Izrael

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

arzuhal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
Has thanked: 559 times
Been thanked: 1125 times
Status: Offline

Re: Izrael

Post by arzuhal » 20 Jun 2025, 12:12

Nora Ibsenova wrote: 20 Jun 2025, 12:07 Vice Henry, de Janice jami nam po keks lindju za puta i hajmo mi kuci

sh'ma, Yisrael...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2468 times
Been thanked: 4288 times

Post by Nora Ibsenova » 20 Jun 2025, 12:29

Benjamin razotkrio Iranski nuklearni program jos 2012
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 23848 times
Been thanked: 24311 times

Post by ironman » 20 Jun 2025, 12:38

Otprilike kad je otkrio i da Sadam gradi Death star...
dream of spring...
sign of the times...

General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 105 times
Been thanked: 139 times

Post by General War » 20 Jun 2025, 13:20

Krokodil Behko wrote: 20 Jun 2025, 09:41
General War wrote: 20 Jun 2025, 08:43

Nije govno vec se cuko posro, previse razvlacis taj pojam da negiras jedno kako bi opravdao drugu, tzv- Dodikovstina

Znači, antisemitizam je donijeti vijest da su pobili 90+ civila?
Očito jeste, jer ih nisi ni primjetio niti bilo šta rekao o tome, kao i o ostalih 50.000+ pobijenih civila
Vjerujem da mi je jasno s kojih pozicija nastupaš i zbog čega, pa da ti kažem, debelo si u krivu, jer Evropu i Ameriku ono baš zaboli đon za svima nama južno od Save. Šta god mi mislili i pisali o Izraelu, oni će o nama samima imati uvijek isti stav.

I još nešto, sve države i narodi koji su u prošlosti bili žrtve nekih genocida, aparthejda, ropstva i ostalih oblika istrebljenja i terora, sve su već odavno priznale Palestinu kao državu.

U Africi je ot učinilo 52 od 54 države. Sve osim Kameruna i Eritreje. U Aziji svi čukile, pa tako da ne stoji priča o tome kako je apsurdno da Bošnjaci u ovom ratu nisu na strani žrtava, jer Izrael je taj koji nije na strani žrtava. Preostalih 100+ država i naroda širom planete, skupa s BiH i Bošnjacima su na istoj strani
Ne, antisemitizam je ono sto si napisao gore, antisemitizam je ni rijeci napisat kad na jevreja rokne raketa sa bojevom glavom od 250KG, antisemitizam je sutati na napade hamasa i hezbolaha dok nisu dobili po labrnji, antisemitizam je cutati za ubistva i otmice civila i djece i drzati ih u tunelima koji eto skoro ni nepostoje, antisemitizam je opravdavati 7 oktobar zidovima koje je izrael napravio a sutati na tri zida iz pravca egipta postavljenih isto prema palestinskim arapima, antisemitizam je u konacnici i otkazivanje DVA puta nesto sto su jevreji htjeli upoznat BH javnost, jedna je dokumentarac o 7 oktobru, a druga friska sa onim rabinima...sve sto si gore napisao ja znam jako dobro da skoru u rijec pricaku protiv bosnjaka, i to meni nikako nije jasno zasto bosnjaci to upotrebljavaju prema drugima, umjesto da je obrnuto. Ovo gore sto sam napisao, ne odnosi se sve na tebe nego uopsteni osvrt....ne mozes nesto izjavit i onda se pokrit eto ja nisam anti ovo ono...
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4195 times
Been thanked: 3106 times

Post by Melek » 20 Jun 2025, 13:42

Djeneral totalno na strani nacionista :D.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40021 times
Been thanked: 26034 times

Post by Rum » 20 Jun 2025, 13:46

Iranci poslali brutalnu poruku Izraelu i Americi: “Udaramo gdje želimo, ne možete se oduprijeti!”
20. Juna 2025.
Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21008 times
Been thanked: 18985 times

Post by Masamune » 20 Jun 2025, 13:50

General War wrote: 20 Jun 2025, 13:20
Krokodil Behko wrote: 20 Jun 2025, 09:41

Znači, antisemitizam je donijeti vijest da su pobili 90+ civila?
Očito jeste, jer ih nisi ni primjetio niti bilo šta rekao o tome, kao i o ostalih 50.000+ pobijenih civila
Vjerujem da mi je jasno s kojih pozicija nastupaš i zbog čega, pa da ti kažem, debelo si u krivu, jer Evropu i Ameriku ono baš zaboli đon za svima nama južno od Save. Šta god mi mislili i pisali o Izraelu, oni će o nama samima imati uvijek isti stav.

I još nešto, sve države i narodi koji su u prošlosti bili žrtve nekih genocida, aparthejda, ropstva i ostalih oblika istrebljenja i terora, sve su već odavno priznale Palestinu kao državu.

U Africi je ot učinilo 52 od 54 države. Sve osim Kameruna i Eritreje. U Aziji svi čukile, pa tako da ne stoji priča o tome kako je apsurdno da Bošnjaci u ovom ratu nisu na strani žrtava, jer Izrael je taj koji nije na strani žrtava. Preostalih 100+ država i naroda širom planete, skupa s BiH i Bošnjacima su na istoj strani
Ne, antisemitizam je ono sto si napisao gore, antisemitizam je ni rijeci napisat kad na jevreja rokne raketa sa bojevom glavom od 250KG, antisemitizam je sutati na napade hamasa i hezbolaha dok nisu dobili po labrnji, antisemitizam je cutati za ubistva i otmice civila i djece i drzati ih u tunelima koji eto skoro ni nepostoje, antisemitizam je opravdavati 7 oktobar zidovima koje je izrael napravio a sutati na tri zida iz pravca egipta postavljenih isto prema palestinskim arapima, antisemitizam je u konacnici i otkazivanje DVA puta nesto sto su jevreji htjeli upoznat BH javnost, jedna je dokumentarac o 7 oktobru, a druga friska sa onim rabinima...sve sto si gore napisao ja znam jako dobro da skoru u rijec pricaku protiv bosnjaka, i to meni nikako nije jasno zasto bosnjaci to upotrebljavaju prema drugima, umjesto da je obrnuto. Ovo gore sto sam napisao, ne odnosi se sve na tebe nego uopsteni osvrt....ne mozes nesto izjavit i onda se pokrit eto ja nisam anti ovo ono...
Antisemitizam je prije svega aparthejd koji se provodi nad Palestincima toliko dugo. Oni koji ljudima na drugoj strani planete kažu da mogu slobodno otići u Izrael i uzeti nekom palestincu kuću i zemlju i nazvati je svojom, a kad ih neko prozove za takve postupke onda igraju na kartu glumljenja žrtve i spočitavaju drugima antisemitizam.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9194 times
Been thanked: 10915 times

Post by Krokodil Behko » 20 Jun 2025, 14:13

General War wrote: 20 Jun 2025, 13:20 antisemitizam je u konacnici i otkazivanje DVA puta nesto sto su jevreji htjeli upoznat BH javnost, jedna je dokumentarac o 7 oktobru, a druga friska sa onim rabinima...sve sto si gore napisao ja znam jako dobro da skoru u rijec pricaku protiv bosnjaka, i to meni nikako nije jasno zasto bosnjaci to upotrebljavaju prema drugima, umjesto da je obrnuto. Ovo gore sto sam napisao, ne odnosi se sve na tebe nego uopsteni osvrt....ne mozes nesto izjavit i onda se pokrit eto ja nisam anti ovo ono...

Veoma nevješt spin.
Jel misliš na ono okupljanje rabina, koji su ipak jučer pozvali EU da podrže Izrael u svemu?
Ono po ko zna koji put, nebitnih 50.000 ubistava u Gazi. jelde?

Malo analogije.

Ono Srbi pobiše svakog civila na kojeg naiđoše 92.
Da li to znači, da smo mi trebali postupiti kao Vučić ( stotinu za jednoga), pa pobiti sve srpske civile, gdje god da ih vidimo? DA ILI NE?
Čak, sude Naseru zbog neke zapovjedne odgovornosti. Gdje je zapovjedna odgovornost kod cionista?

Da ponovim, 50.000 civila, plus ovi koji su jutros pobijeni. To bi ti bilo oko 5 Srebrenica.
Kako je sad ono u Srebrenici genocid a u Gazi nije?
Jel treba pustit Karadžića na slobodu?

Ti is dobro zalutao i više ne vidiš ništa, čak ni ono što sam napisao u prethodnom postu.

Moram ponoviti, obnevidilo se:
Sve žrtve svih genocida u historiji su na palestinskoj strani. SVE

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2553 times
Been thanked: 7883 times

Post by Duminjo » 20 Jun 2025, 16:24

Tek se sada vidi koliko je arapski svijet prodao Palestince.
Izrael je kurac od vojske. Udaraju i ravnaju sve redom iz daljine i to udaraju one koji nemaju nikakve odbrane i one koji ne mogu uzvratiti kako treba. Cim udju kopneno, cak i protiv takvih, dobiju po picKi pa odmah nazad preko granice.
I sada kada neko ima cime da opali, ispade da je i ta kupola, obicni pretis lonac. Moglo se, nije se htjelo.

Niko zadnjih 50 godina nije ni pokusao zaustaviti Izraelce u ciscenju Palestine. Jednostavno su palestici razmijenjeni za vece interese.

Rijad je glavno zlo bliskog istoka.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 20 Jun 2025, 16:30

poznato je da je pogođena zgrada Ministarstva unutarnjih poslova u Haifi
mosadov centar, luka, rafinerija, baterija Iron doma..

Pogadjaju ove igracke sve ono što je trebalo biti najvise branjeno u jednoj drzavi.

I tako.. ceka se da Amerikanci poguraju. Najjadnija vojska na dunjaluku.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 20 Jun 2025, 16:35

NAJMANJE 44 Palestinaca poginulo je u izraelskim napadima u Pojasu Gaze, mnogi dok su pokušavali doći do hrane, rekli su mjesni dužnosnici, a UNICEF je upozorio da stanovnicima prijeti nestašica vode zbog uništenja vodoopskrbnog sustava.

Najmanje 25 ljudi koji su čekali kamione s pomoći ubijeno je u izraelskoj pucnjavi južno od Netzarima u središnjem dijelu Pojasa Gaze, objavile su lokalne zdravstvene vlasti.
Najjadnija vojska na dunjaluku. Ljudi koji ovo podrzavaju, ili su isti ili su drogirani, trece ne postoji.
Svaka rasprava sa tim ljudima je ponizavanje samoga sebe.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9194 times
Been thanked: 10915 times

Post by Krokodil Behko » 20 Jun 2025, 17:18

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 560 times
Been thanked: 818 times

Post by tuzlak1212 » 20 Jun 2025, 17:52

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 23848 times
Been thanked: 24311 times

Post by ironman » 20 Jun 2025, 18:00

Vjerovatno ne razmisljaju tako jer silni trilioni i strah za vlastitu guzicu ali da li su svi arapi svjesni kolike su pickice ispali u odnosu na Iran.
Poslusne kujice i gledaci vlastite guzice.
Zlatni trotoari dok palestinci umiru od gladi..
dream of spring...
sign of the times...

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 20 Jun 2025, 18:05

ironman wrote: 20 Jun 2025, 18:00 Vjerovatno ne razmisljaju tako jer silni trilioni i strah za vlastitu guzicu ali da li su svi arapi svjesni kolike su pickice ispali u odnosu na Iran.
Poslusne kujice i gledaci vlastite guzice.
Zlatni trotoari dok palestinci umiru od gladi..
Zato sto znaju da im Iran i Izrael iste zelje u srcu imaju
Zamisli Tudjman i Milosevic se krve a ti supak zato sto si neutralan, tebe ce bolit briga jer znas da te i jedni i drugi hoce klat

Nije toliko davno po Iranu na hutbama se najavljivalo da ce uskoro palit Saudijsku Arabiju, da ce Arapsko poluostrvo bit njihovo itd itd da ce Meka i Medina bit Iranski gradovi
Bukvalno su te hutbe vrtile eto skoro maltene neki dan
Arapi su supci po pitanju Palestine 1000%, al po pitanju Irana ja im ne pripisujem supakluk

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3607 times
Been thanked: 6618 times

Post by Matan » 20 Jun 2025, 18:09

Upoznao sam porodicu iz Irana, druzili se..
radni kolega iz Irana..
sto puta bolji ljudi od Arapa..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3607 times
Been thanked: 6618 times

Post by Matan » 20 Jun 2025, 18:11

Greska ima je sto nisu vec odavno, zajedno sa Izraelcima trazili rjesenje za Gazu..
a ne potpaljivali zariste..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 20 Jun 2025, 18:13

Jesul to svi zaboravili da je u Arabiji cesto F1 trka bila upitna jer su Huti granatirali Saudiju vazda neko selo blizu trke da prave scenu

Arapi su uspavana nacija, al ako i s kim imaju muku to je s Iranom a ne Izraelom

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21008 times
Been thanked: 18985 times

Post by Masamune » 20 Jun 2025, 18:18

Opet preko 60 mrtvih u redu za hranu... j.... im sve bolesno

Masamune
DeLorean