En vicu na cnnarzuhal wrote: 13 Jun 2025, 21:47 Screenshot 2025-06-13 214623.jpg
sve ok, provjerio sam, zove se Duško.
Svi utekli u bosansku ambasadu
Iran reko nece sam nju gadjat
Golemo
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
En vicu na cnnarzuhal wrote: 13 Jun 2025, 21:47 Screenshot 2025-06-13 214623.jpg
sve ok, provjerio sam, zove se Duško.
a jbg sad...
Skandal bi bio da musliman ubije srbina, hos da opet rat pocne, rece srbi da su muslimani ubili svata
Mislim da ovo nije predstava u kojoj Iran pomaze deflekciju s Gaze. Bitne ljude i postrojenja su im slomili, od 100 ispaljenih projektila 1 prodje kupolu, gube Iranci dosta a vec su izgubili. Nema sanse da bi sami sebe toliko oslabili da bi po mogli da se Gaza unisti.Quds wrote: 13 Jun 2025, 22:11 Ništa ovo nije... ako se završi na ovome, počeću sumnjati da i Iran pomaže da se Gaza sravna i očisti.
Ma samo sam gorak, znam da nije to. Ali, znam da Iran može više od ovoga. To što su izgubili do sada jeste velika šteta, ali nimalo ne utiče na njihovu operativnu spremnost da ispale i hiljade raketa. Prvo one 'tromije' i jeftinije, da što više oslabiš protivratektnu odbranu, a odmah tik iza njih modernije rakete.Nora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 22:16Mislim da ovo nije predstava u kojoj Iran pomaze deflekciju s Gaze. Bitne ljude i postrojenja su im slomili, od 100 ispaljenih projektila 1 prodje kupolu, gube Iranci dosta a vec su izgubili. Nema sanse da bi sami sebe toliko oslabili da bi po mogli da se Gaza unisti.Quds wrote: 13 Jun 2025, 22:11 Ništa ovo nije... ako se završi na ovome, počeću sumnjati da i Iran pomaže da se Gaza sravna i očisti.
Iran bi imao prednost na kopnu ili na moru, ali ovaj rat ce se vodit na nebu i tu apsolutnu prevlast ima Izrael sa zaledjem svog siledzije SADa i izdajnickih satelita poput plemena Saud.Quds wrote: 13 Jun 2025, 22:21Ma samo sam gorak, znam da nije to. Ali, znam da Iran može više od ovoga. To što su izgubili do sada jeste velika šteta, ali nimalo ne utiče na njihovu operativnu spremnost da ispale i hiljade raketa. Prvo one 'tromije' i jeftinije, da što više oslabiš protivratektnu odbranu, a odmah tik iza njih modernije rakete.Nora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 22:16
Mislim da ovo nije predstava u kojoj Iran pomaze deflekciju s Gaze. Bitne ljude i postrojenja su im slomili, od 100 ispaljenih projektila 1 prodje kupolu, gube Iranci dosta a vec su izgubili. Nema sanse da bi sami sebe toliko oslabili da bi po mogli da se Gaza unisti.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests