Nikad skuplje bilo pušiti.Krokodil Behko wrote: 10 Jun 2025, 22:35Inspektori od 13. juna kreću u kontrolu zabrane pušenja: Na snagu stupa pravilnik s kaznama do 15.000 KM

Moderator: Krokodil Behko
Nikad skuplje bilo pušiti.Krokodil Behko wrote: 10 Jun 2025, 22:35Inspektori od 13. juna kreću u kontrolu zabrane pušenja: Na snagu stupa pravilnik s kaznama do 15.000 KM
Eh, nije njima što je to toliki problem, već potencijalni izvor prihoda. I ja, iako pušim, podržavam zabranu pušenja na tim nekim mjestima. Ali, idu mi na živce što, kao usklađuju sa EU... pa de onda krenite sa prioritetnim stvarima. Bruka EU regulacija, a mi i dalje daleko od EU kao i Papua.
Ma hajd u zatvorenom inekako, al da zabrane i na otvorenom, u parku i tako to, to je vec van pameti.Quds wrote: 10 Jun 2025, 23:37Eh, nije njima što je to toliki problem, već potencijalni izvor prihoda. I ja, iako pušim, podržavam zabranu pušenja na tim nekim mjestima. Ali, idu mi na živce što, kao usklađuju sa EU... pa de onda krenite sa prioritetnim stvarima. Bruka EU regulacija, a mi i dalje daleko od EU kao i Papua.
Nisu parkovi samo za djecu rezervisani. A, ako su neki striktno za djecu, i ja sam za zabranu. Ali u svim, nikako. Iako, više štete djeci (a i onima koji to nisu) izduvni gasovi motornih vozila oko parka. A u gradovima (da ih ne imenujem, svi ih znate) gdje imamo one dimnjake k'o Ajfelove kule, svaka zabrana pušenja, bilo gdje, je smiješna. Koliko se u tim proizvodnim pogonima došlo do zapadnih standarda?Komshija wrote: 11 Jun 2025, 00:12 Sto je bezveze pa onda ce se pocet sakupljat po parkovima i pravit haos od parkova.Parkovi su vecinom namjenjeni da se djeca igraju a ne sakupljaju pusaci.
Pa u Austriji u djecjim parkovima se ne smije pusiti..Ledena wrote: 10 Jun 2025, 23:39Ma hajd u zatvorenom inekako, al da zabrane i na otvorenom, u parku i tako to, to je vec van pameti.Quds wrote: 10 Jun 2025, 23:37
Eh, nije njima što je to toliki problem, već potencijalni izvor prihoda. I ja, iako pušim, podržavam zabranu pušenja na tim nekim mjestima. Ali, idu mi na živce što, kao usklađuju sa EU... pa de onda krenite sa prioritetnim stvarima. Bruka EU regulacija, a mi i dalje daleko od EU kao i Papua.
Inspektori u Sarajevu donijeli 99 rješenja zbog zabrane pušenja, izdali i kazne od 48.000 KM
Biće dobar budžet, ako se 'vako nastavi. I eto nas u EU za par godina.Krokodil Behko wrote: 13 Jun 2025, 18:19Inspektori u Sarajevu donijeli 99 rješenja zbog zabrane pušenja, izdali i kazne od 48.000 KM
Ide telemah ide ,zna podbuhli nametnik kako se pare skupljajuKrokodil Behko wrote: 13 Jun 2025, 18:19Inspektori u Sarajevu donijeli 99 rješenja zbog zabrane pušenja, izdali i kazne od 48.000 KM
Users browsing this forum: Matan and 5 guests