Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22578 times
- Been thanked: 23144 times
- Status: Offline
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1533 times
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2226 times
- Been thanked: 831 times
Re: Republikanci/Donald Trump
rocko wrote: 09 Jun 2025, 22:54Jok bolan to su one private 401k .Melek wrote: 09 Jun 2025, 21:29 Pa opuho vam je Ridjan mirovine? Zar nisu sve bile na akcionim fondovima? U stvari, nije Ridjan već Elko po zadatku. Dok ga nije naguzilo pa i njemu mahnilo štokoju milijardu.
Drzavne su bazirane na 50% najvise placene 3 godine plus tsp I ferfs.
Dobijes I col to ti je prilagodjavanje rastu troska zivota.
Drzava daje pravu mirovnu .
Quds I'ma ono socijalu

Opet ti kažem, da provedeš tri života u Americi, nikada ni približno nećeš uraditi za nju koliko ovaj 'što je na socijali' (izgleda su vam VA psihijatri i gori nego što se priča), a pri tome još nisam ubijao nedužne civile po Afganistanu, Iraku, pa onda nepotrebno boravio po bazama o trošku siromašne i srednje klase, koju Pentagon i oligarsi bliski njemu, bukvalno izbrisaše.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4104 times
- Been thanked: 2989 times
Ma svi smo mi na forumima hirurzi i ljepotani, viši podoficiri, to nema da omane. A to što se nismo ni pisati čestito naučili, to nam je od crtanih filmova ostalorocko wrote: 10 Jun 2025, 15:43Jedino sto je vojska puna ljekara oficira jebo te Cak ti plate skolu I onda ti dadnu cin.Melek wrote: 10 Jun 2025, 04:50 A dobro si ga “operuto” Quds. Maločas je vazio da je doktor, sad izmišlja nešto sasvim drugo. Treba li nam da uopšte čitamo jedan takav forumski škart![]()
I.kad se penzionises nastavis raditi I klepat lovu.
A znas sta je najbolje kad radis za fed gov. Nemoze te Niko tuzit Ako sta zajebes mogu samo tuzit fed.gov

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2226 times
- Been thanked: 831 times
Zbog stvari koje je naveo ovdje, ko iole zna koliko vremena treba za to-i-to, da se zaključiti koliko je iskren. Usput, ja sam se penzionisao kao astronaut u NASA.Melek wrote: 10 Jun 2025, 21:54Ma svi smo mi na forumima hirurzi i ljepotani, viši podoficiri, to nema da omane. A to što se nismo ni pisati čestito naučili, to nam je od crtanih filmova ostalorocko wrote: 10 Jun 2025, 15:43
Jedino sto je vojska puna ljekara oficira jebo te Cak ti plate skolu I onda ti dadnu cin.
A znas sta je najbolje kad radis za fed gov. Nemoze te Niko tuzit Ako sta zajebes mogu samo tuzit fed.gov![]()
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 138 times
Zadnja utociste na forumu je kada se pocne srati o pisanju I gramatici znaju da se ostalo bez argumenata , hiirurg jok ja ne drzim skalpel, viisi oficiri htjeo si reci znas casnik I podcasnik su dvije razlucite vrsteMelek wrote: 10 Jun 2025, 21:54Ma svi smo mi na forumima hirurzi i ljepotani, viši podoficiri, to nema da omane. A to što se nismo ni pisati čestito naučili, to nam je od crtanih filmova ostalorocko wrote: 10 Jun 2025, 15:43
Jedino sto je vojska puna ljekara oficira jebo te Cak ti plate skolu I onda ti dadnu cin.
A znas sta je najbolje kad radis za fed gov. Nemoze te Niko tuzit Ako sta zajebes mogu samo tuzit fed.gov![]()
Last edited by rocko on 11 Jun 2025, 11:37, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma
Rekao Sam ti specijalni agente dd214 ili sf-50 postavi na forum za sve podrobnjine informacija.Quds wrote: 10 Jun 2025, 22:04Zbog stvari koje je naveo ovdje, ko iole zna koliko vremena treba za to-i-to, da se zaključiti koliko je iskren. Usput, ja sam se penzionisao kao astronaut u NASA.Melek wrote: 10 Jun 2025, 21:54
Ma svi smo mi na forumima hirurzi i ljepotani, viši podoficiri, to nema da omane. A to što se nismo ni pisati čestito naučili, to nam je od crtanih filmova ostalo![]()
Na kraju Dana sta ti vjerujes ili ne mene lagano zaboli racku, jer moja realnost ne zavisi od tvog vjerovanja.
Drzi se ti svog SSI I lazi PO Bosni kako imas mirovinu a ne socijalu
- ironman
- sirius
Koji je dan od trodnevne specijalne operacije u tvojoj realnosti.
Jel jos nosite Z na sljemovima
Jel jos nosite Z na sljemovima

