ukljucivanja..

i otad, smo ko Rusi i Ukrajinci..
Moderator: Krokodil Behko
I tako ti u medjuvremenu odobrili registraciju dok vise ovdje ne pises. To je nas podanicki narod koji uziva kad ga se tlaci.Komshija wrote: 30 May 2025, 09:48Ok inspektore![]()
Davno sam na klixu cuo za ovaj forum registrovo se i posto godinama nisam bio aktivan zaboravim sve,neki dan nesto kontam na klix ne mogu jer sam im svima tamo jebo mater iz razloga sto favorizuju neke clanove i nedopustaju slobodu govora svima, pa mi nedaju da se ponovo registrujem odo reko ovde malo vrijeme ubijat,kad stignem.Eto iskreno da iskrenije biti ne moze.
Vidis ni sam ne znam kako sam doso na ovaj forum, nisam se u tebe zaljubio na kliksu pa da za tobom idem, nisam osovo nikom nista, mumin sam, klanjam skoro svaku dzumu i bajram, slabo pijem i to
Ne mijesaj. To sto sam s tobom raspravljala o Thompsonu nema veze s njimMatan wrote: 07 Jun 2025, 11:55 Ovi su mi, najbolji..
banuju ih na klixu, pa dodju ovdje da se ispalcu, pa trk nazad cim im prodje ban..
jos pocnu ovdje pametovati, ko meni ovaj komsija..
ma bjazi, a Maje mu jos prostre tepih, nikad se neces nauciti pameti..
Nego, Šefice, što mi onako dugo nisi rekla za ovaj forum? A, nije da sam tad bio ovakav...Maja wrote: 07 Jun 2025, 17:36Ne mijesaj. To sto sam s tobom raspravljala o Thompsonu nema veze s njimMatan wrote: 07 Jun 2025, 11:55 Ovi su mi, najbolji..
banuju ih na klixu, pa dodju ovdje da se ispalcu, pa trk nazad cim im prodje ban..
jos pocnu ovdje pametovati, ko meni ovaj komsija..
ma bjazi, a Maje mu jos prostre tepih, nikad se neces nauciti pameti..
Ma jok pa imam ja obraz sve i da odobre nebi se registrovo da mi plate.Maja wrote: 07 Jun 2025, 10:41I tako ti u medjuvremenu odobrili registraciju dok vise ovdje ne pises. To je nas podanicki narod koji uziva kad ga se tlaci.Komshija wrote: 30 May 2025, 09:48
Ok inspektore![]()
Davno sam na klixu cuo za ovaj forum registrovo se i posto godinama nisam bio aktivan zaboravim sve,neki dan nesto kontam na klix ne mogu jer sam im svima tamo jebo mater iz razloga sto favorizuju neke clanove i nedopustaju slobodu govora svima, pa mi nedaju da se ponovo registrujem odo reko ovde malo vrijeme ubijat,kad stignem.Eto iskreno da iskrenije biti ne moze.
