Ono kad progovori iskustvo.
Jutro i Allahraziola Zeleni.
Sreca pojedinca po defaultu vodi u moc drustva.KOMESAR wrote: Da li zakoni za cilj trebaju imati "sreću pojedinca" ili "moć društva"?
Moderator: VIP

Sreca pojedinca po defaultu vodi u moc drustva.KOMESAR wrote: Da li zakoni za cilj trebaju imati "sreću pojedinca" ili "moć društva"?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sta ce mi osmjeh? Nisam beba da se smijem na svako slikanje. Vise volim ozbiljnostdobre.vibracije wrote:@podrinjac
kakva je to slika avatara? nista osmijeh i to?
I samo da znaš, sad moram cinkartiti Storma, dotični je izjavio da ona cura što je on postavio na temi sparimo forumaše ima veće sise od one cure što si ti postavio slikuPodrinjac wrote:Sta ce mi osmjeh? Nisam beba da se smijem na svako slikanje. Vise volim ozbiljnostdobre.vibracije wrote:@podrinjac
Ma Storm je inace slijep. Tako da ga ne shvatam ozbiljnoZMAJ wrote:I samo da znaš, sad moram cinkartiti Storma, dotični je izjavio da ona cura što je on postavio na temi sparimo forumaše ima veće sise od one cure što si ti postavio slikuPodrinjac wrote:Sta ce mi osmjeh? Nisam beba da se smijem na svako slikanje. Vise volim ozbiljnostdobre.vibracije wrote:@podrinjac
Ma i ja tvrdim isto i predlažem, kako se vas dvojica ne bi svađali, da ja iskontrolišem sve činjenice oko sisa i kažem ko je u pravuPodrinjac wrote:Ma Storm je inace slijep. Tako da ga ne shvatam ozbiljnoZMAJ wrote:I samo da znaš, sad moram cinkartiti Storma, dotični je izjavio da ona cura što je on postavio na temi sparimo forumaše ima veće sise od one cure što si ti postavio slikuPodrinjac wrote:Sta ce mi osmjeh? Nisam beba da se smijem na svako slikanje. Vise volim ozbiljnostdobre.vibracije wrote:@podrinjac

Daj cenera i proci ceBiba wrote:Sin je promijenio auspuh, je pa naravno novi je stavio. Rucna jemsada u redu, ali nije prosao ekomtest...nisam pametnamsta mu je sada...znam koliko ih je otislo i tudjim autom dobilo da je eko test u redu, ali to necu..
a zamisli da si dao još fotku bez grudnjaka....al bi bilo postova ihiiiiistorm wrote:Jeste vidjeli kako jedna sličica digne produkciju postova![]()
Podrinjac, ja se zezam... Odmah sam ti rekao da si

E da vidimo koliko ces moci da ne napises postMala_Mu wrote:12222
necu vise da pisem da ne kvarim brojku
A kad ce bit 22 222Mala_Mu wrote:12222

Biba wrote:A kad ce bit 22 222Mala_Mu wrote:12222

Hannibal Lecter wrote:E da vidimo koliko ces moci da ne napises postMala_Mu wrote:12222

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests