de ba ovoj brcadiji uputi drgarske kritike
na prvom sastanku skoj-a.....

Moderator: VIP
prividja ti se.....Ledena wrote:Djetetov kum lici na salahuddina.
skoro pa identicni.
Julia-Klara wrote:jope film sa happy endompa dokle vise?
Pošto je ovo inače neozbiljan forum, mogao sam se nasmješiti. Nije mi teško.inasab wrote:Vidi, vidi podrinjca. Jos da se zna i nasmjesiti...
Dobro covjece, shvatila sam. Rekoh samo onako. I ne treba da toliko razjasnjavas svoje namjere,Podrinjac wrote:Pošto je ovo inače neozbiljan forum, mogao sam se nasmješiti. Nije mi teško.inasab wrote:Vidi, vidi podrinjca. Jos da se zna i nasmjesiti...
Ja se nisam uslikao da eksponiram svoj kes, svoju ljepotu, svoju ružnoću, ili šta ja znam, nego čisto da znate ko stoji iza ovog nika i iza svih ovih mojih postova. Uslikao sam se čisto da znate da se ne bojim nikakvih izazova i čvrsto stojim iza svojih stavova. Ako treba napisat ću javno svoje ime i prezime i svoj link od facebooka. Ja sam osoba sa karakterom i nikoga se ne bojim. Takav sam kakav sam.
Ja ću pisati isto kao što sam pisao i kada sam imao prošli avatar.
Sad si nadrljo vehabije imaju tvoju slikuPodrinjac wrote:Pošto je ovo inače neozbiljan forum, mogao sam se nasmješiti. Nije mi teško.inasab wrote:Vidi, vidi podrinjca. Jos da se zna i nasmjesiti...
Ja se nisam uslikao da eksponiram svoj kes, svoju ljepotu, svoju ružnoću, ili šta ja znam, nego čisto da znate ko stoji iza ovog nika i iza svih ovih mojih postova. Uslikao sam se čisto da znate da se ne bojim nikakvih izazova i čvrsto stojim iza svojih stavova. Ako treba napisat ću javno svoje ime i prezime i svoj link od facebooka. Ja sam osoba sa karakterom i nikoga se ne bojim. Takav sam kakav sam.
Pa pise ti ime na profiluPodrinjac wrote:Pošto je ovo inače neozbiljan forum, mogao sam se nasmješiti. Nije mi teško.inasab wrote:Vidi, vidi podrinjca. Jos da se zna i nasmjesiti...
Users browsing this forum: Anestzijaaa and 15 guests