Ponavljam - presmijesan si. U svom nerazumjevanju procitanog.Krokodil Behko wrote: 15 Jun 2025, 16:31
Iran je napadnut i Iran će se braniti.
E sad, to što je tebi krivo, to je nešto drugo![]()
Nije meni krivo sto se Iran brani, nego sto je Iran napadnut ikako i sto govna ponovo pokusavaju sprovest svoju poznatu taktiku zastrasivanja naroda da bi skrenuli paznju sa svojih monstruoznosti i destabilizirali jedinu zemlju koja im na BI ozbiljno prkosi.
Nije mi krivo sto se Iran brani, nego mi je krivo sto Iran nema atomsku bombu pa da sravni tu imperijalisticku koloniju bijelog evropskog covjeka sa Zemljom i vrati je Palestincima.
I nije mi krivo sto se brani, nego mi je krivo sto nisu nadmocjniji, sto nisu uspjeli da se sacuvaju od infiltracije Mossada i sto nisu anticipirali ovaj napad.
A to sto si ti kvotao moj post mimo svog konteksta stvari koje ja ponavljam od kako sam na forumu, gdje bi se i oni najvise desno zaustavili i rekli, de Noro, dobro je (ie vise puta sam prozivala Izraelcane da su doslovni retardi, vise puta sam imala otvoreno srbomrzacke i hrvatskomrzacke postove i ja od tog ne bjezim, jesam veliki nacionalista), pa se onda posvadjao sam sa sobom - ja tu stvarno ne mogu nista, nastavi proicirat.
I da, ako sam ikog na ovom forumu odjebala i poslala vise puta u PM od rocka, onda je to Matan.