Biće akobogda!SPINERKA wrote:Najače sile sveta su besomučno bombardovale ''''MALU''( eto sad je mala ) Srbiju koja nije imala mogućnosti da se brani od bombardera
Sirija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Sirija
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
spinerka po hiljadu letova je bilo na noć, učestvovali su američki, britanski, francuski, nemački i spičili smo PONOS NATOA F117ASPINERKA wrote:Najače sile sveta su besomučno bombardovale ''''MALU''( eto sad je mala ) Srbiju koja nije imala mogućnosti da se brani od bombardera
Pa eto od njih tisuće na nebu, ako ste napamet rokali, jedan je morao pasti, da ga ebeš 
Habibti, ya nour el - ain... 
ZMAJ wrote:spinerka po hiljadu letova je bilo na noć, učestvovali su američki, britanski, francuski, nemački i spičili smo PONOS NATOA F117ASPINERKA wrote:Najače sile sveta su besomučno bombardovale ''''MALU''( eto sad je mala ) Srbiju koja nije imala mogućnosti da se brani od bombardera
zmajcek
nije im bio cilj da vas ''sravne'' samo opomene, i RADILO je.
KOMESAR wrote:Biće akobogda!SPINERKA wrote:Najače sile sveta su besomučno bombardovale ''''MALU''( eto sad je mala ) Srbiju koja nije imala mogućnosti da se brani od bombardera
samo opomene sa 1.000 letova x 78dana + tomahavci sa šeste flote što nam sve mostove porušiše...SPINERKA wrote:ZMAJ wrote:spinerka po hiljadu letova je bilo na noć, učestvovali su američki, britanski, francuski, nemački i spičili smo PONOS NATOA F117ASPINERKA wrote:Najače sile sveta su besomučno bombardovale ''''MALU''( eto sad je mala ) Srbiju koja nije imala mogućnosti da se brani od bombardera
zmajcek![]()
nije im bio cilj da vas ''sravne'' samo opomene, i RADILO je.
al baš nevidljivi, spičeni su na Kosovu i neki F16 al to je običan avion. F117A nikada do sada još niko nije oborio osim nas.storm wrote:Pa eto od njih tisuće na nebu, ako ste napamet rokali, jedan je morao pasti, da ga ebeš
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ako se bore protiv Rusa?ZMAJ wrote:Za ove navijaš Komesaru ???
[ytube][/ytube]
http://www.kurir.rs/planeta/uznemiravaj ... ak-1992411
protiv celog sveta se oni botre, ni ti im ne valjaš ako si umereni islamista...ako si extrem onda mi je jasno zašto ovaj snimak kod tebe ne izaziva gađenjeKOMESAR wrote:Ako se bore protiv Rusa?ZMAJ wrote:Za ove navijaš Komesaru ???
[ytube][/ytube]
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Nagledao sam se i goreg!ZMAJ wrote:protiv celog sveta se oni botre, ni ti im ne valjaš ako si umereni islamista...ako si extrem onda mi je jasno zašto ovaj snimak kod tebe ne izaziva gađenjeKOMESAR wrote:Ako se bore protiv Rusa?ZMAJ wrote:Za ove navijaš Komesaru ???
[ytube][/ytube]
joooj , sreća nisam takvu užas nikada u životu gledao, mogu zamisliti kako ti je...KOMESAR wrote:Nagledao sam se i goreg!ZMAJ wrote:protiv celog sveta se oni botre, ni ti im ne valjaš ako si umereni islamista...ako si extrem onda mi je jasno zašto ovaj snimak kod tebe ne izaziva gađenjeKOMESAR wrote:Ako se bore protiv Rusa?ZMAJ wrote:Za ove navijaš Komesaru ???
[ytube][/ytube]
ovde polemišemo o opravdanosti uništavanja ISILa zato tako i pišem sa tobom...o stradanju u BIH nisam kompetentan da iznosim moje komentare jer ništa video nisam...prenesem po nekada tuđe komentare,
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Znaš više nego o ISIL-u?ZMAJ wrote: joooj , sreća nisam takvu užas nikada u životu gledao, mogu zamisliti kako ti je...
ovde polemišemo o opravdanosti uništavanja ISILa zato tako i pišem sa tobom...o stradanju u bih nisam kompetentan da iznosim moje komentare jer ništa video nisam...prenesem po nekada tuđe komentare,
Zašto bi ti uništio ISIL.Možda im samo režim ne valja?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
ZMAJ wrote:spinerka po hiljadu letova je bilo na noć, učestvovali su američki, britanski, francuski, nemački i spičili smo PONOS NATOA F117ASPINERKA wrote:Najače sile sveta su besomučno bombardovale ''''MALU''( eto sad je mala ) Srbiju koja nije imala mogućnosti da se brani od bombardera
E jeste dosadni s tim avionom. Vidim novi tom mitologije već napisan.
