Proširenje EU je uvijek bilo političkog karaktera, tj, ako ima tako odgovara. Mi smo njima politički i na svaki drugi način nepotrebni, a u nekim stvarima i nepoželjni. Samo pogledati neke države koje su već podavno ušle. Ako se stvari gledaju onako površno, mi smo i u ovom političkom haosu bolji od mnogih. Ali, treba biti realan. Od toga nema ništa, osim ako se ne bi desile neke stvari, pa bi kurvi Evropi bilo u interesu da nas primi. A, teško da će išta od toga desiti. Potpuni sam pesimista po tom pitanju. A, kod nas smo uvode 'EU standarde', koji obično nisu dobri za građane, ali eto, hoćemo u EU, jel'.Masamune wrote: 13 Jun 2025, 15:28Ja nisam baš toliko rezigniran po tom pitanju, ali sigurno je da ne kotiramo dobro kod Evropljana.Nora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 15:21
Odavno više nije bitno kakav stav zauzimaš pred geopolitičkim pitanjima.
Činjenica je da EU nikad nije ni mislila primit BiH u EU, činjenica je da zapadni svijet i kad smo ginuli nije mario, činjenica je da nas niko ne voli jer smo jedina europska zemlja sa većinski muslimanskim stanovništvom. Taman da budemo najveći podržavaoci Izraela i jevreja - DŽ.A.B.A.
Ovako makar treba pokazat da si na pravoj strani historije.
Kad onakva Turska kao sila nije ušla, a ima veći GDP od većine zemalja u EU onda šta reći...
Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3265 times
- Been thanked: 1283 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20947 times
- Been thanked: 18901 times
- Status: Online
Joj mikrofona i zvuka... kao da ovi novinari pričaju iz bunara.
Ovo je sramota
Ovo je sramota
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9138 times
- Been thanked: 10852 times
U međuvremenu, četnici se kurče po Sarajevu.
Treba ovog Dodikovog premlatiti na mrtvo ime, pa nek ide sve u pm.

Treba ovog Dodikovog premlatiti na mrtvo ime, pa nek ide sve u pm.

- General War
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
...pa dobro, jesi li ti ispred bosnjaka u ratu sa Izeaelom i jevrejima radi palestine? Ja ti prenosim sta drugi vam spocitavaju, nije se konakovic pravdao radi mene...ja zivim u Bosni a ne u bosnjakistanu i javljam se na bosanskom a ne bosnjackom forumu da po ko zna koji put to ponovim, promjenite ime i imate mahanje sto se mene tice...ti si taj sto mjesas pojmove i trebas se odlucit sta je tvoja zemlja...ironman wrote: 13 Jun 2025, 14:53Dvostruki arsin?General War wrote: 13 Jun 2025, 14:46
Supacki je ne priznati sebi dvostruke arsine, dva puta jevrejima se "zabranjuje" da organizuju bilo sta u jos glavnom gradu BiH a ne bosnjakistana...i to radi koga...
U cemu bolan.
Izrael upravo cini genocid u Gazi.
Brutalnost tog genocida je nezapamcena.
Nigdje nije sluzbeno nikome nista zabranjeno jer sluzbeno nije ni bilo najavljeno.
Kraj price.
Ti samo sluzis ko glasnogovornik laznih vijesti ovdje.
I ti si taj koji ima dvostruki arsin.
Da sam na tvom.mjestu ne bih mogao zivjeti u drzavi koju mrzim okruzen ljudima koji mi se ocito gade..
To je dvostruki arsin.
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- General War
- Aktivni forumaš
...pravi poklic gradjanske BiHNora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 15:32 Pa bgm, jebeno je to
Dodjes da ratujes zbog tudjih mitova, lazi i propaganda, za flasicu rakije, a onda te doceka tekbir i vojnik koji bi rado da umre ko sehid. Jebeno je ginut za tudju mitomaniju.

Sifra otkri razliku: za dom, za otadjbinu, tekbir...eeee

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2408 times
- Been thanked: 4191 times
Odjebi genocidna gresko genetikeGeneral War wrote: 13 Jun 2025, 16:19...pravi poklic gradjanske BiHNora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 15:32 Pa bgm, jebeno je to
Dodjes da ratujes zbog tudjih mitova, lazi i propaganda, za flasicu rakije, a onda te doceka tekbir i vojnik koji bi rado da umre ko sehid. Jebeno je ginut za tudju mitomaniju.,
Sifra otkri razliku: za dom, za otadjbinu, tekbir...eeee![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- General War
- Aktivni forumaš
Bizi isfrustrirani cviljkuNora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 16:19Odjebi genocidna gresko genetikeGeneral War wrote: 13 Jun 2025, 16:19
...pravi poklic gradjanske BiH,
Sifra otkri razliku: za dom, za otadjbinu, tekbir...eeee![]()
- Quds
- Aktivni forumaš
Ti nemaš ni jedne dlake bosanske na sebi. Biti Bosanac znači mnogo stvari, a ti si kroz svoje postove pokazao da niti jednu imaš. Pravi Bosanci ne mrze patološki Bošnjake. A, ti nas mrziš, prezireš i ideš uz dlaku, ma o čemu se radilo.General War wrote: 13 Jun 2025, 16:11...pa dobro, jesi li ti ispred bosnjaka u ratu sa Izeaelom i jevrejima radi palestine? Ja ti prenosim sta drugi vam spocitavaju, nije se konakovic pravdao radi mene...ja zivim u Bosni a ne u bosnjakistanu i javljam se na bosanskom a ne bosnjackom forumu da po ko zna koji put to ponovim, promjenite ime i imate mahanje sto se mene tice...ti si taj sto mjesas pojmove i trebas se odlucit sta je tvoja zemlja...ironman wrote: 13 Jun 2025, 14:53
Dvostruki arsin?
U cemu bolan.
Izrael upravo cini genocid u Gazi.
Brutalnost tog genocida je nezapamcena.
Nigdje nije sluzbeno nikome nista zabranjeno jer sluzbeno nije ni bilo najavljeno.
Kraj price.
Ti samo sluzis ko glasnogovornik laznih vijesti ovdje.
I ti si taj koji ima dvostruki arsin.
Da sam na tvom.mjestu ne bih mogao zivjeti u drzavi koju mrzim okruzen ljudima koji mi se ocito gade..
To je dvostruki arsin.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 556 times
- Been thanked: 813 times
Vise im Kazahstan odgovara da bude u EU nego Tuska i BiH zajednoMasamune wrote: 13 Jun 2025, 15:28Ja nisam baš toliko rezigniran po tom pitanju, ali sigurno je da ne kotiramo dobro kod Evropljana.Nora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 15:21
Odavno više nije bitno kakav stav zauzimaš pred geopolitičkim pitanjima.
Činjenica je da EU nikad nije ni mislila primit BiH u EU, činjenica je da zapadni svijet i kad smo ginuli nije mario, činjenica je da nas niko ne voli jer smo jedina europska zemlja sa većinski muslimanskim stanovništvom. Taman da budemo najveći podržavaoci Izraela i jevreja - DŽ.A.B.A.
Ovako makar treba pokazat da si na pravoj strani historije.
Kad onakva Turska kao sila nije ušla, a ima veći GDP od većine zemalja u EU onda šta reći...
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46118 times
- Been thanked: 8251 times
Pajdo sto bih ja mrzio hrvate ili srbe? Kad bih razmisljao i radio kako oni rade nikad ne bih rjeci progovorio sa njima, pajelQuds wrote: 13 Jun 2025, 16:37Ti nemaš ni jedne dlake bosanske na sebi. Biti Bosanac znači mnogo stvari, a ti si kroz svoje postove pokazao da niti jednu imaš. Pravi Bosanci ne mrze patološki Bošnjake. A, ti nas mrziš, prezireš i ideš uz dlaku, ma o čemu se radilo.General War wrote: 13 Jun 2025, 16:11
...pa dobro, jesi li ti ispred bosnjaka u ratu sa Izeaelom i jevrejima radi palestine? Ja ti prenosim sta drugi vam spocitavaju, nije se konakovic pravdao radi mene...ja zivim u Bosni a ne u bosnjakistanu i javljam se na bosanskom a ne bosnjackom forumu da po ko zna koji put to ponovim, promjenite ime i imate mahanje sto se mene tice...ti si taj sto mjesas pojmove i trebas se odlucit sta je tvoja zemlja...
Mrznja je opasna stvar, kad mrznja udje na vrata humanost bjezi kroz prozor
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Quds
- Aktivni forumaš
E, pa tako razmišljaju Bosanci. A ovaj lik sa time nema ništa.ElTriconi wrote: 13 Jun 2025, 16:46Pajdo sto bih ja mrzio hrvate ili srbe? Kad bih razmisljao i radio kako oni rade nikad ne bih rjeci progovorio sa njima, pajelQuds wrote: 13 Jun 2025, 16:37
Ti nemaš ni jedne dlake bosanske na sebi. Biti Bosanac znači mnogo stvari, a ti si kroz svoje postove pokazao da niti jednu imaš. Pravi Bosanci ne mrze patološki Bošnjake. A, ti nas mrziš, prezireš i ideš uz dlaku, ma o čemu se radilo.
Mrznja je opasna stvar, kad mrznja udje na vrata humanost bjezi kroz prozor![]()
- General War
- Aktivni forumaš
...pa dobro, razlika je u vidjenju, jedno bosanac kao ja, i onaj bosanac iz viceva sto bosnjak smatra valjda da treba biti...ja da mrzim bosnjake sigurno bi drugacije pricao ako bih uopste htio kakvu komunikaciju (ima zato primjerenih foruma), u cilju da sto prije vrat slomite, a ako upozorenja i percepciju smatras mrznjom, to nije do mene...Quds wrote: 13 Jun 2025, 16:37Ti nemaš ni jedne dlake bosanske na sebi. Biti Bosanac znači mnogo stvari, a ti si kroz svoje postove pokazao da niti jednu imaš. Pravi Bosanci ne mrze patološki Bošnjake. A, ti nas mrziš, prezireš i ideš uz dlaku, ma o čemu se radilo.General War wrote: 13 Jun 2025, 16:11
...pa dobro, jesi li ti ispred bosnjaka u ratu sa Izeaelom i jevrejima radi palestine? Ja ti prenosim sta drugi vam spocitavaju, nije se konakovic pravdao radi mene...ja zivim u Bosni a ne u bosnjakistanu i javljam se na bosanskom a ne bosnjackom forumu da po ko zna koji put to ponovim, promjenite ime i imate mahanje sto se mene tice...ti si taj sto mjesas pojmove i trebas se odlucit sta je tvoja zemlja...
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23542 times
- Been thanked: 24058 times
Ybo percepciju u kojoj smo dobri jedino ko necije cvijece il da nas nema.
dream of spring...
- Quds
- Aktivni forumaš
Ne, ne. Bosanac niti je neko kao ti, niti onaj iz viceva. i jedni drugi ste jednako štetni po ono što Bosanac zaista jeste. Ti možda i misliš da ne mrziš, nego da je to tvoja percepcija. Ali, nemoj nas molim te ti upozoravati na bilo šta. Ima nas koji se još dobro sjećamo, gdje se stalo. Od tada pa do danas, takve ublehe nama nisu potrebne. Mi Bosanci i Bošnjaci znamo ko je neprijatelj. I ne brini, ima stvari koje se ne vide, ali, vjeruj da nas niko više neće uhvatiti 'spuštenih gaća'.General War wrote: 13 Jun 2025, 17:01...pa dobro, razlika je u vidjenju, jedno bosanac kao ja, i onaj bosanac iz viceva sto bosnjak smatra valjda da treba biti...ja da mrzim bosnjake sigurno bi drugacije pricao ako bih uopste htio kakvu komunikaciju (ima zato primjerenih foruma), u cilju da sto prije vrat slomite, a ako upozorenja i percepciju smatras mrznjom, to nije do mene...Quds wrote: 13 Jun 2025, 16:37
Ti nemaš ni jedne dlake bosanske na sebi. Biti Bosanac znači mnogo stvari, a ti si kroz svoje postove pokazao da niti jednu imaš. Pravi Bosanci ne mrze patološki Bošnjake. A, ti nas mrziš, prezireš i ideš uz dlaku, ma o čemu se radilo.
I, ako je taj naš otvoreni stav prema neprijeteljima tebi neka smetnja, ima eno bruka stranaka gdje možeš otići i biti dočekan raširenih ruku. Prigrli brata četnika, ustašu, popijte koju... možda Evropa zaprati pa nas pohvali.
- baton
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 425 times
- Been thanked: 918 times
Bosanac ti je brate..ljudina.Pomoći će ti uvijek ako može...doći na mobu kada kuću praviš,tiskati auto da upališ,u kafani će te častiti,potući se za tebe,dati krvi ako ti treba,pozami će ti para,poštovati drugo i drugačije...
sve pozitivno.
Ali sve to usere jednom u pet minuta.
sve pozitivno.
Ali sve to usere jednom u pet minuta.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- General War
- Aktivni forumaš
...i onda kazu nisu nacionalisti bosnjaci i srbi/ hrvati istoQuds wrote: 13 Jun 2025, 17:13Ne, ne. Bosanac niti je neko kao ti, niti onaj iz viceva. i jedni drugi ste jednako štetni po ono što Bosanac zaista jeste. Ti možda i misliš da ne mrziš, nego da je to tvoja percepcija. Ali, nemoj nas molim te ti upozoravati na bilo šta. Ima nas koji se još dobro sjećamo, gdje se stalo. Od tada pa do danas, takve ublehe nama nisu potrebne. Mi Bosanci i Bošnjaci znamo ko je neprijatelj. I ne brini, ima stvari koje se ne vide, ali, vjeruj da nas niko više neće uhvatiti 'spuštenih gaća'.General War wrote: 13 Jun 2025, 17:01
...pa dobro, razlika je u vidjenju, jedno bosanac kao ja, i onaj bosanac iz viceva sto bosnjak smatra valjda da treba biti...ja da mrzim bosnjake sigurno bi drugacije pricao ako bih uopste htio kakvu komunikaciju (ima zato primjerenih foruma), u cilju da sto prije vrat slomite, a ako upozorenja i percepciju smatras mrznjom, to nije do mene...
I, ako je taj naš otvoreni stav prema neprijeteljima tebi neka smetnja, ima eno bruka stranaka gdje možeš otići i biti dočekan raširenih ruku. Prigrli brata četnika, ustašu, popijte koju... možda Evropa zaprati pa nas pohvali.

Jarane, ti si izabrao sta si, i upravo pises kao oni kojih se toboze jezis...to bi odredjivao kako izgleda bosanac ali nebi da ti se iko.petlja u bosnjastvo...ima li kraja dodavanja sebi tih odrednica? Tvoj stav prema toboznjim neprijateljima je jedno, ali sasvim druga stvar zabranjivati nesto toboznjem neprijatelju na osnovu stava.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 556 times
- Been thanked: 813 times
- General War
- Aktivni forumaš
Lijepo, citaj sta je napisao
A evo i IZ se ne uklapa izgleda u percepciju nekih na ovom forumu kao ni ja
https://www.klix.ba/vijesti/bih/islamsk ... /250613142
A evo i IZ se ne uklapa izgleda u percepciju nekih na ovom forumu kao ni ja

https://www.klix.ba/vijesti/bih/islamsk ... /250613142
- Quds
- Aktivni forumaš
Ti ili se zajebavaš, ili si zlonamjeran - trećeg nema. Moji neprijatelji (i siguran sam da govorim onako, kako misli i većina Bošnjaka) nisu Srbi, Hrvati, Romi, niti svi drugi koje je naš ustav diskriminisao, radi konstitutivnosti. Na tvoje veliko iznenađenje, moj najbolji prijatelj je Srbin, i to ne iz Bosne, nego, 'da prostiš' iz Kruševca. I kada odem tamo, isto ovako sa njim pričam, šta su nam četnici i ustaše radile, i rade i danas. Pa još kad vidiš da cijela njegova familija, i ona šira čak, govore o tim govnima sa većim gađenjem od mog, onda ne znam šta da ti kažem, a da ti razumiješ o čemu ja pišem.General War wrote: 13 Jun 2025, 17:55...i onda kazu nisu nacionalisti bosnjaci i srbi/ hrvati istoQuds wrote: 13 Jun 2025, 17:13
Ne, ne. Bosanac niti je neko kao ti, niti onaj iz viceva. i jedni drugi ste jednako štetni po ono što Bosanac zaista jeste. Ti možda i misliš da ne mrziš, nego da je to tvoja percepcija. Ali, nemoj nas molim te ti upozoravati na bilo šta. Ima nas koji se još dobro sjećamo, gdje se stalo. Od tada pa do danas, takve ublehe nama nisu potrebne. Mi Bosanci i Bošnjaci znamo ko je neprijatelj. I ne brini, ima stvari koje se ne vide, ali, vjeruj da nas niko više neće uhvatiti 'spuštenih gaća'.
I, ako je taj naš otvoreni stav prema neprijeteljima tebi neka smetnja, ima eno bruka stranaka gdje možeš otići i biti dočekan raširenih ruku. Prigrli brata četnika, ustašu, popijte koju... možda Evropa zaprati pa nas pohvali.![]()
Jarane, ti si izabrao sta si, i upravo pises kao oni kojih se toboze jezis...to bi odredjivao kako izgleda bosanac ali nebi da ti se iko.petlja u bosnjastvo...ima li kraja dodavanja sebi tih odrednica? Tvoj stav prema toboznjim neprijateljima je jedno, ali sasvim druga stvar zabranjivati nesto toboznjem neprijatelju na osnovu stava.
I naravno da sebi uzimam za pravo da za tebe tvrdim nešto, na osnovu onoga što pišeš, jer drugo mjerilo nemam. Tvoj prezir prema Bošnjacima, koji mnogo i ne kriješ, odmah te čini kao samo nekog ko se zadesio u Bosni, Bog sam zna kako. Ali, Bosanac sa takvim stavom i uvjerenjima ne možeš biti, čisto zato, što manje-više svako ko za Bosnu zna, jasno mu je da to nije neko kao ti.
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1326 times
- Been thanked: 1570 times
Tvoji prijatelji neznaju ko je osmislijo otomansko carsvo e..
Pogled Joca Vujičića