TROSJED
Moderator: VIP
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46901 times
- Been thanked: 8407 times
- Status: Offline
Re: Nova generacija mračnog trapa iz BiH
Ja slusam balet na ledu a gledam sedmu simfoniju, grozim se na ote muzike sto vi spominjete 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21078 times
- Been thanked: 19062 times
Otresem na prvu sa ličnim napadom kad me počneš nervirati. Lični napad ne podrazumijeva samo jednu riječ ili jednu rečenicu ili GIF.Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 11:30“Otresem na prvu” nakon 20. uzastopnog citiranjaMasamune wrote: 18 Jun 2025, 11:00
Jeste slažem se.
Nekad sam imao i vrijeme i živce da s njim danima trabunjam. Sad otresem na prvu i to sa dobrim razlogom.![]()
Ti da mene želiš otresti na prvu napisao bi “mrš”, “LOL”, “jest sve je tako šta pišeš” ili postavljao GIFove, ali si skroz kontradiktoran.
“Otreseš me na prvu, ne prolaze više te fore kod tebe, nekad si znao gubiti vrijeme na moje gluposti ali ne više” a onda potrošiš vremena i vremena na postove i citiranja, ozbiljno diskutuješ “Slažem se da je do promocije” “Evo npr. Šejla Zonić” “Evo ovaj kvalitetan izvođač” a onda u po diskusije gdje te nisam ružno ni pogledao počinješ sa “Ne dam se ja više zayebavati!”
Kako ćeš znati kako ja dišem kad ne znaš ni sam za sebe kako dišeš?
Eto, nadam se da je sad jasnije. I ajd svega ti da se vratimo na temu.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24074 times
- Been thanked: 24535 times
Ja volim citat masu i nazifa kad pisu o muzici 

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3769 times
- Been thanked: 3490 times
Napišeš da su lični napadi kada te neko nervira, gdje si se ti uključio u diskusiju u kojoj te niko nije spomenuo, gdje si ti počeo nervirati sa “Ali, ali, Jugoslavija” i ličnim napadima gdje si me mogao na temi 20 puta ignorisati jer te nisam ružno ni spomenuo, a u suštini sam za tebe dobra osoba (pa valjda zato napadi) gdje nemaš snage više sa mnom diskutovati zbog ranijih iskustava pa si valjda zato ponovo počeo diskutovati sa mnom.Masamune wrote: 18 Jun 2025, 11:40Otresem na prvu sa ličnim napadom kad me počneš nervirati. Lični napad ne podrazumijeva samo jednu riječ ili jednu rečenicu ili GIF.Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 11:30
“Otresem na prvu” nakon 20. uzastopnog citiranja![]()
Ti da mene želiš otresti na prvu napisao bi “mrš”, “LOL”, “jest sve je tako šta pišeš” ili postavljao GIFove, ali si skroz kontradiktoran.
“Otreseš me na prvu, ne prolaze više te fore kod tebe, nekad si znao gubiti vrijeme na moje gluposti ali ne više” a onda potrošiš vremena i vremena na postove i citiranja, ozbiljno diskutuješ “Slažem se da je do promocije” “Evo npr. Šejla Zonić” “Evo ovaj kvalitetan izvođač” a onda u po diskusije gdje te nisam ružno ni pogledao počinješ sa “Ne dam se ja više zayebavati!”
Kako ćeš znati kako ja dišem kad ne znaš ni sam za sebe kako dišeš?
Eto, nadam se da je sad jasnije.
Koja samopromocija da odeš sa teme kao bolji čovjek uzdignute glave, samo jer nemaš argumenata

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ne, ja sam priznao lični napad i to mene čini gorim. Zato sam se i složio sa Norinim postom.Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 12:09Napišeš da su lični napadi kada te neko nervira, gdje si se ti uključio u diskusiju u kojoj te niko nije spomenuo, gdje si ti počeo nervirati sa “Ali, ali, Jugoslavija” i ličnim napadima gdje si me mogao na temi 20 puta ignorisati jer te nisam ružno ni spomenuo, a u suštini sam za tebe dobra osoba (pa valjda zato napadi) gdje nemaš snage više sa mnom diskutovati zbog ranijih iskustava pa si valjda zato ponovo počeo diskutovati sa mnom.Masamune wrote: 18 Jun 2025, 11:40
Otresem na prvu sa ličnim napadom kad me počneš nervirati. Lični napad ne podrazumijeva samo jednu riječ ili jednu rečenicu ili GIF.
