno milion poginulih ljudi u Iraku? Agresija na suverenu državu, uz Mossad-ove lažne informacije, za koje se u Americi znalo da su laži, al' ko ga yebe. Hoćeš li ti jednom bar, pokušati na ovom forumu da budeš na pravoj strani nekog sukoba? I četnici su došli preko Drine, 'da pomažu srspkoj nejači koju smo mi klali, bacali lavovima', i tako to... I to bi trebalo da braniš, da budeš dosljedan onome što cijelo vrijeme ovdje pišeš.
Moras shvatiti I biti zahvalan kakva je bila kriza sa gorivom da nismo oslobodili Irak vozo bi romobil a ne auto .morali smo.poslat poruku da se nije dobro zajebavati sa cjenama nafte jer mozes ostati bez iste.
E to je drugi.par obojaka iz mog iskustva prije lavova hanke sto Gazi Jaja cetnici su vec bili ukopani dok je pisopija prijetio genocidom oni su bili medjunama pune ih bile kasarne tako da lavova nisu imali nista sa srpskim pretenzijama da sacuvaju srboslaviju
Ja Sam u Gazi na pravoj strani, ja Sam realan kad dodje do sukoba u ukrajinci eno svabo osposovljava sklonista. Itd.
Drugo je sto se ti i takvi izjdnacavate sa ukrajinskim cetnicima koji bi Nas sutra klali sa srbadijiom . Ja to gledam cetnici tamane cetnika a dok god Putin nece dalje od Ukrajine neka traje Jos desert godina bice manje I jednih I drugi .Al.mi je smijesno kad odrasli ljudi vjeruju da su ukrajinci kojima propadne svaka samostalno isplanirana akcija neka Sila da ih zapad ne dize I drzi na zivotu bili bi zaboravljeni I zvali se rusima
- Quds
- Aktivni forumaš
Od koga mi to oslobodismo Irak? Nešto ne znam da je bio okupiran. Znači, boli tebe za toliko ubijenih, sve dok se ti ne moraš odreći V8 motora... e, rocko, rocko...rocko wrote: 10 Jun 2025, 00:59Quds wrote: 10 Jun 2025, 00:48
Dobro, ne želiš reći. Sve OK.
Moras shvatiti I biti zahvalan kakva je bila kriza sa gorivom da nismo oslobodili Irak vozo bi romobil a ne auto .morali smo.poslat poruku da se nije dobro zajebavati sa cjenama nafte jer mozes ostati bez iste.
E to je drugi.par obojaka iz mog iskustva prije lavova hanke sto Gazi Jaja cetnici su vec bili ukopani dok je pisopija prijetio genocidom oni su bili medjunama pune ih bile kasarne tako da lavova nisu imali nista sa srpskim pretenzijama da sacuvaju srboslaviju
A, dobro ti ide ovo balansiranje kako četnici nisu valjali, a mi širioci demokratije 'i ko hoće i ko neće' blistamo k'o biser. I, sad, džaba bi se ja sa tobom ovdje natezao, da 'oslobađanje' košta i da prvi surplus od 70. pojede 'uvođenje demokratije'. Jer, valjalo je i i takve kao tebe hranit, negdje u Džibutiju, a koji si klinac trebao ikome dole, osim nekonvencionalnoj kolonijalnoj vojsci. Helem, nej'se... Džaba je takvima kao ti išta pričati.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4104 times
- Been thanked: 2988 times
A dobro si ga “operuto” Quds. Maločas je vazio da je doktor, sad izmišlja nešto sasvim drugo. Treba li nam da uopšte čitamo jedan takav forumski škart 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8960 times
- Been thanked: 10623 times
- rocko
- Inventar foruma
Jedino sto je vojska puna ljekara oficira jebo te Cak ti plate skolu I onda ti dadnu cin.Melek wrote: 10 Jun 2025, 04:50 A dobro si ga “operuto” Quds. Maločas je vazio da je doktor, sad izmišlja nešto sasvim drugo. Treba li nam da uopšte čitamo jedan takav forumski škart![]()
I.kad se penzionises nastavis raditi I klepat lovu.
A znas sta je najbolje kad radis za fed gov. Nemoze te Niko tuzit Ako sta zajebes mogu samo tuzit fed.gov
Last edited by rocko on 10 Jun 2025, 15:50, edited 2 times in total.
- rocko
- Inventar foruma
Od iracana cuj od koga.svi cemo.mi umrjetiQuds wrote: 10 Jun 2025, 01:16Od koga mi to oslobodismo Irak? Nešto ne znam da je bio okupiran. Znači, boli tebe za toliko ubijenih, sve dok se ti ne moraš odreći V8 motora... e, rocko, rocko...rocko wrote: 10 Jun 2025, 00:59
A, dobro ti ide ovo balansiranje kako četnici nisu valjali, a mi širioci demokratije 'i ko hoće i ko neće' blistamo k'o biser. I, sad, džaba bi se ja sa tobom ovdje natezao, da 'oslobađanje' košta i da prvi surplus od 70. pojede 'uvođenje demokratije'. Jer, valjalo je i i takve kao tebe hranit, negdje u Džibutiju, a koji si klinac trebao ikome dole, osim nekonvencionalnoj kolonijalnoj vojsci. Helem, nej'se... Džaba je takvima kao ti išta pričati.
Jok ba I'ma kuknja svjeza hrana vazan je Dzibuti j... ti to.
Bolje truck nego romobil.
- rocko
- Inventar foruma
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22575 times
- Been thanked: 23138 times
I prvi predsjednik zbog kojeg je nacionalna garda morala sprecavat nerede .
Te koji je poslao nacionalnu gardu da sprijeci nerede.
A u oba slucaja jedini i iskljucivi krivac za nerede je on
A u oba slucaja jedini i iskljucivi krivac za nerede je on

dream of spring.
- rocko
- Inventar foruma
Siguran Sam da je Jos par njih slalo ng da na ispomoc da zavedu red Cak ne tako davno Bajdo.ironman wrote: 10 Jun 2025, 15:59 I prvi predsjednik zbog kojeg je nacionalna garda morala sprecavat nerede .
A u oba slucaja jedini i iskljucivi krivac za nerede je on![]()
Is zbog njega ili zbog ljudi koji masu zastavam drugh drzava Al u koje nece da se vrate
- ironman
- sirius
- ironman
- sirius