dream of spring.
- ironman
- sirius
Pa nije pjutin tv general.rocko wrote: 11 Jun 2025, 11:52Danas je Dan da dobijes golden shower.ironman wrote: 11 Jun 2025, 11:39 Koji je dan od trodnevne specijalne operacije u tvojoj realnosti.
Jel jos nosite Z na sljemovima![]()
Problem je sto to trosnevna operacija nsu izmislili tv generali
Bice da nosaju , nego kazu u Brussels da ce biti spreman za rat sa NATO do 2030. Cudno
On je master strategist a ujedno je i upozno vas kultiste s golden showerom

dream of spring.
- rocko
- Inventar foruma
Uh sta si ti to kao uradio za USA? Jel to Ono kada si radio rame uz ramen sa agentima USSS na obezbjedjenju Predsjednika USA Kako ti Ono napisa kada su Ono probali ubiti Velikog Trumpa.Quds wrote: 10 Jun 2025, 21:47rocko wrote: 09 Jun 2025, 22:54
Jok bolan to su one private 401k .
Drzavne su bazirane na 50% najvise placene 3 godine plus tsp I ferfs.
Dobijes I col to ti je prilagodjavanje rastu troska zivota.
Drzava daje pravu mirovnu .
Quds I'ma ono socijalu![]()
Opet ti kažem, da provedeš tri života u Americi, nikada ni približno nećeš uraditi za nju koliko ovaj 'što je na socijali' (izgleda su vam VA psihijatri i gori nego što se priča), a pri tome još nisam ubijao nedužne civile po Afganistanu, Iraku, pa onda nepotrebno boravio po bazama o trošku siromašne i srednje klase, koju Pentagon i oligarsi bliski njemu, bukvalno izbrisaše.
daj bolan priberi SE.Prizovi SE pameti Jok ba dobri smo , ko je ubijao civile? to su vec ozbiljne optuzbe Bez ikakvih dokaza, da li je bilo nepotrebno to ti neznas. Hvala ti sto si platio moje safarije PO Africi svojim poreskim obavezama. Ja koliko vidim Jo's uvijek postoji Srednja klasa, to sto ti nisi mako od socijalnog stana, cetke I rolera j... ga takav ti grah pao.
Uredu je znam ja da si ti ko I svaki prosjecan Bosanac zavidan na uspjehu, Ono tesko je tebi danas kada shvatis sve te tvoje navodne zrtve za USA I na kraju spalo SE na SSI, potrosen zivot danas socijalni slucaj, pa rezis na svakog koje bolje od tebe se snasao I organizovao. PO sitemu nemere to biti Tako jer ondac je Jasno da Sam ja propali covjek. znam NIje ti lako , nesekiraj SE ilovaca sve lijeci
Last edited by rocko on 11 Jun 2025, 13:10, edited 2 times in total.
- rocko
- Inventar foruma
Quds wrote: 10 Jun 2025, 22:04Zbog stvari koje je naveo ovdje, ko iole zna koliko vremena treba za to-i-to, da se zaključiti koliko je iskren. Usput, ja sam se penzionisao kao astronaut u NASA.Melek wrote: 10 Jun 2025, 21:54
Ma svi smo mi na forumima hirurzi i ljepotani, viši podoficiri, to nema da omane. A to što se nismo ni pisati čestito naučili, to nam je od crtanih filmova ostalo![]()
Drago mi je da si ti prvi Bosnjo u svemiru. Nes' vjerovat dugo vremena je Nas Bosnjo bio jedan od rukovodilaca NASA, Eno ga danas radi za VA. On je 06 u miriovini.
Nego de mi reci kolko Treba vremena za sve sto sam ja naveo ? Kazes ko iole zna pa de prosvjetli nas?
Da te napomenem npr. Pete Hegseth je 04 a sluzio je od 2003 do 2021 vec 2014 je postao 04 ( Major) a on je mnogo mladji od mene.
- rocko
- Inventar foruma
Kako je zet Pederson, sta I'ma kod vas sweda Kako to SE vabe potomci ovih Dana Hjoturi a ne Harun, Ebba za Edinu . Nego izvadi ti cigare iz frizidera zapali jednu bice ti lakse neboj SE poslacu ti ja da si kupis opet cigara, I Jo's pride za pivkane. da vidis Kako normalan narod zivi.Melek wrote: 10 Jun 2025, 21:54Ma svi smo mi na forumima hirurzi i ljepotani, viši podoficiri, to nema da omane. A to što se nismo ni pisati čestito naučili, to nam je od crtanih filmova ostalorocko wrote: 10 Jun 2025, 15:43
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13010 times
- Been thanked: 21084 times
- Status: Online
- rocko
- Inventar foruma
znam moj Fuddo Al stas I jesu alasalamet Jo's Malo ce pitat za duzinu I obim MOGA Hasima, I onda ce SE upirat da dokazu obim I duzinu vika ce jedan drugom ja drzo u ustima stas ti Meni pricat koliki je u Rocka hasimaga.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Imas li ti kakvog hodzu blizu
Da ti to vidi sta se desava?
Da ti to vidi sta se desava?
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Sta kazu rocko, sto su marinci odbili da idu u LA?
Dozvolite da se obratimo