Eto, nadam se da je sad jasnije.
Koja samopromocija da odeš sa teme kao bolji čovjek uzdignute glave, samo jer nemaš argumenata![]()
Ti sad pišeš isključivo za publiku, lafo neko raskrinkavanje mene i slično. Ne možeš se zaustaviti kao i inače. Kao Fox Mulder

Eno ti klix za ta raskrinkavanja i lobotomije po cijeli dan. Meni to više ne treba.
Znam da sam u vezi tebe u pravu šta god drugi mislili na forumu u vezi toga. Meni je to dovoljno.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Po čemu ja tebe nerviram kada si ti ničim prozvan dobrovoljno stupio u diskusiju sa mnom iako si sam napisao da nemaš živaca više sa mnom diskutovati radi ranijih iskustava?Masamune wrote: 18 Jun 2025, 12:26Ne, ja sam priznao lični napad i to mene čini gorim. Zato sam se i složio sa Norinim postom.Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 12:09
Napišeš da su lični napadi kada te neko nervira, gdje si se ti uključio u diskusiju u kojoj te niko nije spomenuo, gdje si ti počeo nervirati sa “Ali, ali, Jugoslavija” i ličnim napadima gdje si me mogao na temi 20 puta ignorisati jer te nisam ružno ni spomenuo, a u suštini sam za tebe dobra osoba (pa valjda zato napadi) gdje nemaš snage više sa mnom diskutovati zbog ranijih iskustava pa si valjda zato ponovo počeo diskutovati sa mnom.
Koja samopromocija da odeš sa teme kao bolji čovjek uzdignute glave, samo jer nemaš argumenata![]()
Ti sad pišeš isključivo za publiku, lafo neko raskrinkavanje mene i slično. Ne možeš se zaustaviti kao i inače. Kao Fox Mulder
Eno ti klix za ta raskrinkavanja i lobotomije po cijeli dan. Meni to više ne treba.
Znam da sam u vezi tebe u pravu šta god drugi mislili na forumu u vezi toga. Meni je to dovoljno.
Za nekoga ko tvrdi da zna kako dišem nastupaš naivno i kontradiktorno.
Svo tvoje učešće na temi je bila off topic provokacija da stupim sa tobom u diskusiju pa da se kasnije pretvori u diskusiji o Caci, mješovitim brakovima, zašto nema svinjetine u trgovinama ili Bog zna šta još. Kada ti nije uspjelo (jer znam kako dišeš LOL) onda si okrenuo na “pametniji popušta pa zato prekidam diskusiju”, “Muka mi je više sa tobom diskutovati” iako svi mogu pročitati da si ti htio diskusiju i vide da sam u pravu u vezi toga, ma šta god ti mislio.
Meni je to dovoljno.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ovo je druže javni forum. Imam pravo da ti se obratim kad hoću, gdje hoću i na koji god način ja hoću. Tamam da je to post u kojem ti govorim da si glup (ne mislim, već navodim primjer). Svako ima to pravo, a do nas je da ne kršimo pravila.Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 12:46Po čemu ja tebe nerviram kada si ti ničim prozvan dobrovoljno stupio u diskusiju sa mnom iako si sam napisao da nemaš živaca više sa mnom diskutovati radi ranijih iskustava?Masamune wrote: 18 Jun 2025, 12:26
Ne, ja sam priznao lični napad i to mene čini gorim. Zato sam se i složio sa Norinim postom.
