ZMAJ wrote:Sta učinji Crna Goro,
đe na brata diže ruku,
što na sebe baci bruku.
Zar je preča šaka vlasti
od OBRAZA I ČASTI!
Crna gora glasala juče u Unesku za Kosovo... ovo je DNO DNA
Crna Gora
Moderator: Krokodil Behko
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25323 times
- Been thanked: 6637 times
- Status: Online
Re: Crna Gora
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
...daj mi to glasanje da vidim! 
Jel ovako?Veca wrote:ZMAJ wrote:Sta učinji Crna Goro,
đe na brata diže ruku,
što na sebe baci bruku.
Zar je preča šaka vlasti
od OBRAZA I ČASTI!
Crna gora glasala juče u Unesku za Kosovo... ovo je DNO DNA
......................a ne znam vala sta ste ocekivali!
...upravo taj UNESKO ce vam stititi vase manastire,bogomolje,tj. kulturu!

Susedi Srbije, Crna Gora i Makedonija nalaze se među zemljama koje su podržale prijem samozvane "države Kosovo" u Unesko! Među zemljama koje su glasale "za" nalaze se i Avganistan, Albanija, Austrija, Belize, Velika Britanija, El Salvador, Ujedinjeni Arapski Emirati, Estonija, SAD, Makedonija, Francuska, Gabon, Gambija, Gvineja, Italija, Kuvajt, Crna Gora, Dominikanska republika, Nemačka, Tajland, Čad, Češka, Švedska.Veca wrote:...daj mi to glasanje da vidim!
Srbiju i pravdu pokušalo je da odbrani 14 država. Na našoj strani bili su Argentina, Angola, Brazil, Kina, Ekvador, Španija, Etiopija, Rusija, Indija, Maroko, Meksiko, Namibija, Nigerija i Kuba. Još 14 država bilo je uzdržano: Bangaldeš, Egipat, Indonezija, Japan, Malavi, Mali, Mauricijus, Mozambik, Nepal...
Podsetimo, Izvršni savet ima 58 članica, od kojih su 32 priznale Kosovo, a dvadesetak od tih zemalja podržalo je i albanski zahtev za prijem Kosova u Unesko. Konačnu odluku donosi Generalna konferencija Uneska, koja zaseda od 3. do 18. novembra
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Katastarski pripadaju Kosovu,a Kosovo je Albansko.Naravno,tvoj razum nije neovisan i nije u stanju da razluči šta je šta nego slijedi uputu.ZMAJ wrote:jes ti pijan??? Glasali su da je PEĆKA PARTRIJARŠIJA I SVI SRPSKI MANASTIRI NA KOSOVU ŠIPTARSKI....koga boli qrac hoće li CG u NATO ili neće.KOMESAR wrote:Ako Srbija nema nikakve veze sa ulaskom CG u NATO,šta ih onda briga kako crnogorci glasaju?ZMAJ wrote:Kakve veze Srbija ima sa ulaskom Crne Gore u NATO??? Samostalna su država i mogu ići u savez skim god hoće. Ne smeta nikome u Srbiji što će CG u NATO...Juče je CG napravila drugi put sraman potez po pitanju Kosova, o tome ti ja pišem, zabole mene za Mila, Crnogorci glasaju i biraju sami sebi vlast i koga izaberu taj će ih voditi, al di da glasaju u Unesku juče onako....Više ima Crnogoraca u Beogradu no u Crnoj Gori....Srbi i Crnogorci su braća i izmešani su jako, to ne prihvaata samo onaj ko ne voli ni Srbe ni Crnogorce!KOMESAR wrote:Milo veli:
"Nepuna dva mjeseca su do konačne odluke NATO-a da li će Crna Gora ući u Alijansu ili ne. Mi nemamo izbora, mi moramo da idemo ovim putem kojim smo krenuli, jer smatram da bi tragično i po nas i po Balkan u cjelini bilo da se bilo koja zemlja vraća stranputicama kojima se tokom vjekova Balkan kretao i stranputica zbog kojih smo se svakih 30 ili 40 godina trijebili po vjerskoj i po etničkoj osnovi. - Jer je i njima jasno da će ulaskom Crne Gore u NATO oni izgubiti i posljednju šansu da destabilizuju Crnu Goru, izgubiti iluziju da mogu poništiti crnogorsku nezavisnos"
p.s.
Ko su oni nego dušmani.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Veca
- Uvijek slobodna!

...eto,Zmaje,bas zbog toga bi trebali u UNESKO
......................................KOSOVO je weg,jos samo da vi shvatite
............................ali vi ne mozete brez mitova ziviti!
Kosovo pripada Srbiji, jel to tvoj um može da skonta...kad si takav frajer što ne daš da se RS ujedini sa Srbijom? A tu su druga pravila, RS je u BIH, a kad je Srbija u pitanju onda Kosovo je samostalno....licimerno burazeru, licimerno... U nekim drugim okolnostima i drugim odnosom snaga će biti žešćeg sranja na Kosovu, to onaj magarac Tači, čiji deda je bio pravoslavni pop, neeće da skonta, al posle će im biti kasno.KOMESAR wrote:
Katastarski pripadaju Kosovu,a Kosovo je Albansko.Naravno,tvoj razum nije neovisan i nije u stanju da razluči šta je šta nego slijedi uputu.ZMAJ wrote:jes ti pijan??? Glasali su da je PEĆKA PARTRIJARŠIJA I SVI SRPSKI MANASTIRI NA KOSOVU ŠIPTARSKI....koga boli qrac hoće li CG u NATO ili neće.KOMESAR wrote:Ako Srbija nema nikakve veze sa ulaskom CG u NATO,šta ih onda briga kako crnogorci glasaju?ZMAJ wrote: Kakve veze Srbija ima sa ulaskom Crne Gore u NATO??? Samostalna su država i mogu ići u savez skim god hoće. Ne smeta nikome u Srbiji što će CG u NATO...Juče je CG napravila drugi put sraman potez po pitanju Kosova, o tome ti ja pišem, zabole mene za Mila, Crnogorci glasaju i biraju sami sebi vlast i koga izaberu taj će ih voditi, al di da glasaju u Unesku juče onako....Više ima Crnogoraca u Beogradu no u Crnoj Gori....Srbi i Crnogorci su braća i izmešani su jako, to ne prihvaata samo onaj ko ne voli ni Srbe ni Crnogorce!
Srbija je član UNESKO a Kosovo je deo Srbije.Veca wrote:...eto,Zmaje,bas zbog toga bi trebali u UNESKO......................................KOSOVO je weg,jos samo da vi shvatite
............................ali vi ne mozete brez mitova ziviti!
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Kosovo je vekovima albansko,a RS je stvorena na genocidu.Razlika je ogromna.ZMAJ wrote: Kosovo pripada Srbiji, jel to tvoj um može da skonta...kad si takav frajer što ne daš da se RS ujedini sa Srbijom? A tu su druga pravila, RS je u BIH, a kad je Srbija u pitanju onda Kosovo je samostalno....licimerno burazeru, licimerno... U nekim drugim okolnostima i drugim odnosom snaga će biti žešćeg sranja na Kosovu, to onaj magarac Tači, čiji deda je bio pravoslavni pop, neeće da skonta, al posle će im biti kasno.
p.s.
Budi prema drugima dobar i dobronamjeran,poštuj prava drugih i ne favorizuj Srbe,ne budi pristrasan i na sve gladaj podjednako,a kad se pojave sukobi među ljudima drži stranu slabih i obespravljenih,a protivi se silnicima i zločincima,pa ćeš biti čovjek. Ovako?
Kosovo je vekovima srpsko. Drugog dana pravoslavnog Uskrsa 1941. su kosovski Albanci proterali moje sa Kosova, dedu i strica su hteli da streljaju al je njihov komšija Albanac stao ispred dede koji je u rukama držao strica starog nepune 2 godine i rekao im da će prvo njega morati da streljaju pa tek onda dedu. 1945. Tito nije dao da se Srbii i Crnogorci vrate na svoja imanja na KIM već ih jee naselio u Bačku i Banat. Tito je sa Enver Hodžom i Georgi Dimitrovim hteo praviti Balokaniju pa je kao ustupak Hodži zabranio povratak Srba i još naselio KIM Albancima iz Albanije, a Dimitrovu je Makedonija koja nikada nije postojala kao država, republika do 1945. Staljin je osujetio taj plan tako što je ubio Dimitrova. O Balkaniji se u SFRJ sve vreme ćutalo al u Bugarskoj nije.To sam sve čuo od bugarskih istoričara.KOMESAR wrote:Kosovo je vekovima albansko,a RS je stvorena na genocidu.Razlika je ogromna.ZMAJ wrote: Kosovo pripada Srbiji, jel to tvoj um može da skonta...kad si takav frajer što ne daš da se RS ujedini sa Srbijom? A tu su druga pravila, RS je u BIH, a kad je Srbija u pitanju onda Kosovo je samostalno....licimerno burazeru, licimerno... U nekim drugim okolnostima i drugim odnosom snaga će biti žešćeg sranja na Kosovu, to onaj magarac Tači, čiji deda je bio pravoslavni pop, neeće da skonta, al posle će im biti kasno.
p.s.
Budi prema drugima dobar i dobronamjeran,poštuj prava drugih i ne favorizuj Srbe,ne budi pristrasan i na sve gladaj podjednako,a kad se pojave sukobi među ljudima drži stranu slabih i obespravljenih,a protivi se silnicima i zločincima,pa ćeš biti čovjek. Ovako?
Slušaj, ako ti misliš da ja nemam drugara Albanaca i muslimana i hrišćana varaš se. Običan narod nije kriv, extremisti i političari su govna.
- drugrankovic
- Inventar foruma

jel ti lepo reko da je kosovo vjekovima albansko
pa sta drugo, kad istoriju racuna 0d 1389 i turske najezde
e sad sto tu agresiju i genocid of kors podrzava...
bilo je vjekova komesaru i prije doalska turbana...
po ovoj logici treba osvajati i zadrzati sto duze a posle rec, ej ti prikane mi smo tu od vajkada
po ovoj logici treba osvajati i zadrzati sto duze a posle rec, ej ti prikane mi smo tu od vajkada
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Znaš li možda od kad su Srbi? od Adema (Adama)?drugrankovic wrote:jel ti lepo reko da je kosovo vjekovima albansko
Last edited by KOMESAR on 22 Oct 2015, 11:33, edited 2 times in total.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Mi nasli da pametujemo oko Kosova, mi koji nismo jos uvijek prihvatili Kosovo. Mi koji ne smijemo ni prihvatiti Kosovo jer se zna sta bi na kraju bilo. Ma dajte ...
Čuj Adama, pa ptvo su nastali Srbi pa amebebe....KOMESAR wrote:Znaš li možda od kad su Srbi? od Adema?drugrankovic wrote:jel ti lepo reko da je kosovo vjekovima albansko
u VI i početkom VII veka su Srbi i Hrvati naselili Balkansko poluostrvo, o tome ti je pisao vizantijski car Konstantin VII Porfirogenit... pročitaj malo.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Od kuda su došli,kako su nastali ..? De nam malo.ZMAJ wrote:Čuj Adama, pa ptvo su nastali Srbi pa amebebe....KOMESAR wrote:Znaš li možda od kad su Srbi? od Adema?drugrankovic wrote:jel ti lepo reko da je kosovo vjekovima albansko
u VI i početkom VII veka su Srbi i Hrvati naselili Balkansko poluostrvo, o tome ti je pisao vizantijski car Konstantin VII Porfirogenit... pročitaj malo.
p.s.
Kako ih je danas tako malo? Slabo su se množili,a vekovi prošli?
Iz istočne Evrope. Pa malo nas je jer su nas ubijali i Turci i Švabe vekovima. I tvoji su poreklom Sloveni, kakve veze ima ko je koje vere, mi smo ovde svi isto. Hrvati i Srbi su tad bilibslovenska plemena. Jedan isti narod koje je vera napravila žestokim neprijateljima, sterašno.KOMESAR wrote:Od kuda su došli,kako su nastali ..? De nam malo.ZMAJ wrote:Čuj Adama, pa ptvo su nastali Srbi pa amebebe....KOMESAR wrote:Znaš li možda od kad su Srbi? od Adema?drugrankovic wrote:jel ti lepo reko da je kosovo vjekovima albansko
p.s.
Kako ih je danas tako malo? Slabo su se množili,a vekovi prošli?
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Koja vera je napravila to strašno stanje? Hajde čovječe odrekni se više Kosova i srpstva.Budi čovjek i ništa drugo. Evo ja se odričem svih primjesa koje su mi neljudi nametnuli.ZMAJ wrote: Iz istočne Evrope. Pa malo nas je jer su nas ubijali i Turci i Švabe vekovima. I tvoji su poreklom Sloveni, kakve veze ima ko je koje vere, mi smo ovde svi isto. Hrvati i Srbi su tad bilibslovenska plemena. Jedan isti narod koje je vera napravila žestokim neprijateljima, sterašno.
Što se ne odrekneš RS?KOMESAR wrote:Koja vera je napravila to strašno stanje? Hajde čovječe odrekni se više Kosova i srpstva.Budi čovjek i ništa drugo. Evo ja se odričem svih primjesa koje su mi neljudi nametnuli.ZMAJ wrote: Iz istočne Evrope. Pa malo nas je jer su nas ubijali i Turci i Švabe vekovima. I tvoji su poreklom Sloveni, kakve veze ima ko je koje vere, mi smo ovde svi isto. Hrvati i Srbi su tad bilibslovenska plemena. Jedan isti narod koje je vera napravila žestokim neprijateljima, sterašno.
Sve tri vere su napravile to strašno sranje.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ne mogu se nikad , i neću, odreći RS jer tamo su vijekovima živjeli muslimani ,ljdi koji nikome nisu zlo mislili,imali svoj grunt,svoje kuće,svoju djecu.ZMAJ wrote:Što se ne odrekneš RS?KOMESAR wrote:Koja vera je napravila to strašno stanje? Hajde čovječe odrekni se više Kosova i srpstva.Budi čovjek i ništa drugo. Evo ja se odričem svih primjesa koje su mi neljudi nametnuli.ZMAJ wrote: Iz istočne Evrope. Pa malo nas je jer su nas ubijali i Turci i Švabe vekovima. I tvoji su poreklom Sloveni, kakve veze ima ko je koje vere, mi smo ovde svi isto. Hrvati i Srbi su tad bilibslovenska plemena. Jedan isti narod koje je vera napravila žestokim neprijateljima, sterašno.
Vidiš, i na Kosovu su vekovima živeli Srbi koji su vekovima napadani od svih osvajača Balkana, a oni nikome zlo nisu učinili.KOMESAR wrote:Ne mogu se nikad , i neću, odreći RS jer tamo su vijekovima živjeli muslimani ,ljdi koji nikome nisu zlo mislili,imali svoj grunt,svoje kuće,svoju djecu.ZMAJ wrote:Što se ne odrekneš RS?KOMESAR wrote:Koja vera je napravila to strašno stanje? Hajde čovječe odrekni se više Kosova i srpstva.Budi čovjek i ništa drugo. Evo ja se odričem svih primjesa koje su mi neljudi nametnuli.ZMAJ wrote: Iz istočne Evrope. Pa malo nas je jer su nas ubijali i Turci i Švabe vekovima. I tvoji su poreklom Sloveni, kakve veze ima ko je koje vere, mi smo ovde svi isto. Hrvati i Srbi su tad bilibslovenska plemena. Jedan isti narod koje je vera napravila žestokim neprijateljima, sterašno.