Poruka za forumaša

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: Poruka za forumaša

Post by drugrankovic »

Melek wrote:
drugrankovic wrote:taj kako kazes nacionalni korupus je brojao oko 600 000 crnogoraca sa drzavljanstvom nesto jace prav glasa.. ukinuo je nama u srbiji pravo glasa, nama rodjenima u cg kojih u srbiji sa drzavljanstvom u ono vreme crne gore i scg, a srbi su ovdje imali drzavljanstvo srbije i scg za razliku od mene jer sam iz cg...

nas bese 250 000 ttakvih po srbiji, ne racunajuci nasu djecu koja imaju pravo po zakonu na drzavljanstvo i cg bez obzira sto su rodjena ovdje jer smo mi kao ocevi iz cg...

dakle nas sa drzavljanstvom 250 000 je blokirao, i uveo pred referendum pravilo da moze glasat crnogorac u srbiji koji nije otisao u nju prije vise od tri godine :djed

ako uzemo u obzir da svakom covjeku na svjetu, je osnovno pravo glasa , sto je ovdje ukinuto.. onda je to apsolutna DISKRIMINACIJA OSNOVNOG LJUDSKOG PRAVA!

on je rodjen kao i mi u cg, nama su majke srpkinje a on se ne moze rec da je cistokrvan pravoslavni ako cemo bas u prebrojavanje krvnih zrnaca (jer mu je mama muslimanka :obrve) i po cemu on ima vece pravo glasat od nas???

NI PO CEMU , rodjen tamo ko i mi

e na drugu stranu crnogorskoj dijaspori u americi il nedje drugdje van srbije daje pravo glasa... i tako od 400 000 glasaca on dobija 55 % vidj slucajnosti??? bas kolko je zakonom propisano da je potrebno za referendum...

pa lako ti je skontat da je u tih 220 000 glasova za otcepljenje velik dio muslimana sokaca albanaca (koji su prirodno protiv srbije i to ne cudi) uz odrode crnogorce... a onih do 200 000 protiv ili 45 % su cisti srbi bez mjesanja ostalih manjina...

elem, srpskim jezikom i danas se izjasnila da govori vecina :djed i onda cak njih 80 %

tolko o tom tvom toboz "nacionalnom" korpusu dje nas je 250 000 izbrisao tek tako pa je neki musliman koj ise naziva bosnjakom i doso iz bosne ili siptar io pravo glasa nada mnom :djed

a ja sam zahvaljujuci tom refrendumu zaspao jedne noci u svojoj drzavi a po papirima jbg i drzavljanstvu ujutru se probudio u inostranstvu, a da se pitao nijesam :djed

i nemoj da se pravis lud sve ti je to vrlo dobro jasno... ali tvoj anti srpski nagon te goni prikrivanju cinjenica i likovanju...

to njegovo ukidanje prava 250 000 ljudi osnovno pravo glasa... doce mu glave

a mozda za to i nijesi znao ne krivim te
Cekaj, ne razumijem te bas najbolje.. Ako aludiras na Mila Djukanovica - pa njegova je majka pravoslavna Crnogorka, Stana Djukanovic. Nego mozda su Crnogorci kivni na Srbe jer su im ovi ukinuli i brutalno protjerali njihovu kraljevsku dinastiju. Taj "antisrpski nagon" se ne radja iz cista mira, nego nastaje u znak protesta. Mozda bi se druga pjesma pjevala da su Srbi drugacije postupali prema svojim susjedima, a ovako su sad postali odbojni svima.

pricao si gluposti o nacionalnom korpusus svom?

ovako, pred referendum milo uvodi DISKRIMINACIJU pravilo da drzavljani crne gore koji se nalaze u SRBIJI vise od tri godine NEAJU PRAVA GLASA NA REFERENDUMU. Dakle, osnovno deokratsko (a milo je toboz uveo demokratiju u cg) pravo svakog covjeka je pravo glasa ! U tom momentu jos zajednicke drzave pod imenom scg ja sam na primjer imaodrzavljanstvo crne gore i scg , tako mi je pisalo a ovima u srbiji je pisalo drzavljanstvo srbije i scg sto je normalno. Dakle ja imam pravo po svako osnovu na referenduu ali ne za mila jer takvi kao ja koji su duze od tri godine u srbiji nemase pravo glasa a nas sa drzavljanstvo crne gorekoji smo rodjeni u cg i ciji su ocevi djedovi iz cg, tj loza, nas ima takvih slucajeva 250 000 u srbij u tom momentu referenduma :djed Zamisli da se tom broju pridodaju nasa djeca rodjena u srbiji koja zbog nas oceva imaju pravo na drzavljanstvo cg, kolki bi broj bio ??? Nedje oko 1 500 000 prikane, neki kazu do dvamiliona po ispitivanju!

No racunajmo samo nas koji smo iz cg dosli u srbiju vise od tri godine prije referenduma, kojima je ukinuo pravo glasa, a to je 250 000 ! To nidje nije drugdje uradio u svjetu pa je covjek koji je iz cg otisao u aeriku ili njemacku i prije 20 godina mogao glasat ali mi iz srbije ne! Dakle samo oni crnogorci koji su u poslednje tri godine otisli u srbiju (studenti) su mogli glasat a nas 250 000 drzavljana cg jok !

Samim tim je smanjio broj glasaca na 400 000 otprilike, s tim da je na referendumu navodno dobio kako je proglasio tacno 55 % a po ustavu je toliko najmanje moralo biti da bi se priznao referendum! Dakle on bas u procenat??? Znaci ajde i da jes, od 400 000 tih 55 % mu dodje oko 220 000 za samostalnost i 180 000 protiv. E dodaj ovima koji su protiv a njih je 180 000 s pravom glasa i nas 250 000 iz srbije dobices cifru od 430 000 protiv otcepljenja! Dakle veci broj bi bio protiv no sto je ukupno glasao na referendumu...

Jel sad jasno kakva DISKRIMINACIJA???

E prikane, od ovih 220 000 koji su glasali za samostalnost, racunaj u to manjine, siptare, hrvate, muslimane njih bar 120 000 je tu dalo glas, sto mu ispada da je nezavisnost dobio prvo DISKRIMINACIJOM NAS koji zivimo u srbiji, a potom sa anti srpskim zivljem koje po prirodi glasa protiv srbije... U prevodu ni 100 000 pravoslavnih "crnogoraca" nije imao u tom referendumu... i onda mi ti tu brabonjash kako je to moj naiconalni korpus? Ko muslimani hrvati i siptari? :jok

To ti je realnost i samo te slusam kako laprdas i provociras a u stvari seres druskane... Mozda nijesi ni znao ove cinjenice ali i kad ih znas one te nece doticati jer ti srpstvu zelis samo po najgrdje... Ali moraces priznati bez obzira na sve da je ovo sto je ucinio apsolutna diskriminacija prema nama ovdje, jer zna za koga bismo glasali... i ti iz svedske kao drzavljanin bosne imo bi pravo glasa na referendumu , ja to nisam imo u svojoj crnoj gori... Oduzeo mi milo :djed A jel on veci crnogorac? Rodjen dolje kao i ja kao i moj otac i njegov otac... u noc referenduma zapsah u svoju drzavu a probudih se u drugu a da me niko za to nije pitao, pa ja koji sam rodjen dolje, ko i citava oja muska loza, zivio dolje, nemah pravo glasa a neki musliman siptar i hrvat koji dodjose iz albanije il priorja hrvatskog imase? nanu li mu naninu :djed

Naravno svjet mu priznaoreferendum a psole da je svjet povukao tuzbu protiv diskriminacije ? a zasto bi jebe im se dushmanima je to bilo u cilju... i posto sad znash situaciju s nacionalinm korpusom kako zelis rec, znaj da su ljudi iz cg apsolutnom vecinom i dalje srbi, a jezikom je i u vrjeme referendua i poslije idan danas se izajsnilo ogromna vecina da govori srpskim jezikom...

Zato ja kazem doce sve na svoje... doce crna gora dje joj jesto, dzaba ameriki i milu lopovu...

drugo , ja imam pasosh cg, jer kad mi istekla licna karta ovdje u srbiji , ona koja je izvadjena u doba scg , j da bi napravio papire moro sam donet drzavljanstvo ovdje maticaru , a ja nemah srpsko vec crnogorsko jer je to sad posebna drzava... i sta bi?
ranko ispade stranac ovdje a nepozeljan dolje???

poigravao se nasim sudbinama...

odoh ja dolje napravih pasos, i evo mi ga.. a potom i ovdje.... srpski je miliji ali na sledece izbore gospodin ce imati glasaca odavde, koji ce s pasosem glasati u ambasadi crne gore u bg...

i sagece se nama milo posteno tada :djed

drugi puta kad pocnes laprdati o naciji "crnogorskoj" moras imat sve ovo u vidu pa se dobro ko covjek ako to i malo imas u sebi pocesi po glavi...

a sto se tice cg, vazda sam osetljiv, i realan, ne ishitren, ne provociram one dolje ne idem poput nekih bravova iz republike srpske dolje da provociram s ruskim navijacima... to je moj narod, neki su odrodi, neki zavedeni parama milovim... a vecina smo srbi i dalje... i bit vazda!

pa tako i sada ne likujem na ovo dolje u cg momentalno, jer ne vjeurjem ja mnogo ni bivsim momirovim komunjarama laznim koji su ko milo prije krali narod... a ovaj andrija mandic po meni nema simpatije, koji huska narod dok na glavi nosi kokarde i te zastave, on ili njegovi na mitinzima... dosta je podjele u mom narodu pa ne gotivim ni to...

no sigurno je milo je odzvonilo i doce maca na vratanca, a crna gora dje joj mjesto jer dva oka iz jedne glave izvadit i odvojit ?

kurca malo, vrnuce se oni dje im mjesto jedno uz drugo...

jel sad jasno?

ako nije zamisli se kako bi tebe bilo da neko u slucaju ekog referenduma u bosni ne da ti pravo glasa jer si otisao prije vise od tri godine?

sto, jel bakir vise drzavljanin od tebe? ne vjerujem on je jbg iz beograda, prvo se odrodio od nas posto begovic i izet pa doshao tu tj njegov neki djedo sto vec ...

cak id a je svo vrjeme u bosnu bio, nije veci bosanac od tebe ...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25238 times
Been thanked: 6629 times

Post by Veca »

...jel',dje je veca jucer postavila svoju sliku? ...da idem skinut,dobicu ban! :plavi
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Veca wrote:...jel',dje je veca jucer postavila svoju sliku? ...da idem skinut,dobicu ban! :plavi
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php ... start=6660
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

za LAVLJE SRCE

prije nekih dvije nedjelje, si me bez razloga na javnom provocirala, i uvrijedila pogrdno... ja sam se suzdrzao bilo je tu jos forumasha...

od tad s tobom distanca, cak si prijetila ko djete :"eto oticu ja s foruma pa eto vam on"

nicim tebe spominjo nijesam, ali od tada pa ubuduce nikakav razgovor nemamo... niti te idje uzeh u usta !

posto indirektno ponovo kreces, i pored upozorenja veceras, ponsaj se ko normalna osoba i odabij :djed

ili budi glib kojima ni "Mrsh" ne vrijedi da se okanu...

hvala
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes »

Izgleda da su ljudi shvatili ko je kakav.
Samo sabura
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

Ja sam se tek sad zbunio. Ne znam za koga da navijam
🐽
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25238 times
Been thanked: 6629 times

Post by Veca »

...hvala,Mala! :ljub
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 6401 times
Been thanked: 5822 times

Post by uvijek_kontra »

Ma uvijek, bolan bolan.
Htjedoh karmirat al ne ide.

Ne daj se. :pusa
Svako sebe laze kako mu odgovara.
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Veca wrote:...hvala,Mala! :ljub

:pusa
Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by Divlja_u_srcu »

zeleni,,,zbunjuje me taj tvoj avatar,,sve mislim da je Rum :123
mislim da je on jednom imao taj avatar ako se ne varam :ovaj
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

Ma smorise me s ovim avatarima, ne znam s kim pricam
🐽
Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by Divlja_u_srcu »

Hannibal Lecter wrote:Ma smorise me s ovim avatarima, ne znam s kim pricam
i to sto kazes, vazda mijenjaju :123
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Divlja_u_srcu wrote:zeleni,,,zbunjuje me taj tvoj avatar,,sve mislim da je Rum :123
mislim da je on jednom imao taj avatar ako se ne varam :ovaj
Pa vidiš valjda da su moji postovi doktorski. :roll

Rumson, je l' 'vo istina? :tuga
Samo sabura
uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra »

A ja, ne znam zasto, sve mislim da je Carobni. :D.
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Ja mislio da sam unikatan insan, kad ono ja svakome licim na nekoga. :123
Samo sabura
uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra »

Nije do tebe vec do avatara. :oo
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Svejedno, nije mi drago kako god. :auf
Samo sabura
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

@Zagorka
Ja ti se divim kako ti se da onako rascepurati moj post.
Voljela bih samo da mi napišeš svoje zanimanje.Onda bih ti napisala što konačno mislim o tebi.
Izjava da je na ovom svijetu vise zabluda nego istina - nije moja. Pa i Sokrata imamo u udzbenicima a valjda svi znamo i njegovu mudrost...
Što neki od vas mene prozivate kad sam ja samo napisala misljenja nekoga tko je pametniji od mene a ja se slazem s takvim misljenjem.
Dosadna si svega mi.
A i što se tiče mojih tajica i bretela...mozda mi u ovim godinama bolje stoje nego mnogim curama...ma ne mozda...sigurna sam...i hoce li netko misliti da sam laka...pa imam pravo biti i takva..jelte :pusi
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:
Has thanked: 1368 times
Been thanked: 4695 times

Post by Ledena »

:why
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Ova Biba se samo svadja, a da Bog sačuva. :o
Samo sabura
Post Reply