Bakir Izetbegović

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

JCR
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Status: Offline

Re: Koga će Izetbegović morati da hapsi do kraja mjeseca?

Post by JCR »

Jest krvnik ipo. Naredio granatiranje Beograda i ubijao srpsku nejac po Nisu :oo
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Re: Bakir Izetbegović

Post by KOMESAR »

Vjerujem,sad kad je konačno, od babe,preuzeo cjelokupno nasljeđe,da će vrlo brzo biti proglašenje Kraljevine.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4404 times
Been thanked: 3356 times

Post by Melek »

Mislis Kalifata?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

Melek wrote:Mislis Kalifata?
Nema on takije pristalica. Da prostiš,tamo u njega sve lopovi.
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

BAKIR IZETBEGOVIĆ - PERSONA NON GRATA,
SVUGDJE, PA I U SDA ?
Ukoliko zaista bude istinito ono što za javnost i običnog covjeka, naknadno i indirektno, izjavljuju politički moćnici, preko svojih službi za zamajavanje građana BiH, to bi značilo da građanska svijest poprima oblike uticajnog "čimbenika", u planovima be-ha moćnika.
Naime, nakon reakcije Željka Komsića, koji je odbio učestvovanje u otvorenom uništavanju bosanskog čovjeka i njegoove države, pojavio se i Sefer Halilović, koji ni za dlaku nije odstupio od traženja potrage, hapšenja i procesuiranja planerima i ubicama dijela njegove familije.
Ukoliko bude tačno ovo sto stidljivo najavljuje DNEVNI AVAZ, bit će to početak kraja Bakira Izetbegovića i njegove sramne vladavine, koja ce državu koštati bar stotinu godina saniranja štete koja je njegovim ustoličenjem načinjena.
Postaje li Bakir Izetbegović, zajedno sa svojim ekstremnim krilom SDA- "Mladi muslimani", te i velikim dijelom čelnika Rijaseta IZ-BiH, koji ga podržavaju, persona non grata u političkom životu BiH ?
Pojam persona non grata (također persona non grata, latinski za nepoželjnih osoba; talijanski persona non gradita) iz statusa pripadnika diplomatske službe ili druge osobe, njihov boravak više ne tolerira od strane (vlade zemlje) domaćina. Suprotan je persona grata ili osoba gratissima.
Konstanto objelodanjivanje ISTINE na facebook grupama, o politikanstvu SDP-eovog vrha, sa Zlatkom lagumdzijom na celu, kostalo je SDP sunovrata kakvom se u SDP-eu niko nije nadao, niti su vjerovali gradjanskim opomenama.
Gradjani su se "osvetili" na najpogubniji nacin za SDP, stavljajuci im do znanja:
"Ako cete vi davati moc nasih glasova SDA stranci, radje cemo ih licno uruciti, pa ni tebe nece biti, kao sto nema ni nas !"
Zlatko Lagumdzija i njegov vrh su manijacki hrlili u zagrljaj Bakira Izetbegovica, noseci mu DAROVE MOCI u obliku glasacke volje gradjana, koje su dobili od gradjana, upravo da bi narod zaštitili od SDA i njene osorne i osione samovolje.
Boji li se i Fahrudin Radoncić "ODMAZDE" narodnih masa na izborima slijedeće godine ?
Ništa se sa sigurnošću ne može ni potvrditi , ni odbaciti, ali je činjenica da narod ČEKA, mada gladan, ali čeka.
Gotovo sa sigurnošću se može reći da će slijedeći izbori svašta iznjedriti, ne samo odbacivanje Bakira, nego u slučaju poslovicne SDA kradje izbora izazvat će i teške nemire, za koje, ako se dese, svaki SDA-ovac bi morao snositi konsekvence.
Tu dokazanost će potvrditi krađa izbora, ukoliko se opet ponovi !
U samom vrhu SDA "ključa" i eksplozija sustiže eksploziju !
Bakir Izetbegović je pročišćavajuci redove SDA, od umjerenijih, popunjavao stranački vrh "vukovima", koji su danas gladni.
Kako zasititi "vukove", kad "ovaca" više nema ?
Tome u prilog ide i reakcija Envera Mujezinovića, na građansku javnu riječ.
Nakon facebook natpisa, koji se već mjesecima provlače fejsbuk grupama, kako ova "tanana" SDA perjanica javno traži Elektroprivredu BiH u svoje okrilje, zbog svojih "zasluga", Mujezinović je presavio tabak i tužio porodicu Halilović, potvrđujući tako da mu baš "maslo nije za ramazana".
Zašto tek nakon 20 godina optužbi ?
Izmiče li mu Elektroprivreda iz okrilja, zbog facebook natpisa ?
Otkucaji Bakirove "tepirane mine" u SDA stranci, odbrojavaju posljednje stotinke, a ne sekunde i stradalnik može biti svako u njegovome zagrljaju.
Mujezinović se neće pomiriti s tim, a "ogrezao" je u mnogo čemu.
Izetbegović je nemoćan !
Ako ispuni Mujezinovićevu želju, te ga postavi na čelo Elektroprivrede BiH, to će potvrditi da djeluje pod ucjenom i da ima podebelog putra na svojoj glavi, glede atentata na porodicu Halilović.
Ako ne ispuni, onda neka mu je Bog upomoći, jer Mujezinović ce htjeti da naplati svoju ratnu i posljeratnu "saosjećajnost" sa porodicom Izetbegović, pa bilo po kakvu cijenu.
Halilovići čekaju i mole Boga da se to pokrene, pa bilo sa koje strane !
Kao student u Sarajevu čuo sam jednu pitalicu, od koje boli glava i na koju muškarci ne zele da odgovaraju.
Naime, ona pita: "Šta je teže za pravoga muškarca, skočiti sa taraba na "onu" mušku stvar, ili sa one muške stvari na tarabe ?"
Kako izabrati, a ostati muškarac ?
Kako bilo da bilo, ovo se sve događa zahvaljujući ISTINITIM i otvorenim pisanjima po facebook grupama, sto čini građansku javnu riječ. a koje se moćnici boje.
Ja ne mrzim Bakira, Dodika, Čovića, niti bilo koga drugog, ja samo mrzim živjeti po normama na koje su me iz koristoljublja oni osudili, krijući se iza vjere i "nacije", a nisu ni vjernici ni nacionalisti.
Ustvari:" I pad je let !"
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA »

:sok Image
Image
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

KOMESAR wrote:BAKIR IZETBEGOVIĆ - PERSONA NON GRATA,
SVUGDJE, PA I U SDA ?
Ukoliko zaista bude istinito ono što za javnost i običnog covjeka, naknadno i indirektno, izjavljuju politički moćnici, preko svojih službi za zamajavanje građana BiH, to bi značilo da građanska svijest poprima oblike uticajnog "čimbenika", u planovima be-ha moćnika.
Naime, nakon reakcije Željka Komsića, koji je odbio učestvovanje u otvorenom uništavanju bosanskog čovjeka i njegoove države, pojavio se i Sefer Halilović, koji ni za dlaku nije odstupio od traženja potrage, hapšenja i procesuiranja planerima i ubicama dijela njegove familije.
Ukoliko bude tačno ovo sto stidljivo najavljuje DNEVNI AVAZ, bit će to početak kraja Bakira Izetbegovića i njegove sramne vladavine, koja ce državu koštati bar stotinu godina saniranja štete koja je njegovim ustoličenjem načinjena.
Postaje li Bakir Izetbegović, zajedno sa svojim ekstremnim krilom SDA- "Mladi muslimani", te i velikim dijelom čelnika Rijaseta IZ-BiH, koji ga podržavaju, persona non grata u političkom životu BiH ?
Pojam persona non grata (također persona non grata, latinski za nepoželjnih osoba; talijanski persona non gradita) iz statusa pripadnika diplomatske službe ili druge osobe, njihov boravak više ne tolerira od strane (vlade zemlje) domaćina. Suprotan je persona grata ili osoba gratissima.
Konstanto objelodanjivanje ISTINE na facebook grupama, o politikanstvu SDP-eovog vrha, sa Zlatkom lagumdzijom na celu, kostalo je SDP sunovrata kakvom se u SDP-eu niko nije nadao, niti su vjerovali gradjanskim opomenama.
Gradjani su se "osvetili" na najpogubniji nacin za SDP, stavljajuci im do znanja:
"Ako cete vi davati moc nasih glasova SDA stranci, radje cemo ih licno uruciti, pa ni tebe nece biti, kao sto nema ni nas !"
Zlatko Lagumdzija i njegov vrh su manijacki hrlili u zagrljaj Bakira Izetbegovica, noseci mu DAROVE MOCI u obliku glasacke volje gradjana, koje su dobili od gradjana, upravo da bi narod zaštitili od SDA i njene osorne i osione samovolje.
Boji li se i Fahrudin Radoncić "ODMAZDE" narodnih masa na izborima slijedeće godine ?
Ništa se sa sigurnošću ne može ni potvrditi , ni odbaciti, ali je činjenica da narod ČEKA, mada gladan, ali čeka.
Gotovo sa sigurnošću se može reći da će slijedeći izbori svašta iznjedriti, ne samo odbacivanje Bakira, nego u slučaju poslovicne SDA kradje izbora izazvat će i teške nemire, za koje, ako se dese, svaki SDA-ovac bi morao snositi konsekvence.
Tu dokazanost će potvrditi krađa izbora, ukoliko se opet ponovi !
U samom vrhu SDA "ključa" i eksplozija sustiže eksploziju !
Bakir Izetbegović je pročišćavajuci redove SDA, od umjerenijih, popunjavao stranački vrh "vukovima", koji su danas gladni.
Kako zasititi "vukove", kad "ovaca" više nema ?
Tome u prilog ide i reakcija Envera Mujezinovića, na građansku javnu riječ.
Nakon facebook natpisa, koji se već mjesecima provlače fejsbuk grupama, kako ova "tanana" SDA perjanica javno traži Elektroprivredu BiH u svoje okrilje, zbog svojih "zasluga", Mujezinović je presavio tabak i tužio porodicu Halilović, potvrđujući tako da mu baš "maslo nije za ramazana".
Zašto tek nakon 20 godina optužbi ?
Izmiče li mu Elektroprivreda iz okrilja, zbog facebook natpisa ?
Otkucaji Bakirove "tepirane mine" u SDA stranci, odbrojavaju posljednje stotinke, a ne sekunde i stradalnik može biti svako u njegovome zagrljaju.
Mujezinović se neće pomiriti s tim, a "ogrezao" je u mnogo čemu.
Izetbegović je nemoćan !
Ako ispuni Mujezinovićevu želju, te ga postavi na čelo Elektroprivrede BiH, to će potvrditi da djeluje pod ucjenom i da ima podebelog putra na svojoj glavi, glede atentata na porodicu Halilović.
Ako ne ispuni, onda neka mu je Bog upomoći, jer Mujezinović ce htjeti da naplati svoju ratnu i posljeratnu "saosjećajnost" sa porodicom Izetbegović, pa bilo po kakvu cijenu.
Halilovići čekaju i mole Boga da se to pokrene, pa bilo sa koje strane !
Kao student u Sarajevu čuo sam jednu pitalicu, od koje boli glava i na koju muškarci ne zele da odgovaraju.
Naime, ona pita: "Šta je teže za pravoga muškarca, skočiti sa taraba na "onu" mušku stvar, ili sa one muške stvari na tarabe ?"
Kako izabrati, a ostati muškarac ?
Kako bilo da bilo, ovo se sve događa zahvaljujući ISTINITIM i otvorenim pisanjima po facebook grupama, sto čini građansku javnu riječ. a koje se moćnici boje.
Ja ne mrzim Bakira, Dodika, Čovića, niti bilo koga drugog, ja samo mrzim živjeti po normama na koje su me iz koristoljublja oni osudili, krijući se iza vjere i "nacije", a nisu ni vjernici ni nacionalisti.
Ustvari:" I pad je let !"

skini bakira i to esktreno krilo koje ga podrzava, jer on vedri i oblaci bosnom od svog babe kad u je savjetnik bio...

i onda ako to ucinite sto ja sumnjam, ocekuje podrsku eto ranko ce licno da ode u banja luku i sa zastavo bosne deonstrira protiv dodika napisavsi "izvadi praziluk iz dupeta bravu neslani i mrs sa vlasti!"

ako ne bi na jesto bakira dosao opet neki esktremni, mogli bi zajedno i na sjelo ...

eh puste zelje...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14613 times
Been thanked: 10097 times
Status: Online

Post by Julia-Klara »

kako je ovo covjek ljigavac :bua
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N »

Bake je namazan lik ...ja sam glasao sad zadnji put za njega (a za sda nisam) jer sam konto da je jedini u stanju
odigrati dobro ovu partiju šaha, koja se igra već 20 godina u BiH
Po svim potezima koje radi izgleda će tako i biti . Prvo je preuzeo vođstvo stranke od rahmetli Tihića
koji nije znao jel pošo il je došo , niti je imao neke međunarodne veze
Drugo , ispunjava obećanje o investicijama u BiH
Treće, ove priče koje je Radončić plasirao u svom Avazu će sad nestati jer ga je ubacio u vladu, odnosno
neutralisao ga je . Također je Hrvatima dao 6 ministarstava tako da više nemaju pravo pričati o majorizaciji
jer imaju najviše ministara u fedraciji ali to ne znači da će moći da furaju samo svoje interse, nego probosanske
inače ih premijer , koji je iz sda, može smjeniti kad hoće
Do kraja mandata vjerovatno pristup Eu i nato, što će biti šah-mat
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9871 times
Been thanked: 11666 times

Post by Krokodil Behko »

Ne može EU do 2018. godine. NATO možda ali EU sigurno ne. Čekat ćemo i tri godine iza te 2018. To su te neke procjene i niko ne misli da će ići brže. Pa mi još nemamo ni kandidatski status.
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

:plavi IZETBEGOVIĆ: SBB je kredibilan politički partner, a Radončić je sposoban i energičan političar i lider - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/200778/izetbe ... p1yo5.dpuf

:mir
Image
C12H22O11
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by C12H22O11 »

Teško nama sa nama i ovakvim vođama.
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

Image

:D. vidi ih , ko da je neko umro
Image
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

Image

:plavi Bakiru dali -nizu stolicu :rol
Image
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N »

dali mu tabure :D.
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

carobnjak N wrote:Bake je namazan lik ...ja sam glasao sad zadnji put za njega (a za sda nisam) jer sam konto da je jedini u stanju
odigrati dobro ovu partiju šaha, koja se igra već 20 godina u BiH
Po svim potezima koje radi izgleda će tako i biti . Prvo je preuzeo vođstvo stranke od rahmetli Tihića
koji nije znao jel pošo il je došo , niti je imao neke međunarodne veze
Drugo , ispunjava obećanje o investicijama u BiH
Treće, ove priče koje je Radončić plasirao u svom Avazu će sad nestati jer ga je ubacio u vladu, odnosno
neutralisao ga je . Također je Hrvatima dao 6 ministarstava tako da više nemaju pravo pričati o majorizaciji
jer imaju najviše ministara u fedraciji ali to ne znači da će moći da furaju samo svoje interse, nego probosanske
inače ih premijer , koji je iz sda, može smjeniti kad hoće
Do kraja mandata vjerovatno pristup Eu i nato, što će biti šah-mat
Spisak optužbi koje su Bakir Izetbegović i Fahrudin Radončić izrekli jedan prema drugom u posljednjih pet godina, graniči sa spiskom optužbi za koje su, nekada, optuživani najokorjeliji šefovi mafije od New Yorka do Sicilije. Ubistva, krađe, korupcija, nepotizam, otimanja, malverzacije, saradnja sa neprijateljem, terorizam, ... su istina,a ne dio taktike.
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

Image

:( zbilja mi je zao Bakira, SAMO STO NE PLACE, vidi ga :place
Image
REMB
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 7 times

Post by REMB »

Bakir mi je oduvijek mutan, al ovaj drugi (Radoncic) je puno mutniji.
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

Koalicija za bolje sutra!
🐽
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3924 times
Been thanked: 2953 times

Post by Pasaga »

Image

Nepoštovanje odluka Ustavnog suda BiH usporit će BiH na njenom evropskom putu i vratiti nas u prošlost, rekao je Bakir Izetbegović, član Predsjedništva BiH.

- Ne možemo se u Dejtonu dogovoriti o jednom sudu i bilo čemu, a kasnije kad nam se ne svide odluke dejtonskih tijela, da ih ignorišemo. Zašto bi inostrane sudije, njih troje u Ustavnom sudu BiH, bili protiv interesa Republike Srpske? Ima mnogo toga gdje mi nismo zadovoljni, od entitetskog glasanja koje se pretvorilo u čisto etničko glasanje, do 156 zakona koji su bili na evropskom putu, a koji su zaustavljeni bez obrazloženja - rekao je Izetbegović nakon ceremonije obilježavanja 1. decembra, Dana Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Na zahtjev novinara da se jasno odredi prema terorističkom činu u Rajlovcu, Izetbegović je rekao da su se veoma jasno svi oglasili po tom pitanju.

- Jasno smo se opredijelili i kazali što imamo, ali još jasnije ćemo reći u petak definitivno. Na sastanku će biti i reisu-l-ulema i svi bošnjački lideri u BiH, intelektualci, ljudi iz politike, iz vjerskog života. Nakon sastanka ćemo objaviti zajedničku izjavu - rekao je Izetbegović.

Autor: Redakcija
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Post Reply

Return to “Politika u BiH”