Neka si. Kad Veliki Trump krene na Grenland i ostale lokacije trebaće još zvjezdica

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Neka si. Kad Veliki Trump krene na Grenland i ostale lokacije trebaće još zvjezdica
Zato sto hoces da odrzis kretanje ko prije 10 kilaMasamune wrote: 23 Jun 2025, 21:00 Jbt pa kako su ti ljudi živi sa tolikom kilažom... ja kad dobijem 5-10 kila viška ne osjećam se dobro
Srećom, takvi su na onoj anamo strani, pa kad udari vila na Halila ima da leti perje na sve strane.
Ovima gaće i ne trebaju.Masamune wrote: 23 Jun 2025, 21:00 Jbt pa kako su ti ljudi živi sa tolikom kilažom... ja kad dobijem 5-10 kila viška ne osjećam se dobro
Nije ni cudo sto su eu politicari sjedi, i ne osjedili kolko ih sikira desavanje u svjetuironman wrote: 25 Jun 2025, 12:10 Ybomajku nema zabrinutijih ljudi od tih papaka u EU.
Sve ih sikira![]()
Pa dobro, njihovo je da se ''uvijek brinu'',platu za to primaju. A, mi od ovih nemamo razloga čekati neku katarzu, koja nikad doći neće. Mislim, ja bih znao kako bih sada postupio, al' ko yebe moje mišljenje.arzuhal wrote: 25 Jun 2025, 12:08 Screenshot 2025-06-25 120423.png
Kada policijske strukture koje su počinile genocid 1995. godine uvode rezervni sastav, tada je to za EU "zabrinjavajuće"![]()
A Iran je "izvor zla" i treba čestitati Izraelu što ga bombarduje i za Evropu obavlja "prljavi posao"![]()
Pošto me neki ovdje i tako ''vabe'', ja se ograđujem, ni za mene nisu.arzuhal wrote: 25 Jun 2025, 19:56 Šta nas briga, nećemo svakako nikad ni ući u EU, a njihove vrijednosti su za qrtza, pa tamam![]()
da sam novinar a nisam al da jesam na press bi postavio jedno pitanje..“Imamo ozbiljnu konkurenciju, komšije s Istočne strane drže 40 posto tržišta, imamo Deutsche Telekom u Hrvatskoj, Mađare u Albaniji i Crnoj Gori. Mi više ne možemo biti mali i u defanzivi, moramo preći u ofanzivu i doći do većeg tržišta i biti konkurentni”, kaže Kovačević.
U tom smislu je akvizicija Telemacha strateški potez.
“Telemach će se prodavati, ako ne nama, nekom drugom. Konkurentni su još aktivni, ali mi imamo ekskluzivno pravo da u vrlo kratkom vremenu okončamo cijeli proces. Mi ovo možemo podnijeti i to BH Telecom dugoročno stavlja u povoljniji položaj”, rekao je Kovačević te pojasnio detalje oko kredita i hipoteke.
Kovačević je govorio o poslovanju Telecoma, novim uslugama, ulaganjima u infrastrukturu, digitalizaciji.
Otkrio nam je i detalje velikog projekta koji se radi za Srebrenicu, ali i detalje saradnje sa Amazonom.
“U budućnosti vidim BH Telecom reformiran, jak, vidim ga kao perjanicu tehnološke revolucije u BiH. Do nas je, nema niko da nam smeta”, kaže Kovačević.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests