Kako pronaci nove prijatelje?
Moderator: VIP
Naime, imam jako mnogo društva i prijatelja, ali trenutno nemam prijatelje za lude izlaske, putovanja i slicne zabavne stvari.
Zanima me da li neko ima neki savjet kako upoznati neke nove zabavne ljude?
Naime, imam jako mnogo društva i prijatelja, ali trenutno nemam prijatelje za lude izlaske, putovanja i slicne zabavne stvari.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12461 times
- Been thanked: 13226 times
- Status: Offline
Re: Kako pronaci nove prijatelje?
Pravog prijatelja il imas il nemas, aliii ljudi se najbolje upoznaju na putovanju. Kaze jedna poucna prica , jedan sagovornik kaze ...On je jako dobar covjek ...drugi ga pita ...otkud znas , jesil putovo s njim ?
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21228 times
- Been thanked: 19209 times
- Status: Online
Iz mog iskustva najbolji prijatelji stiču se kroz zajedničke hobije.
Tako sam i ženu upoznao na planinarenju.
Kuma sam upoznao u internet klubu kad smo igrali Counter Strike birvaktile.
Tako sam i ženu upoznao na planinarenju.
Kuma sam upoznao u internet klubu kad smo igrali Counter Strike birvaktile.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2511 times
- Been thanked: 4347 times
Ne znam, treba bit proaktivan.
Ja sam se prije par godina javila vrhbosnici ovdje na forumu jer mi je djelovala skroz kao osoba s kojom bi se druzila, i pitala je da li bi Isla sa mnom na film, jer nisam tad imala s kim gledat.
I et, od tad smo dobre prijateljice.
Jednostavno treba prevazic taj svoj stid i prilazit ljudima.
Ja sam se prije par godina javila vrhbosnici ovdje na forumu jer mi je djelovala skroz kao osoba s kojom bi se druzila, i pitala je da li bi Isla sa mnom na film, jer nisam tad imala s kim gledat.
I et, od tad smo dobre prijateljice.
Jednostavno treba prevazic taj svoj stid i prilazit ljudima.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
-
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 860 times
Ja sam preko foruma upoznao finu ekipu za izlaske. Al to je bilo davno, kad su forumi bili zanimljivi mlađim generacijama. Gdje sad potražiti raju za te i takve svrhe, ne znam.
Možda obnoviti neka poznanstva iz škole ili sa bivšeg posla?
Moj ponajbolji prijatelj je kolega sa faksa sa kojim sam nakon studija izgubio kontakt, da bismo onda, godinama poslije, na sajmu knjiga naletjeli jedan na drugog. Otada se družimo, uglavnom u mirnijoj atmosferi, al bude i momenata ludila
Moj ponajbolji prijatelj je kolega sa faksa sa kojim sam nakon studija izgubio kontakt, da bismo onda, godinama poslije, na sajmu knjiga naletjeli jedan na drugog. Otada se družimo, uglavnom u mirnijoj atmosferi, al bude i momenata ludila

too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21228 times
- Been thanked: 19209 times
- Status: Online
Kroz godine smanji se i potreba za tim ludilom, takvim izlascima i slično, a debelo se smanji i broj prijatelja tako da ostanu uglavnom oni pravi koji mahom ostanu do kraja života, čiji broj nije veliki i koje čuvaš kao malo vode na dlanu kao i oni tebe.
-
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 860 times
Ma da. Dvadesete i rane tridesete su super za tu vrstu zabave. Kasnije, niti imaš volje niti imaš s kim.
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29223 times
- Been thanked: 26852 times
Ja sam na godisnjici mature videla sve stare drugove nakon puuuno godina opet, i na prvi pogled se opet zgotivili kao tada. Najludje vreme je bilo od 40. do 50. godine, jako puno smo izlazili, imali slicne interese.
A skroz nove….hmmm, upoznajem nove ljude preko onih koje znam i klikne na prvu. Ili na forumu, ima i neke aplikacije za druzenje, to mi vec malo smor.
A skroz nove….hmmm, upoznajem nove ljude preko onih koje znam i klikne na prvu. Ili na forumu, ima i neke aplikacije za druzenje, to mi vec malo smor.
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 26080 times
- Been thanked: 29944 times
Takodjer, kad su tek poceli forumi to je bilo tako normalno da mi je ekipa s foruma postala ono prva postava za kafane, te prespavljivanja i duge izlaske i bauljanja od festivala, do sajmoVa pa i treningemedvjed23 wrote: 19 Jun 2025, 10:22 Ja sam preko foruma upoznao finu ekipu za izlaske. Al to je bilo davno, kad su forumi bili zanimljivi mlađim generacijama. Gdje sad potražiti raju za te i takve svrhe, ne znam.
Moj ponajbolji prijatelj je kolega sa faksa sa kojim sam nakon studija izgubio kontakt, da bismo onda, godinama poslije, na sajmu knjiga naletjeli jedan na drugog. Otada se družimo, uglavnom u mirnijoj atmosferi, al bude i momenata ludila![]()
I vise se cujem s njima, jer smo mi forumasi jedino ostali u istoj drzavi, vecinom prva ekipa iz reali je po drugim drzavama i kontinentima cak
Tako da svuda mos nac nove prijatelje, nie receno... ovisi sto vas povezuje etc.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 47174 times
- Been thanked: 8436 times
Najlakse je pronac prijatelje ako ste u istom objektu, ili skupa pohadjate nastavu nakvu, idete na poso, idete u istu kafanu i tako slicne stvari. Znaci najbitnije je da ste stalno u kontaktu.
Daleko od ociju daleko od srca, znaci cim se desi prekid komunikacije u 4 oka to nestaje.
Internet moze sluziti kao krnja alternativa za ovo gore, moze se upoznati raje ali desi se isto kao i bez interneta, cim se prestane redovno komunicirat halali huso materi
Daleko od ociju daleko od srca, znaci cim se desi prekid komunikacije u 4 oka to nestaje.
Internet moze sluziti kao krnja alternativa za ovo gore, moze se upoznati raje ali desi se isto kao i bez interneta, cim se prestane redovno komunicirat halali huso materi
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da li ima neka djevojka mozda sa slicnim problemom, koja bi voljela negdje da izadje, da se zabavi, mozda bi se mogle upoznati?
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
A mores li reci sta vise o sebi, jesil mladja osoba, radis li, studiras li, hodas li poslje aksama u svaka doba, u kojem si gradu i tako 

- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 578 times
- Been thanked: 856 times
ako imas drustva i prijatelja al ih nema za izlaske onda si mozda jednostavno godinama prerasto izlaskeemm wrote: 19 Jun 2025, 08:37 Kako pronaci nove prijatelje?
ja sam prije 2 godine izaso s malo mladjim ljudima u klub, i danas me nekad ledja zabole od tog
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40183 times
- Been thanked: 26233 times
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24139 times
- Been thanked: 24615 times
ja sam pronaso ruma ovdje...a on isto je pronaso mene,na dudu 

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3608 times
- Been thanked: 6618 times
Trazis djevojku, odmah tako reciemm wrote: 19 Jun 2025, 11:13 Da li ima neka djevojka mozda sa slicnim problemom, koja bi voljela negdje da izadje, da se zabavi, mozda bi se mogle upoznati?

Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Matan
- Sila nečista
I ti se sretala sa ljudima sa foruma..Zanki wrote: 19 Jun 2025, 10:42Takodjer, kad su tek poceli forumi to je bilo tako normalno da mi je ekipa s foruma postala ono prva postava za kafane, te prespavljivanja i duge izlaske i bauljanja od festivala, do sajmoVa pa i treningemedvjed23 wrote: 19 Jun 2025, 10:22 Ja sam preko foruma upoznao finu ekipu za izlaske. Al to je bilo davno, kad su forumi bili zanimljivi mlađim generacijama. Gdje sad potražiti raju za te i takve svrhe, ne znam.
Moj ponajbolji prijatelj je kolega sa faksa sa kojim sam nakon studija izgubio kontakt, da bismo onda, godinama poslije, na sajmu knjiga naletjeli jedan na drugog. Otada se družimo, uglavnom u mirnijoj atmosferi, al bude i momenata ludila![]()
I vise se cujem s njima, jer smo mi forumasi jedino ostali u istoj drzavi, vecinom prva ekipa iz reali je po drugim drzavama i kontinentima cak
Tako da svuda mos nac nove prijatelje, nie receno... ovisi sto vas povezuje etc.

meni to bezveze..
Da li ima neka djevojka mozda sa slicnim problemom, koja bi voljela negdje da izadje, da se zabavi, mozda bi se mogle upoznati?
[/quote]
Trazis djevojku, odmah tako reci
[/quote]
Trazim, ali prijateljicu ne u ljubavnom smislu.
[/quote]
Trazis djevojku, odmah tako reci

[/quote]
Trazim, ali prijateljicu ne u ljubavnom smislu.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
I ja bih volio da imam prijateljicu 

- Matan
- Sila nečista
Pa ja, otvori ovakvu temu i nacices

samo pazi da ti se Rum ne javi..