A i nije dio autoputa niti može biti jel?
Moderator: Krokodil Behko
Čuj 30-40?Rockefeller wrote:Skoro sam ja negdje na ovom forumu napis'o nije vozač ko nije prošao karaulom.
Iako tri i po kilometra ne zvući puo to je ogromno. Stalno voziš uz/niz brdo iz nepregledne krivine u nepreglednu krivinu. Bolji vozači mogu voziti 30-40 km/h, početnici ne smiju.A ako ti se desi da kamion ili autobus budu ispred tebe, što se prečesto dešava, ti si donji.
Ovde će biti posebna traka za spora vozila, koliko sam upoznat. A sramota je bila da su onako Tuzla i Sarajevo bili povezani. Iz Kladnja do Sarajeva 60km, mjesto da Kladnjaci svako jutro idu na posao u Sarajevo oni se moraju snalaziti kako znaju.
..kako bola...Krokodil Behko wrote:Baš to, kamioni. Nije Karaula sama po sebi ni tako spora, kao što piše iznad, ali kad ti se uvali kamion sa balvanima, možeš se slikati. raštima ti klipove u motoru, sjebe ti kočnice, sve ti ode u tačku dok miliš za njim uzbrdo 10 na sat.
hebo te koja je onda zanimacija,zimi samo glavu zijanitgreeneyes wrote:Neka, zanimljivije je voziti po zahtjevnijim cestama.
Sudeci po onom sto sam vidio ljetos, dabogda da ga puste u promet i za naredne dvije godine.Krokodil Behko wrote: 02 Nov 2019, 19:38 Izgradnja novog puta, najavljena u prvom postu na temi, u aprilu 2014. a evo, nakon 5.5 godina, bit će gotovo svePredviđaju da će biti pušteno u promet za 25. novembar.
Ommadawn wrote: 02 Nov 2019, 21:06Sudeci po onom sto sam vidio ljetos, dabogda da ga puste u promet i za naredne dvije godine.Krokodil Behko wrote: 02 Nov 2019, 19:38 Izgradnja novog puta, najavljena u prvom postu na temi, u aprilu 2014. a evo, nakon 5.5 godina, bit će gotovo svePredviđaju da će biti pušteno u promet za 25. novembar.
Ako mi nema mrzeg puta za voziti... Kamion ispred tebe, krivine, jedva mjesto da preteknes, milion budala koji ulijecu u makaze, pocnes gledati u rucicu mjenjaca hoce li svrsiti koliko sa njom manevrises...uff...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests