Šta ste radili prije dolaska na forum?
Moderator: VIP
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4686 times
- Status: Offline
Re: Šta ste radili prije dolaska na forum?
Gledala serije, napravila hapu, uspavala malog.
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Isla na vasar 
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
rethna wrote:Da ti mene ne varas![]()
Ma jok...ti i samo ti
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
SaraSara wrote:rethna wrote:Da ti mene ne varas![]()
Ma jok...ti i samo ti
Question everything.
rethna wrote:SaraSara wrote:rethna wrote:Da ti mene ne varas![]()
Ma jok...ti i samo ti![]()
- greeneyes
- Hadžija

- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4497 times
- Been thanked: 4166 times
Izvela Aju na par min samo jer pada kisla i nasla rucak. 

„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Jonas
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 449 times
Ustao u 4:30 sati. U 8:00 stigao u audi forum Ingolstadt. Naime, sjediste centrale koncerna Audija. Nakon dorucka, malo pronjuskao po Audi Forumu.

„Upoznao“ sam novu generaciju Audija A4. Jos nisam napravio probnu voznju.
Danas je kupac dosao po svoj novi auto - izasao nov iz tvornice Audi RS 7 Sportback (quattro). Za Audi RS 7 Sportback platio je vise od 155.000 eura.

Obavio sve obaveze koje sam imao. Uzivao u voznji na autocesti Ingolstadt – München. Uglavnom na autocesti volim ukljuciti Adaptive Cruise control (automatsko održavanje razmaka od vozila ispred. Sustav funkcionira u rasponu od 0 do 250 km/h, sam koči i ubrzava vozilo uzimajući u obzir i podatke navigacijskog sustava), active lane assist (Prati linije koje označuju vozne trake, ukoliko vozilo napusti voznu traku bez uključivanja pokazivača smjera dolazi do blage korekcije upravljača kako bi vozilo ostalo u svojoj traci) …
Iako je osjetno zahladilo, bilo je lijepo vrijeme, bez kise (Ingolstadtu). U Münchenu i okolici bila je slaba kisa uz maglu. A ja prije neki dan oprao audija.

„Upoznao“ sam novu generaciju Audija A4. Jos nisam napravio probnu voznju.
Danas je kupac dosao po svoj novi auto - izasao nov iz tvornice Audi RS 7 Sportback (quattro). Za Audi RS 7 Sportback platio je vise od 155.000 eura.

Obavio sve obaveze koje sam imao. Uzivao u voznji na autocesti Ingolstadt – München. Uglavnom na autocesti volim ukljuciti Adaptive Cruise control (automatsko održavanje razmaka od vozila ispred. Sustav funkcionira u rasponu od 0 do 250 km/h, sam koči i ubrzava vozilo uzimajući u obzir i podatke navigacijskog sustava), active lane assist (Prati linije koje označuju vozne trake, ukoliko vozilo napusti voznu traku bez uključivanja pokazivača smjera dolazi do blage korekcije upravljača kako bi vozilo ostalo u svojoj traci) …
Iako je osjetno zahladilo, bilo je lijepo vrijeme, bez kise (Ingolstadtu). U Münchenu i okolici bila je slaba kisa uz maglu. A ja prije neki dan oprao audija.
- greeneyes
- Hadžija

- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40857 times
- Been thanked: 27348 times
- Status: Online
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
Najela se cevapa
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
-
b@jric
- Sitna buranija

Pratila se utakmica sa mojom ekipom iz BHF-a
⚜ ⚜ Ne prihvatam himnu i zastavu koje mi je dejton dao, jer dejton mi je uzeo srce a dao zamišljene granice!!
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Pravila rucak,pa sudje odlozila da se pere,malca uspavala,prije toga bila u racunovodstvu rjesavala nesto od cega me glava pocela boljeti pa sam ostavila a da nije ni gotovo do kraja,prije toga isla ovjeriti knjizice i za pasos predati....eh ovdje cu stat (necu vam bas sve od 6 jutros),samo da velim......
..........skoro mm predavao za novi pasos,i nije se morao slikati......rekoh super necu se ni sminkati,ni nista........ali avaj,on je radio nakon nepune 2 god,i nemaju vise gdje udarati pecata,i opet ce ubrzo mijenjati, sve su prilike....no dobro.....
moj u zimu istice,a jos malo mjesta ostalo,rekoh da predam......veli teta haj se uslikaj.....ijao......a ja unatoc kisobranu pokisla,jer te ljudi naguravaju,pa kaplje za vrat,udji-izidji,ovo,ono,podocnjaci,kosa tuga teska,sminke ni za lijeka......
sta cu uslikam se,okrenu ciko veli pogledaj,ijao,prepadoh se sebe same.........covjek me sazaljivo pogleda,veli hoces ponoviti?
.......necu rekoh,dzaba cu vam trosit vrijeme,odoh ja,dobro je........

..........skoro mm predavao za novi pasos,i nije se morao slikati......rekoh super necu se ni sminkati,ni nista........ali avaj,on je radio nakon nepune 2 god,i nemaju vise gdje udarati pecata,i opet ce ubrzo mijenjati, sve su prilike....no dobro.....
moj u zimu istice,a jos malo mjesta ostalo,rekoh da predam......veli teta haj se uslikaj.....ijao......a ja unatoc kisobranu pokisla,jer te ljudi naguravaju,pa kaplje za vrat,udji-izidji,ovo,ono,podocnjaci,kosa tuga teska,sminke ni za lijeka......
sta cu uslikam se,okrenu ciko veli pogledaj,ijao,prepadoh se sebe same.........covjek me sazaljivo pogleda,veli hoces ponoviti?
.......necu rekoh,dzaba cu vam trosit vrijeme,odoh ja,dobro je........
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4686 times
Pravila palacinke s eurokremom i pekmezom ošljive..
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
to vec znamo sa chataLedena wrote:Pravila palacinke s eurokremom i pekmezom ošljive..
Pravila nesto..jah..vec svi znaju sta 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.