Bizarne vijesti

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: UZNEMIRUJUĆI VIDEO SNIMAK:

Post by drugrankovic » 14 Oct 2015, 13:06

a kad bi coek kundacio u liftu?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41213 times
Been thanked: 27885 times

Post by Rum » 14 Oct 2015, 13:11

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 14 Oct 2015, 15:37

i to zbog učestalih prigovora gostiju hotela na dotok vode u njihovim sobama.

Zamislite ko je sve pio vodu a ona truhla i truhla u vodi :bua Njeno tjelo pronađeno je potpuno nago, u stanju raspadanja, a
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4123 times
Been thanked: 3091 times

Post by Lavlje_srce » 14 Oct 2015, 21:27

Kako bolesna vijest. :grana

Cura je ocigledno mentalno oboljela, a monstrum koji ju je ubio je jos bolesniji naravno. Razlog sto ubistvo nije rasvijetljeno, je sto je neki glavonja uzeo dobru lovu da se sve to zataska.

Samo mi nije jasno sta ce ova morbidna vijest na forumu? :123
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 14 Oct 2015, 22:00

Ja sam procitala da djevojka nije bila dusevno bolesna i da je policija uporabila riječi da je ona najvjerojatnije bila bolesna.Da je bila tako bolesna-ne bi mogla studirati. Doduse ima glumaca s bipolarnim poremecajem i normalno zive.Ta cura nije imala dijagnozu u zdravstvenom kartonu. Na videu ja nista ne cujem, ali vidi se da se ona skrivala od nekoga.
Pisala sam o događaju koji je dokumentiran ...napad cudovišta na jevojku..samo u onom slučaju j policajac bio pametniji od psihijatravi zaključio da se cura nije mogla sama ujesti za leđa..Sve se događalo pred zaprepaštenim liječnicika u bolnici...dakle nije nemoguće.
Napisat ću nešto...ne da dokazujem...vec zato sto je istina..
Moja mama je dusevno izuzetno snazna, nikad nije bolovala..
Kao mlade curevsu isle vracari da im gata za koga ce se udati...Mojoj mami je zena rekla dacse moja mama ne moli bas puno Bogu i da ne ide u crkvu.Zena je bila muslimanka, ali to je nebitno.Rekla je mojoj mami i da joj je dolazila mrtva duša...zena je pogodila...Samo moja mama je od svih ukucana cula vjetar kako otvara vrata...itd....
Muslikanka je pogodila i da ce se jedna od cura pokusati ubiti zbog momka.. cura se isla baciti u bunar..
Nemojmo odmah pomisliti na bolest...ne znam...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 14 Oct 2015, 23:06

Naravno da je ta jadna cura bila bolesna. To se vidi po njenom bizarnom ponasanju u i oko lifta. Samo sto nije poenta price, poenta price je u njenom monstruoznom ubistvu.

Evo jos jedna pricica, ovaj put o dobru i zlu:

DA LI POSTOJI ZLO?

Jednog dana profesor na fakultetu je odlučio da sa studentima započne raspravu. Pitao je: 'Da li je Bog stvorio sve što postoji?'

Studenti su u glas rekli da jeste.

'Baš sve?', pitao je profesor.

'Da, sve', bio je odgovor studenata.

'U tom slučaju, stvorio je i zlo, zar ne? Jer, zlo postoji', rekao je profesor.

Studenti su zasutili, nisu imali odgovor na to pitanje.

Profesor je bio oduševljen jer je pokazao da je vjera samo mit.

Odjednom, jedan student je podigao ruku i pitao: 'Mogu li ja nešto Vas da pitam, profesore?'

'Naravno', odgovorio je profesor.

'Da li postoji hladnoća?'

'Naravno, kolega. Zar nikad niste osetili hladnoću?'''

'Zapravo, profesore, hladnoća ne postoji! Prema onome što smo učili iz fizike, hladnoća je odsustvo toplote. Može se samo posmatrati da li objekat ima i da li predaje energiju i svoju toplotu na druge objekte. Bez toplote, predmeti su inertni, ne reaguju. Znači hladnoća ne postoji. Mi smo stvorili termin HLADNO da bismo objasnili odsustvo toplote.'

'A tama?', nastavio je student.

'Ona isto postoji.', rekao je profesor.

'Opet griješite, gospodine. Tama je potpuno odsustvo svjetlosti. Možemo proučavati svjetlost i osvjetljenje, ali ne i tamu. Nikolsova prizma pokazuje mnoštvo različitih boja na koje se svjetlost razlaže u zavisnosti od talasne dužine. TAMA je termin koji smo mi stvorili da objasnimo potpuno odsustvo svjetlosti.'

I konačno, student je pitao:'A zlo, profesore, da li postoji zlo?'

Profesor je sutio.

Student je nastavio: 'Bog nije stvorio zlo! Zlo je odsustvo Boga u čovjekovom srcu, ono je odsustvo ljubavi, čovječnosti i vjere.
Ljubav i vjera su kao toplota i svjetlost. Oni postoje. Njihovo odsustvo dovodi do zla.'

Sada je profesor zasutio.

Student se zvao Albert Ajnštajn.
Memento Mori

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 15 Oct 2015, 12:19

Ovo pismo iznad mi je odavno poznato a i nije baš nekakva mudrost..hbga pa zlo je davno opisano u Bibliji, ali eto trebamo da netko piše u negacijama...i to čovjek koji je karakterno bio idiot...
Ne tvrdim da cura nije bila bolesna. Možda su skrivali svi njezinu bolest...kolko se sjecam i sam Einstein je imao veliki problem u oorijentaciji....
Zbunjuje pojava tuberkuloze i ona šprica..šta li već ..s njezinim imenom...netko je inteligentno izveo taj zločin...obično se serijske ubojice teško otkrivaju...
I cura čiji sam slučaj opisivala - je nasred ulice i u bolnici mahala i mlatila rukama i vrištala - ali imala je svjedoke da se po njoj pojavljuju ugrizi i rane iz kojih je tekla krv...taj slučaj je dokumentiran, jedan od rijetkih---cura nije bila nikad duševno bolesna...nikad...

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 16 Oct 2015, 22:27

Biba wrote:Ovo pismo iznad mi je odavno poznato a i nije baš nekakva mudrost..hbga pa zlo je davno opisano u Bibliji, ali eto trebamo da netko piše u negacijama...i to čovjek koji je karakterno bio idiot...
Ne tvrdim da cura nije bila bolesna. Možda su skrivali svi njezinu bolest...kolko se sjecam i sam Einstein je imao veliki problem u orijentaciji....
Zbunjuje pojava tuberkuloze i ona šprica..šta li već ..s njezinim imenom...netko je inteligentno izveo taj zločin...obično se serijske ubojice teško otkrivaju...
I cura čiji sam slučaj opisivala - je nasred ulice i u bolnici mahala i mlatila rukama i vrištala - ali imala je svjedoke da se po njoj pojavljuju ugrizi i rane iz kojih je tekla krv...taj slučaj je dokumentiran, jedan od rijetkih---cura nije bila nikad duševno bolesna...nikad...
I ovo je uznemirujuci post. Takodje je uznemirujuce da vjerujes u cudovista i istovremeno radis u prosveti. Ovo je naravno moje misljenje, ali se iskreno nadam da svojim vjerovanjima ne uznemiravas djecu koja su u tom uzrastu vrlo sugestibilna i podlozna uticaju odgajatelja (a ti to izmedju ostalog jesi). Vrlo cesto osjecam nesto sto varira izmedju zapanjenosti i nelagode citajuci sto i kako pises. Uglavnom se ne osvrcem jer znam da nema smisla, sada to ipak cinim da bih apelirala na tebe da ovakve stvari koje si napisala tu ne prenosis na djecu. Ti mozes vjerovati da svijetom upravljaju mracne sile, ali to ne znaci da je to istina. Da ne znam da si uciteljica (jer sama o tome cesto pises), ne bih se ni osvrtala vjeruj mi.
Memento Mori

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac » 16 Oct 2015, 23:28

Mala patila od depresije i usljed loše terapije dolazi do halucinacije, i vjerovatno je to uzrok.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 17 Oct 2015, 22:33

Podrinjac wrote:Mala patila od depresije i usljed loše terapije dolazi do halucinacije, i vjerovatno je to uzrok.
Ne mogu se na tabletu nadovezati na post Lavljeg srceta da joj kazem da ta nevina djecica psuju mater i hodži i popu itd...i neka ona ne prica puno o djeci jer taj posao ne radi i nema pojma..sumnjam da bi ga i mogla raditi..

I meni je uznemirujuca njezina bedasta tvrdnja da ja vjerujem u duhove. Osim toga ocito je da gospodja nisat ni o Nikoli Tesli ne zna tj. nije procitala, jer da jest - znala bi da je on noc proveo s duhovima..da je njegovomrodjenje bilo njegovom ocu nagovijesteno...tevda je Tesla iziavio kako cemsvijet napredovati vise u jednom desetljecu izucavanja duhovnog sviieta nego u svoj dosadasnjoj povijesti...
Eto gospojica ne zja ni da Rusi istrazuju vrata u paralelne svjetove..nema ona pojma..

A i ti Podrinjac ne znas nista o depresiji. Priie nego sto zelis nekoga handrati - potrudi se nesto ipak saznati...Moze li netko od vas dvoje mudraca ici nekoke vise an kuvac...
Eto cimste mudriji i od Tesle..pa cestitam..nisam do sada znala ..vi znate jedino najbolje zahebavat..bez razloga

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 18 Oct 2015, 11:37

Ne mogu se na tabletu nadovezati na post Lavljeg srceta da joj kazem da ta nevina djecica psuju mater i hodži i popu itd...i neka ona ne prica puno o djeci jer taj posao ne radi i nema pojma..sumnjam da bi ga i mogla raditi..
To što djeca psuju, je stanje duha jednog okružja čiji si ti jedan od stupova....ali čitajući te, sasvim logičan slijed događaja ;)
Nekad bi se iznenadila, tko se čime bavi, samo ne osjeća potrebu za vrištanjem tu poput tebe...
I meni je uznemirujuca njezina bedasta tvrdnja da ja vjerujem u duhove.
ne vjeruješ?
znala bi da je on noc proveo s duhovima..da je njegovomrodjenje bilo njegovom ocu nagovijesteno...
vjeruješ :oo
A i ti Podrinjac ne znas nista o depresiji. Priie nego sto zelis nekoga handrati - potrudi se nesto ipak saznati...Moze li netko od vas dvoje mudraca ici nekoke vise an kuvac...
To što neke uvrede, poput spominjanja spolnog organa pišeš u stilu potpunog analfabete, ne umanjuje bezobrazluk...draga prosvjeta u hrvata :place

I zaobiđite me ti i tvoj odvjetnički tim :pusa
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 18 Oct 2015, 11:52

Nemam se namjeru srozavati na ovaj nivo diskusije, mislim da ne bih uspjela ni kada bih pokusala. Post iznad vrlo plasticno oslikava nivo obrazovanja i odgojni potencijal date osobe. O mracnim vjerovanjima necu ni pocinjati, kao sto sam vec napisala, osvrnula sam iskljucivo da bih na datu osobu apelirala da svoja...khm...vjerovanja ne prenosi na nevinu djecu. Ovo uz sve ostale uvrede i prostote koje mi je uputila zadnjih dana, kao odgovor na to sto sam se nasmijala na klip koji je neko drugi postavio! Data osoba moze vrsiti torturu nad nekim u svojoj blizini, sto se mene tice ovo je zavrsena prica. Ukoliko vama ovaj nivo komunikacije odgovara, samo nastavite, u revijalnom tonu.

p.s. Vidim psovku je u medjuvremenu izbrisala.
Memento Mori

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal » 18 Oct 2015, 12:07

Ovo samo krv moze rijesit
🐽

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 18 Oct 2015, 12:17

Ja nisam kriva sto nitko nije o tom nesretnom slucaju bas nista procitao.
Policija je pogrijesila. Djevojka nije imala dijagnozu. Ja znam iz naseg slucaja koliko policija moze pogrijesiti.
Lavljevsrce vec treci puta mene proziva. Neka se ona brine za svoj posao a ja cu za svoj.
Ja sam o svojoj djeci pisala sto znaci da volim svoj posao. Ja nisam nigdje procitala kakvim se poslom bavi gospodja Lavlje i koliko ona srca tj. dobrote ima. Lavica je samo kad mene treba prozivati. Kakav je to karakter.

Pisal sam ja i o znanstvenim istrazivanjima. Ponavljam - neutron i pozitron su nevidljivi i moze se snimiti samo njihov trag. Sto je cestica sitnija - ima vecu snagu...dalje znanstvenici ne znaju...gdje prestaje fizika-poxinje metafizika.
Biblija opisuje duse i tvrdi davse duhovi umrlih ne pojavljuju jer nemaju tu moc. Pojavljuje se netko drugi. Behko je pisao o Kuranu kao matematixkom cudu, prorocanstva Biblije se ispunjavaju...eto neka Lavljevsrce svojom pameću dokaze da je ona mudrija...kak da ne...:pusi

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Šokantno: Snimali ih za vrijeme dok su vodili ljubav,

Post by Rum » 30 Oct 2015, 19:48

Image
Šokantno: Snimali ih za vrijeme dok su vodili ljubav, a radi se Bosancu i… (VIDEO)

Aaaaa da sam znao da ja vako ljepo jebavat, Enese beri malina a ja cu da *ebem”, on je govorio dok je vodio ljubav u prirodi.
Pritom je pjevao pjesmu Tako mlada od Tanje savic.

Ali to sve je snimljeno…

Pogledajte video:

[media]BYlmqkYsk08&feature=youtu.be[/media]

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Re: Šokantno: Snimali ih za vrijeme dok su vodili ljubav,

Post by carobnjak N » 30 Oct 2015, 19:50

pa Rume jebemu miša ...em me živciraju na fb s tim "šokantnim" naslovima , em sad i ti počeo
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac » 30 Oct 2015, 19:51

Sad se ljudi ne mogu ni seksati a da te neko ne snima. Covjek yebe, sta je tu neobicno ?

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu » 30 Oct 2015, 19:54

Fakat ima akcije :D.

Pomislila sam neka navlakusa..

Oj Tito dragi :grana

supersonic
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by supersonic » 30 Oct 2015, 20:11

koliko je ovo staro ...
Are u player or pretender..

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes » 30 Oct 2015, 20:17

supersonic wrote:koliko je ovo staro ...
Baš to htjedoh napisati. Kad sam ja 'vo gledao, možda bio osnovac. :oo
Samo sabura

Post Reply

Return to “Razno”