Svo tvoje učešće na temi je bila off topic provokacija da stupim sa tobom u diskusiju pa da se kasnije pretvori u diskusiji o Caci, mješovitim brakovima, zašto nema svinjetine u trgovinama ili Bog zna šta još. Kada ti nije uspjelo (jer znam kako dišeš LOL) onda si okrenuo na “pametniji popušta pa zato prekidam diskusiju”, “Muka mi je više sa tobom diskutovati” iako svi mogu pročitati da si ti htio diskusiju i vide da sam u pravu u vezi toga, ma šta god ti mislio.
Meni je to dovoljno.
Nije to bila provokacija da stupiš sa mnom u diskusiju koja već postaje suvišna. Nije svako obraćanje nekome razlog za diskusiju. To je bila samo i isključivo provokacija, ali opravdana iz mog ugla gledanja što sam više puta obrazložio.
Boldirano je niĐe veze. Nemoj sad još praviti žrtvu od sebe po pitanju nečeg što nisam ni potezao.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
I je li dosta?
Prijavio sam post da nam ih prebace na trosjed. Ne vjerujem da ovo govorim
Prijavio sam post da nam ih prebace na trosjed. Ne vjerujem da ovo govorim
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Naravno da je provokacija, to su i drugi primjetili.Masamune wrote: 18 Jun 2025, 13:19Ovo je druže javni forum. Imam pravo da ti se obratim kad hoću, gdje hoću i na koji god način ja hoću. Tamam da je to post u kojem ti govorim da si glup (ne mislim, već navodim primjer). Svako ima to pravo, a do nas je da ne kršimo pravila.Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 12:46
Po čemu ja tebe nerviram kada si ti ničim prozvan dobrovoljno stupio u diskusiju sa mnom iako si sam napisao da nemaš živaca više sa mnom diskutovati radi ranijih iskustava?
Meni je to dovoljno.
Nije to bila provokacija da stupiš sa mnom u diskusiju koja već postaje suvišna. Nije svako obraćanje nekome razlog za diskusiju. To je bila samo i isključivo provokacija, ali opravdana iz mog ugla gledanja što sam više puta obrazložio.
Boldirano je niĐe veze. Nemoj sad još praviti žrtvu od sebe po pitanju nečeg što nisam ni potezao.
Na javnom forumu imaš pravo da diskutuješ i obratiš kome god želiš ali kada prvog mog “ne slažem se sa tobom” kreneš sa “Nemam živaca da sa tobom diskutujem radi prijašnjih iskustava” a onda opet to radiš onda je pitanje koji je razlog, osim ako nisi mazohista.
Evo mene ko nervira ja i ne čitam njegove postove a kamoli da ga citiram i diskutujem sa njim.
Tema je išla svojim tokom, neki mlađi forumaš je postavio ovaj muzički žanr, starijima se to nije svidjelo, ja napisao da je to normalno da stariji ne shvataju mlađe i ti se uključi “Jel to zato što je Jugoslavija?”
Kada stariji nisu voljeli kada je se pojavila Lepa Brena u Jugoslaviji a i ti stariji su u Jugoslaviji bili mladi, kako je tu pljuvanje o Jugoslaviji relevantno?
Ili kada stari i mladi u Velikoj Britaniji imaju iste rasprave, kako je to vezano za diskusiju?
Totalno se nezrelo ponašaš na ovoj temi što ti ne priliči jer nisi takav bio.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Boldirano je ključ svega. Mene drugi ne interesuju. Obratio sam se tebi provokacijom.Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 13:31Naravno da je provokacija, to su i drugi primjetili.Masamune wrote: 18 Jun 2025, 13:19
Ovo je druže javni forum. Imam pravo da ti se obratim kad hoću, gdje hoću i na koji god način ja hoću. Tamam da je to post u kojem ti govorim da si glup (ne mislim, već navodim primjer). Svako ima to pravo, a do nas je da ne kršimo pravila.
Na javnom forumu imaš pravo da diskutuješ i obratiš kome god želiš ali kada prvog mog “ne slažem se sa tobom” kreneš sa “Nemam živaca da sa tobom diskutujem radi prijašnjih iskustava” a onda opet to radiš onda je pitanje koji je razlog, osim ako nisi mazohista.
Evo mene ko nervira ja i ne čitam njegove postove a kamoli da ga citiram i diskutujem sa njim.
Tema je išla svojim tokom, neki mlađi forumaš je postavio ovaj muzički žanr, starijima se to nije svidjelo, ja napisao da je to normalno da stariji ne shvataju mlađe i ti se uključi “Jel to zato što je Jugoslavija?”
Kada stariji nisu voljeli kada je se pojavila Lepa Brena u Jugoslaviji a i ti stariji su u Jugoslaviji bili mladi, kako je tu pljuvanje o Jugoslaviji relevantno?
Ili kada stari i mladi u Velikoj Britaniji imaju iste rasprave, kako je to vezano za diskusiju?
Ti sad od ovog praviš neki show tamo vamo, ja nezreo, ja ovo, ja ono... koga briga Nazife. Et izdominirao si me da valja. Predajem se nemam šta da kažem.
Hajd završi jebo ga ti.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa baš o toj nezrelosti i govorim.Masamune wrote: 18 Jun 2025, 13:43Boldirano je ključ svega. Mene drugi ne interesuju. Obratio sam se tebi provokacijom.Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 13:31
Naravno da je provokacija, to su i drugi primjetili.
Na javnom forumu imaš pravo da diskutuješ i obratiš kome god želiš ali kada prvog mog “ne slažem se sa tobom” krenePa onda “Nemam živaca da sa tobom diskutujem radi prijašnjih iskustava” a onda opet to radiš onda je pitanje koji je razlog, osim ako nisi mazohista.
Ti sad od ovog praviš neki show tamo vamo, ja nezreo, ja ovo, ja ono... koga briga Nazife.
Hajd završi jebo ga ti.
Prvo je bilo da te ja nerviram iako si ti prvi krenuo sa mnom diskutovati.
Pa onda “Ne mogu ja sa tobom diskutovati, nemam živaca, znam ja kako dišeš, neću više nasjesti na te fore”.
Sad se vraćaš kao glas razuma da ispadneš veći čovjek i završiš prepirke iako nije ni bilo prepiraka osim sa tvoje strane a završilo bi se davno da me opet nisi krenuo citirati.
Pošto znam kako dišeš rado ću nastaviti sa tobom na ovoj temi ali samo vezano za muziku ili o nečemu drugom na odgovarajućim temama.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3608 times
- Been thanked: 6618 times
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4219 times
- Been thanked: 3125 times
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12437 times
- Been thanked: 13192 times
- Melek
- Deer Hunter
- Melek
- Deer Hunter
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40121 times
- Been thanked: 26141 times
Re: Srebrenica - genocid
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Rečeno je:
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Re: Srebrenica - genocid
Ma ne znam, lajkovao bih ti fotografiju koju si postavio 1000. puta da mogu, ali nas emocije drže 1-2 dana, kao i svakog 11. jula, a onda ćeš se ostalih 365 dana morati pravdati za tu fotografiju da nisi nacionalista i da nisi isti kao onaj Jovo sa Pala što postavlja “Kolji Turčina”.
Kažu, ne smijemo zaboraviti, da se ne ponovi, ali šta znači ne zaboraviti?
Naravno da je logično ako Srbin sa Pala diže tri prsta ili neki SDS/SNSD političar iz neke vukoyebine u entitetu rs napiše nacionalističku poruku, tu je i nemoguće da se ne zaboravi, jer je očigledno a i nemoguće je tu zaboraviti, ma koliko neko bio slijep, naivan ili imao slabu memoriju.
Ali šta ćemo sa hiljade primjera gdje padamo na “Da se ne zaboravi” testovima naivno i ponavljamo iste greške kao 1991.? (bar smo tada imali opravdanje).
Ne želim sada postavljati konkretne primjere, jer će se onda javiti sigurno neki forumaši i pitati me zašto sam dirnuo u Srbe koji su raja, ali neću iz poštovanja prema ovoj temi.
Samo ću reći, da smo koristili internet prije rata, i da sam pomenuo neka imena krajem 1991./početkom 1992., tako bi se isto javili neki kojima bi smetalo jer sam pomenuo “Našu Tuzlanku” biljanu plavšić.
- Melek
- Deer Hunter