Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14460 times
- Been thanked: 10004 times
- Konsultant
- Legenda foruma

Re: Samo da kažem.......
Eno kod mene hodaju pi selu i skupljaju pare za djecu branitelja Vukovara. Nisam bila kod kuće, a moja mama rekla da ona nije još ni knjižicu štednu dobila iz pošte a kamo li da mirovinu more podići. Kaže mi da je čoek bio jako ljut, a i Bubi je jako lajo.. cuj djecu .. 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Možda su mislili na unučad?Biba wrote:Eno kod mene hodaju pi selu i skupljaju pare za djecu branitelja Vukovara. Nisam bila kod kuće, a moja mama rekla da ona nije još ni knjižicu štednu dobila iz pošte a kamo li da mirovinu more podići. Kaže mi da je čoek bio jako ljut, a i Bubi je jako lajo.. cuj djecu ..
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
eh...zasto nas niko ne voli?Konsultant wrote:ma ja.
ja sam ti quality, compliance and risk management... i fakat nas ljudi ne vole
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Konsultant
- Legenda foruma

hoces da lajem za moj slucaj ili da ono kulturno upakujem?Julia-Klara wrote:eh...zasto nas niko ne voli?Konsultant wrote:ma ja.
Zar ta deca ne dobijaju penzije? U Osijeku kad sam bio kod drugara, za vreme rata smo bili na suprotnim stranama al kako nisam cinio nikakav zlocin nastavili smo druzenje,on je govorio da penzionisani branitelji imaju enormno velike penzije i pizdeo je na njih...ok deca poginulih ratnika i ratni invalidi al ima foliranata vise od ovih pravih koji su zasluzili penzije....to je njegova prica koju sam cuo od njega.Biba wrote:Eno kod mene hodaju pi selu i skupljaju pare za djecu branitelja Vukovara. Nisam bila kod kuće, a moja mama rekla da ona nije još ni knjižicu štednu dobila iz pošte a kamo li da mirovinu more podići. Kaže mi da je čoek bio jako ljut, a i Bubi je jako lajo.. cuj djecu ..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
ebi ga, znam da vam i mi stajemo na muku uz sav ostali posao koji obavljate, ali kao sto je to sto radis tvoj posao,i ovo je moj - a proces - znamo sta kaze, jel...Konsultant wrote:hoces da lajem za moj slucaj ili da ono kulturno upakujem?Julia-Klara wrote:eh...zasto nas niko ne voli?Konsultant wrote:ma ja.
sorry
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Znam samo da su majke s djecom imalo jako visoke mirovine, a neki nisu ni poginuli u ratu...Neke od njih su žalile svoje muževe tako što su lumpovale pijane po stolovima...svašta znam..a Kosorka im je omogućila upisivanje na sto fakulteta...časst onima koji su završili...često su te bile obične profutnjače ....ZMAJ wrote:Zar ta deca ne dobijaju penzije? U Osijeku kad sam bio kod drugara, za vreme rata smo bili na suprotnim stranama al kako nisam cinio nikakav zlocin nastavili smo druzenje,on je govorio da penzionisani branitelji imaju enormno velike penzije i pizdeo je na njih...ok deca poginulih ratnika i ratni invalidi al ima foliranata vise od ovih pravih koji su zasluzili penzije....to je njegova prica koju sam cuo od njega.Biba wrote:Eno kod mene hodaju pi selu i skupljaju pare za djecu branitelja Vukovara. Nisam bila kod kuće, a moja mama rekla da ona nije još ni knjižicu štednu dobila iz pošte a kamo li da mirovinu more podići. Kaže mi da je čoek bio jako ljut, a i Bubi je jako lajo.. cuj djecu ..
Bas takomi je govorio i drugar iz Osijeka, a on tvdi da ima onih koji su poginuli a njihovi nista dobili nisu.Biba wrote:Znam samo da su majke s djecom imalo jako visoke mirovine, a neki nisu ni poginuli u ratu...Neke od njih su žalile svoje muževe tako što su lumpovale pijane po stolovima...svašta znam..a Kosorka im je omogućila upisivanje na sto fakulteta...časst onima koji su završili...često su te bile obične profutnjače ....ZMAJ wrote:Zar ta deca ne dobijaju penzije? U Osijeku kad sam bio kod drugara, za vreme rata smo bili na suprotnim stranama al kako nisam cinio nikakav zlocin nastavili smo druzenje,on je govorio da penzionisani branitelji imaju enormno velike penzije i pizdeo je na njih...ok deca poginulih ratnika i ratni invalidi al ima foliranata vise od ovih pravih koji su zasluzili penzije....to je njegova prica koju sam cuo od njega.Biba wrote:Eno kod mene hodaju pi selu i skupljaju pare za djecu branitelja Vukovara. Nisam bila kod kuće, a moja mama rekla da ona nije još ni knjižicu štednu dobila iz pošte a kamo li da mirovinu more podići. Kaže mi da je čoek bio jako ljut, a i Bubi je jako lajo.. cuj djecu ..
Ima ZMAJU, svega ima. Moj brat je bio i ranjen al je budala pa ništa nije ni tražio a ni dobio...prolupo je bio gotovo...al dobro je sad..ma nije dobro....al drukčije valjda ne može ...
Ni moj drug nista trazio nije a ranjen je...uf sreca nisam ucestvovao u ratovima, bio sam mobilisan 17 dana al nisam znao na koga da pucam, pa samo godinu dana pre rata sam bio kod sestre od strica na svabi u ZG.Zet nas nije pustio kuci nekoliko dana, sa tom sestrom sam bas bio blizak, i na njega da pucam? A, neka hvala. U Bosni sam bio 1990.pa tek 1999 kad je bilo bombardovanje u Srbiji,tako da veze ja sa ratom nemam i smem otici u svaku republiku EXYU.Biba wrote:Ima ZMAJU, svega ima. Moj brat je bio i ranjen al je budala pa ništa nije ni tražio a ni dobio...prolupo je bio gotovo...al dobro je sad..ma nije dobro....al drukčije valjda ne može ...
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mala_Mu