ja pravila kokice..
Moderator: VIP
Ledena wrote::krevet
Ja za osam metara, kanim platiti dvije dnevnice?greeneyes wrote:Iskop'o 40 metara kanala.
Masala nije mi strano kopao sam i ja po komsiluku a i u vojscigreeneyes wrote:Iskop'o 40 metara kanala.
To bi jan i zeleni za cas posla srediliKrokodil Behko wrote:Ja za osam metara, kanim platiti dvije dnevnice?greeneyes wrote:Iskop'o 40 metara kanala.
Dok bi Behkoni ispek'o kafu to bi bilo gotovo.Rum wrote:To bi jan i zeleni za cas posla srediliKrokodil Behko wrote:Ja za osam metara, kanim platiti dvije dnevnice?greeneyes wrote:Iskop'o 40 metara kanala.
Mah, s 13-14 godina sam znao s društvom kopati kanal dubine 2 metra i 20 cm-a, a baba kod koje smo kopali bila lopov te podigne metar kad mjeri, tako da smo kopali nekih 2 metra i 40-ak centi. Još blato bilo, pa moraš kantama izbacivati blato, uff kad se sjetim..Rum wrote:Masala nije mi strano kopao sam i ja po komsiluku a i u vojscigreeneyes wrote:Iskop'o 40 metara kanala.kazu nisi musko (muskarcina)ako nisi iskopao bar 30 metara kanala i ljubio ciganku
greeneyes wrote:Dok bi Behkoni ispek'o kafu to bi bilo gotovo.Rum wrote:To bi jan i zeleni za cas posla srediliKrokodil Behko wrote:Ja za osam metara, kanim platiti dvije dnevnice?greeneyes wrote:Iskop'o 40 metara kanala.![]()
Mah, s 13-14 godina sam znao s društvom kopati kanal dubine 2 metra i 20 cm-a, a baba kod koje smo kopali bila lopov te podigne metar kad mjeri, tako da smo kopali nekih 2 metra i 40-ak centi. Još blato bilo, pa moraš kantama izbacivati blato, uff kad se sjetim..Rum wrote:Masala nije mi strano kopao sam i ja po komsiluku a i u vojscigreeneyes wrote:Iskop'o 40 metara kanala.kazu nisi musko (muskarcina)ako nisi iskopao bar 30 metara kanala i ljubio ciganku
![]()
Kažu mi otac i amidža da me ne mogu pratiti s izbacivanjem, slomi ih.