A što su oni vama spičili sve ostalo, to nikom ništa?
Jesi li uopšte svjestan da su vas preko Vojvodine mogli pregaziti za jedan dan? Sve bi vam avione i tenkove porokali, da ih pošaljete, te bi svojim tenkovima lagano prema BG, osim ako ti vjeruješ da ih možeš zaustaviti flašom benzina, zoljom i ostalim glupostima?
- drugrankovic
- Inventar foruma

kad bi srbiju mogli za dan tvoj sprciju bi za vrjeme malog odmora u skoli, ocistili bez da zure 
nije im ovo bio irak, libija i tamo neki arapi ... ovdje su 70 dana trosili i milijarde na one nevidljive i jos n kraju prvi put u istoriji potpisali tehnicki sporazum sto do tad nikada nijesu...
da ne govorimo o neuspjehu ulaska pesadijom na nasu teritoriju... bjese podosta guzica ostavljenih na prokletijama, kosarama...
sto jenkijevaca sto ovih terorista...
kako god, i vrjeme kolko traje mali odmor za tvoj dunjaluk od drzave bi im onda bio previshe...
samo sto bi ste se vi prije naguzili zar ne bez da pokusate da se branite ili bi cak i presli u jenkijevu vjeru (mozda i ovaj put osvajac donese nesto dobro a ?
nije im ovo bio irak, libija i tamo neki arapi ... ovdje su 70 dana trosili i milijarde na one nevidljive i jos n kraju prvi put u istoriji potpisali tehnicki sporazum sto do tad nikada nijesu...
da ne govorimo o neuspjehu ulaska pesadijom na nasu teritoriju... bjese podosta guzica ostavljenih na prokletijama, kosarama...
sto jenkijevaca sto ovih terorista...
kako god, i vrjeme kolko traje mali odmor za tvoj dunjaluk od drzave bi im onda bio previshe...
samo sto bi ste se vi prije naguzili zar ne bez da pokusate da se branite ili bi cak i presli u jenkijevu vjeru (mozda i ovaj put osvajac donese nesto dobro a ?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- KOMESAR
- Forum [Bot]
SVETJSKI RAT IPAK POČINJE: SAD ponudile Turskoj ulazak u EU, za ulazak u sirijski rat protiv Rusa!
p.s.
Ako Rusi i Putko ne podviju rep?
p.s.
Kako to misliš da se Turci biju protiv Rusa? Na koje li se guvno sve to priča šta ti ovde izneseš? Turci, da bi ušli u EU treba da za interese SAD zarate sa Rusima....e samo im još taj qrac fali, i ovako su na ivici građanskog rata.KOMESAR wrote:SVETJSKI RAT IPAK POČINJE: SAD ponudile Turskoj ulazak u EU, za ulazak u sirijski rat protiv Rusa!
p.s.
zato jer su im ciljevi extremni islamizam, terorizam u gnusno ubijanje ljudi , nije ovo sa tenkom jedini snimak, mnogo su oni takvih snimaka sa nesrećnim novinarima poslali u svet i pokazali i ko su i šta su.KOMESAR wrote:Znaš više nego o ISIL-u?ZMAJ wrote: joooj , sreća nisam takvu užas nikada u životu gledao, mogu zamisliti kako ti je...
ovde polemišemo o opravdanosti uništavanja ISILa zato tako i pišem sa tobom...o stradanju u bih nisam kompetentan da iznosim moje komentare jer ništa video nisam...prenesem po nekada tuđe komentare,
Još im nije dosta mrtvih i izbjeglih muslimana?KOMESAR wrote:SVETJSKI RAT IPAK POČINJE: SAD ponudile Turskoj ulazak u EU, za ulazak u sirijski rat protiv Rusa!
p.s.
Habibti, ya nour el - ain... 
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Zar Srbi nisu gnususno ubijali ljude,zar nisu protjerivali,zar nisu silovali,zar nisu srušili preko 600 džamija,...Zar RS i ideologija nisu ostale,samo su rukovodstvo i zločince rasporedili po zatvorima.ZMAJ wrote:zato jer su im ciljevi extremni islamizam, terorizam u gnusno ubijanje ljudi , nije ovo sa tenkom jedini snimak, mnogo su oni takvih snimaka sa nesrećnim novinarima poslali u svet i pokazali i ko su i šta su.KOMESAR wrote:Znaš više nego o ISIL-u?ZMAJ wrote: joooj , sreća nisam takvu užas nikada u životu gledao, mogu zamisliti kako ti je...
p.s.
Možeš li mi reći razliku u nastajanju Islamske države i RS-a?