E pa, stvarno
A ne znam.

E pa, stvarno
Kad upariš, bilo bi fino vidjeti kako si izabrala.Dunjaa wrote: 03 Jun 2025, 19:43 Pa bolje obući dimije. Života mi.
Kupila sam troje cipela i skontala danas da nemam adekvatnu odjeću za njih. Sad moram i torbu i garderobu novu da kupim da to sve uparim.
immuno wrote: 06 Jun 2025, 19:37 Mon lijepe si stvari kupila , tebi ce to Super stajati i ti znas to nositi ...ja kad bih kupila takav sako propala bih u njega , visina metar i zilet![]()
Haljina predivna, metni kad je uparis sa natikacama ili sta vec, a ti bi tu i cizmice ubacila u bitiMon wrote: 06 Jun 2025, 19:12 Haljinu duhan boja, romanticna..
Odjelo sa oversize jacket i pantalone, boja neutral sa bijelim prugama
![]()
Kako me vec poznajesZanki wrote: 06 Jun 2025, 19:47 Haljina predivna, metni kad je uparis sa natikacama ili sta vec, a ti bi tu i cizmice ubacila u biti![]()
![]()
Ma bitan je underwear, hajd bgtDunjaa wrote: 03 Jun 2025, 19:43 Pa bolje obući dimije. Života mi.
Kupila sam troje cipela i skontala danas da nemam adekvatnu odjeću za njih. Sad moram i torbu i garderobu novu da kupim da to sve uparim.
Moras se u ovon uslikati
Jesu li ispod koljena?arzuhal wrote: 13 Jun 2025, 20:32 Danas u Waikikiju uzeo tanke, pamucne bermude za 12KM... oj ljepote kad sam skino farmerke...
Jesu, fino predju koljena
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests