Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Moja mama.
Nije htjela dans jesti sir, a kaze da joj je meso dodijalo.I rekla je da je pojela malo mesa.Malo smo se sporjeckale i ona se naljutila. Nij htjela vise pricati sa mnom i zaspala je.
Ondacsam ja pocela kuhati i peci skoro cijelo poslijepodne. Ozebla sam i pocela su me boljeti ledja i bila mi je bas muka.Nisam nista rekla, ali znam da je moja mama primijetila. Ja nikada nisam imala dar zapazanja kao ona.
Izasla sam na zrak a kad sam se vratila -moja mama pocela prati sudje...
Nasmijala sam se da ona ne vidi...kukala je danas kako nista ne moze i kmecala....Ma tako ona svaki dan, a znam imda se na tavan penjala...I to me nasmijalo, ali zaprijetila sam joj da to ipak ne smije...opasno je..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Podrinjac izjavio da volim svog šefa...e bas me je nasmijao...Ama da sam ga voljela ne znam kolko, oladila bi cekajuci autobus cijeli sat na kishurini..ha ja...
A mozda sam ja pretekla Podrinjca u postanju samo...al nasmijao me jest vala..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
opet pjesma........severinin svekar prepjevao ai se eu te pego od michela telo-a
i jedna stara zena,ide kod sina cesto u ameriku i ostane nekad 8 mj nekad godinu,jutros dosla kod mene treba joj nesto i javi se na telefon "da....jesam.......rekla sam pet metara.......sto nisi......a joj Redzo brate dragi,trebo si enivej potjerati"
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.