Nije većina Amerikanaca ni za to čula do Gaze...Masamune wrote: 25 Jun 2025, 00:25Kad si već spomenuo šezdesete bio je onaj slučaj kad je Izrael napao američki brod... USS Liberty čini mi se. Ubili su oko 30 ljudi uz par stotina povrijeđenih.Fuddo wrote: 25 Jun 2025, 00:22
Ma ne smiju, druga su vremena, nisu 60te.
Vjeruj mi da bi bilo dovoljno samo da upre prstom u njih, najebali bi ko zuti.
Sve su to na kraju gurnuli pod tepih i u javnosti nije bilo ni riječi o tome.
Šta reći...
Izrael
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3553 times
- Been thanked: 1422 times
- Status: Offline
Re: Izrael
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21446 times
- Been thanked: 19433 times
Da, nisu. Saznalo se tek kad su preživjeli počeli otvoreno da govore o tome, kao i porodice ubijenih.Quds wrote: 25 Jun 2025, 00:28Nije većina Amerikanaca ni za to čula do Gaze...Masamune wrote: 25 Jun 2025, 00:25
Kad si već spomenuo šezdesete bio je onaj slučaj kad je Izrael napao američki brod... USS Liberty čini mi se. Ubili su oko 30 ljudi uz par stotina povrijeđenih.
Sve su to na kraju gurnuli pod tepih i u javnosti nije bilo ni riječi o tome.
Šta reći...
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 594 times
- Been thanked: 885 times
Pitam se sad da je covjek taj Trump i da si taro curice i sta sve kod Epsteina i sad te ucjenjuju i kazu il kreni u rat il pustamo snimke
Pa ko si ti da ti je tvoj obraz skuplji od interesa ljudi, drzave i tako to, jebo te pustaj snimak nek crkne sve
Ja mislim da Mossad pusti snimke javno, da ce mozda cak Ameri znat da je Trump nesto odbio iza zavjesa i mozda ce cak narod postovat Trumpa i ne objesit ga zbog pedofilije
Pa ko si ti da ti je tvoj obraz skuplji od interesa ljudi, drzave i tako to, jebo te pustaj snimak nek crkne sve
Ja mislim da Mossad pusti snimke javno, da ce mozda cak Ameri znat da je Trump nesto odbio iza zavjesa i mozda ce cak narod postovat Trumpa i ne objesit ga zbog pedofilije
- Quds
- Aktivni forumaš
I plus online, kad je sve krenulo. Čovječe, reći da je službena istraga zaključena, da je bila greška, a prvo ih derali avionski, pa onda torpedom, a cijelo vrijeme američka zastava se vijorila. Misleći potopiti brod, pa onda sve svaliti na Egipat. Ali nisu računali na tadašnji američki kvalitet broda... da su još tri torpeda isaplili, teško bi ga potopili.
- Quds
- Aktivni forumaš
Vjeruj, ako Mossad ima snimke, Ameri znaju za to. Jer, iako je to jedan čovjek, kako si i rekao, pustiti taj snimak bi ipak na neki način značio ubod u leđa i Americi. Ne mogu oni sebi to dopustiti ipak.tuzlak1212 wrote: 25 Jun 2025, 00:32 Pitam se sad da je covjek taj Trump i da si taro curice i sta sve kod Epsteina i sad te ucjenjuju i kazu il kreni u rat il pustamo snimke
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9305 times
- Been thanked: 11064 times
- Status: Online
General War wrote: 24 Jun 2025, 22:59Jesi li cuo za sklonista, i rano upozoravanje? Ne mozes gledat Izrael kroz vizuru Hamasa, Hamas u tunel, a civili napolje...Duminjo wrote: 24 Jun 2025, 22:33 Nema sanse da na ovome moze ostati i da ce ovo cionisti progutati.
Zabrana snimanja pogodjenih mjesta, informacije na kapaljku i nema sanse da je tacan broj poginulih Izraelaca.
Ima da lete glave u vladi Izraela. Neko je ozbiljno zakazo i oni su bijesni sada ko kerovi.
Jesil ovo gatibo, smislio sam, ono da pobiješ činjenicu kako cionisti ne puštaju muslimane u skloništa?
Nisko li si pao?
- Quds
- Aktivni forumaš
- Quds
- Aktivni forumaš
Kud baš Ronalda uze za primjer, smisliti ih ne može čovjek. Ovako Bibac misli podići narod protiv Ajatollaha:

- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2002 times
- Been thanked: 990 times
Daj Bože.Fuddo wrote: 25 Jun 2025, 00:22Ma ne smiju, druga su vremena, nisu 60te.Masamune wrote: 25 Jun 2025, 00:19
Haman Trump i nije toliko beskoristan idiot. Ako se otvoreno suprotstavio Netanyahu-u iza kulisa i reko mu da se smiri neće se to baš dobro primiti kod Izraela.
Ako se stvarno sve zaustavi na ovome u vezi Irana ne bi me čudilo da sad Mossad pusti u eter slike i klipove sa Epsteinom da mu naprave ogroman problem u američkoj javnosti, jer su oni definitivno očekivali američko ravnanje Irana.
Više puta su to radili u prošlosti, a najpoznatije je naravno ubistvo JFK-a koji se protivio da Izrael dobije nuklearnu bombu, pa ga ubiše kroz par mjeseci.
Imam osjećaj da su sada jači u Americi.(njihov uticaj)
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Quds
- Aktivni forumaš
Ali troše to, troše... Sve je manje čipova.amidza idriz wrote: 25 Jun 2025, 01:23Daj Bože.Fuddo wrote: 25 Jun 2025, 00:22
Ma ne smiju, druga su vremena, nisu 60te.
Imam osjećaj da su sada jači u Americi.(njihov uticaj)
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 569 times
- Been thanked: 1131 times
Al' šta viču stanovnici Cionističke Genocidne Tvorevine: Oj, pa nisu Sejjil i Kheiber Shekan k'o Hamasova raketa Al-Qassam od 500$... 

Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Curenje baš ovih podataka najviše odgovara demokratama i Izraelu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9662 times
- Been thanked: 16216 times
- Status: Online
Evo ga, pravo lice zla. Bukvalno dok gledas ovo lice vidis mu kroz ocu skroz u truhlu dusuQuds wrote: 25 Jun 2025, 01:12 Kud baš Ronalda uze za primjer, smisliti ih ne može čovjek. Ovako Bibac misli podići narod protiv Ajatollaha:![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Simpatični je bio hićo od ovog nedžaseta, nije imao ovakvu pošprdnu i ciničnu facu - i ovo govorim strogo obektivno, a ne subektivno, što rek'o Momčilo Krajišnik tokom ekavičkog razdoblja u jeziku bosanskih pravoslavaca ranih devedesetih...
- General War
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
...tuzlaci obadvojica, rezistentni na "muslim broderhood "foloveMasamune wrote: 24 Jun 2025, 23:43 E moj Generale... čitao tebe ovdje ili sumira na klixu kao da ista osoba piše.
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- General War
- Aktivni forumaš
Ha?Krokodil Behko wrote: 25 Jun 2025, 01:05General War wrote: 24 Jun 2025, 22:59
Jesi li cuo za sklonista, i rano upozoravanje? Ne mozes gledat Izrael kroz vizuru Hamasa, Hamas u tunel, a civili napolje...
Jesil ovo gatibo, smislio sam, ono da pobiješ činjenicu kako cionisti ne puštaju muslimane u skloništa?
Nisko li si pao?
Jbte, upalili ste se ko supalj zub, vise neznate gdje udarate.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21446 times
- Been thanked: 19433 times
Ajd bar si ti smiren. Onaj u axi kod pošte haman uzme neku lošu brlju navečerGeneral War wrote: 25 Jun 2025, 07:12...tuzlaci obadvojica, rezistentni na "muslim broderhood "foloveMasamune wrote: 24 Jun 2025, 23:43 E moj Generale... čitao tebe ovdje ili sumira na klixu kao da ista osoba piše.
- General War
- Aktivni forumaš
...zna om bit strastven, al drugi forum...nije jedini koji lici da su konzumirali los himberMasamune wrote: 25 Jun 2025, 07:29Ajd bar si ti smiren. Onaj u axi kod pošte haman uzme neku lošu brlju navečerGeneral War wrote: 25 Jun 2025, 07:12
...tuzlaci obadvojica, rezistentni na "muslim broderhood "folove
- arzuhal
- Forum [Bot]
U svom ovom sivilu i crnilu volim vidjeti nasmijane mlade ljude, ovako mi lijepo počne dan

Što reko drug Havana: ma jebo politiku i rat, samo pojest, popit, poguzit, poleć, podrignut...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2517 times
- Been thanked: 4359 times
American people, can you imagine your tax dollars going to free education, free health insurance, instead of funding wars on Middle East and funding Israel.Quds wrote: 25 Jun 2025, 01:12 Kud baš Ronalda uze za primjer, smisliti ih ne može čovjek. Ovako Bibac misli podići narod protiv Ajatollaha:![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.