Ma briga me, uostalom![]()
Svidja mi se bas
Tek sad vidim da si mi odgovorila na ovo, danke. Pa dobro, jeste tako bilo, ali i ovdje se pričalo o svemu, plus bolja raja. Ono je tamo bilo teško kao zemlja, sa svim onim kreauturama. Sjećaš li se nicka "djudji" sa tog foruma? To mi je najbolji prijatelj danas. Bio sam mu svjedok na vjenčanju, stalno je on ovdje, ja kod njega.Ispočetka smo proveli ko zna koliko mjeseci na Skype. I onda, krenulo prijateljstvo. Veliki čovjek, možda najbolji koga sam upoznao.Maja wrote: 07 Jun 2025, 21:46 Mislila sam da te ne bi interesovao jer si bio na forumu gdje se samo o politici pisalo s uvredama na sve strane
Quds wrote: 17 Jun 2025, 09:02Tek sad vidim da si mi odgovorila na ovo, danke. Pa dobro, jeste tako bilo, ali i ovdje se pričalo o svemu, plus bolja raja. Ono je tamo bilo teško kao zemlja, sa svim onim kreauturama. Sjećaš li se nicka "djudji" sa tog foruma? To mi je najbolji prijatelj danas. Bio sam mu svjedok na vjenčanju, stalno je on ovdje, ja kod njega.Ispočetka smo proveli ko zna koliko mjeseci na Skype. I onda, krenulo prijateljstvo. Veliki čovjek, možda najbolji koga sam upoznao.Maja wrote: 07 Jun 2025, 21:46 Mislila sam da te ne bi interesovao jer si bio na forumu gdje se samo o politici pisalo s uvredama na sve strane
Pa, jeste. Ali,snašlo ga je svašta nešto (mislim na posao), pa je nestao sa svega ovoga, mada na kompjuteru i radi. Drago mi je da imaš takvu memoriju.Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2025, 09:18Quds wrote: 17 Jun 2025, 09:02
Tek sad vidim da si mi odgovorila na ovo, danke. Pa dobro, jeste tako bilo, ali i ovdje se pričalo o svemu, plus bolja raja. Ono je tamo bilo teško kao zemlja, sa svim onim kreauturama. Sjećaš li se nicka "djudji" sa tog foruma? To mi je najbolji prijatelj danas. Bio sam mu svjedok na vjenčanju, stalno je on ovdje, ja kod njega.Ispočetka smo proveli ko zna koliko mjeseci na Skype. I onda, krenulo prijateljstvo. Veliki čovjek, možda najbolji koga sam upoznao.
Pa navratio ti je on i ovdje, prije je'no 13-14 god
KLIKNI i uvjeri se
Cuj svjedok. Isao si u Srbiju? Fino da ste ostali prijatelji. Znam da ste i onako online bas bili dobri.Quds wrote: 17 Jun 2025, 09:02Tek sad vidim da si mi odgovorila na ovo, danke. Pa dobro, jeste tako bilo, ali i ovdje se pričalo o svemu, plus bolja raja. Ono je tamo bilo teško kao zemlja, sa svim onim kreauturama. Sjećaš li se nicka "djudji" sa tog foruma? To mi je najbolji prijatelj danas. Bio sam mu svjedok na vjenčanju, stalno je on ovdje, ja kod njega.Ispočetka smo proveli ko zna koliko mjeseci na Skype. I onda, krenulo prijateljstvo. Veliki čovjek, možda najbolji koga sam upoznao.Maja wrote: 07 Jun 2025, 21:46 Mislila sam da te ne bi interesovao jer si bio na forumu gdje se samo o politici pisalo s uvredama na sve strane
Koji si prije nick imao..Quds wrote: 17 Jun 2025, 09:02Tek sad vidim da si mi odgovorila na ovo, danke. Pa dobro, jeste tako bilo, ali i ovdje se pričalo o svemu, plus bolja raja. Ono je tamo bilo teško kao zemlja, sa svim onim kreauturama. Sjećaš li se nicka "djudji" sa tog foruma? To mi je najbolji prijatelj danas. Bio sam mu svjedok na vjenčanju, stalno je on ovdje, ja kod njega.Ispočetka smo proveli ko zna koliko mjeseci na Skype. I onda, krenulo prijateljstvo. Veliki čovjek, možda najbolji koga sam upoznao.Maja wrote: 07 Jun 2025, 21:46 Mislila sam da te ne bi interesovao jer si bio na forumu gdje se samo o politici pisalo s uvredama na sve strane
To nije bilo na ovom forumu. A, ovdje mi je nick prije bio Salahuddin.Matan wrote: 17 Jun 2025, 14:06Koji si prije nick imao..Quds wrote: 17 Jun 2025, 09:02
Tek sad vidim da si mi odgovorila na ovo, danke. Pa dobro, jeste tako bilo, ali i ovdje se pričalo o svemu, plus bolja raja. Ono je tamo bilo teško kao zemlja, sa svim onim kreauturama. Sjećaš li se nicka "djudji" sa tog foruma? To mi je najbolji prijatelj danas. Bio sam mu svjedok na vjenčanju, stalno je on ovdje, ja kod njega.Ispočetka smo proveli ko zna koliko mjeseci na Skype. I onda, krenulo prijateljstvo. Veliki čovjek, možda najbolji koga sam upoznao.
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests