Sirija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Sirija
Zmaju,
Na moju kuću za vrijeme opsade Sarajeva je palo 80 granata,raznih kalibara i ako su u njoj bila samo žena i djeca.
Na moju kuću za vrijeme opsade Sarajeva je palo 80 granata,raznih kalibara i ako su u njoj bila samo žena i djeca.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Srbi su takođe ubijani i proterivani iz delova BIH, ko je prvi proteran 92. iz Mostara? Gde su ti Srbi?KOMESAR wrote:Zar Srbi nisu gnususno ubijali ljude,zar nisu protjerivali,zar nisu silovali,zar nisu srušili preko 600 džamija,...Zar RS i ideologija nisu ostale,samo su rukovodstvo i zločince rasporedili po zatvorima.ZMAJ wrote:zato jer su im ciljevi extremni islamizam, terorizam u gnusno ubijanje ljudi , nije ovo sa tenkom jedini snimak, mnogo su oni takvih snimaka sa nesrećnim novinarima poslali u svet i pokazali i ko su i šta su.KOMESAR wrote:Znaš više nego o ISIL-u?ZMAJ wrote: joooj , sreća nisam takvu užas nikada u životu gledao, mogu zamisliti kako ti je...
ovde polemišemo o opravdanosti uništavanja ISILa zato tako i pišem sa tobom...o stradanju u bih nisam kompetentan da iznosim moje komentare jer ništa video nisam...prenesem po nekada tuđe komentare,
Zašto bi ti uništio ISIL.Možda im samo režim ne valja?
p.s.
Možeš li mi reći razliku u nastajanju Islamske države i RS-a?
Srbi u Bih su bili za Jugoslaviju, dok Bošnjaci i Hrvati nisu, kako je ustsaška tvorevina NDH još bila sveža i u pamćenju mnogih ljudi ovaj put nisu hteli da budu žrtve novog ustaškog poretka već su i oni uzeli puuške u ruke. Kada su samo Srbi krivi za sve, što ste se klali sa Hrvatima? Nije se svima sviđala Alijina ideja da žive u unilateralnoj Bosni. Ne opravdavam ja ničija klanja ni ubijanja al ako se zna kakva je situacija u BIH onda se tamo rat nije smeo počinjati.
RS i ISIL se razlikuju po svemu, Srbi nisu TERORISTI, a da u američkim filmovima jesu, ... poludeli Srbin iz Sarajeva nosi u NY atomsku bombuu, obavezno ruskog porekla, da pobije nekoliko miliona žitelja NY nebitno jel su deca stari žene.... ne gledaj previše filmove.
Ne bi da se miješam.. Al mensčini da si pobrkao ko je gledao filmove a ko bio u filmu 
Habibti, ya nour el - ain... 
Ja nisam hteo da u tom filmu budem ni statista, a kamoli glumac.storm wrote:Ne bi da se miješam.. Al mensčini da si pobrkao ko je gledao filmove a ko bio u filmu
- KOMESAR
- Forum [Bot]
A draga ti RS?ZMAJ wrote:Ja nisam hteo da u tom filmu budem ni statista, a kamoli glumac.storm wrote:Ne bi da se miješam.. Al mensčini da si pobrkao ko je gledao filmove a ko bio u filmu
pa što ne bi bila draga mi i banja luka i sarajevo, gde je tu problem?KOMESAR wrote:A draga ti RS?ZMAJ wrote:Ja nisam hteo da u tom filmu budem ni statista, a kamoli glumac.storm wrote:Ne bi da se miješam.. Al mensčini da si pobrkao ko je gledao filmove a ko bio u filmu
- KOMESAR
- Forum [Bot]
U ruskim zračnim napadima koji su izvedeni 15. oktobra u zapadnoj Siriji poginulo je 59 osoba, od čega čak 33 djece, saopćio je Human Rights Watch . Zračni napadi su izvedeni na područje u provinciji Homs kada su ruski i sirijski avioni pružali zračnu podršku ofanzivi Sirijske vojske i njenih saveznika.
p.s.
Najsmrtonosniji napad bio na kuću u selu Ghantoa gdje se sklonište potražila šira porodica Assaf. Na tom mjestu ubijeno je čak 46 članova te porodice, a svi su bili civili. Od te brojke, ubijeno je 32 djece i 12 žena
(Sve isto kao i kod nas:"Tuci po Velušićima tamo nema srpskog življa"))
p.s.
Najsmrtonosniji napad bio na kuću u selu Ghantoa gdje se sklonište potražila šira porodica Assaf. Na tom mjestu ubijeno je čak 46 članova te porodice, a svi su bili civili. Od te brojke, ubijeno je 32 djece i 12 žena
Last edited by KOMESAR on 27 Oct 2015, 08:52, edited 1 time in total.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Mislim ono nastala na genocidu i sl.,kao i Islamska država?ZMAJ wrote:pa što ne bi bila draga mi i banja luka i sarajevo, gde je tu problem?KOMESAR wrote:A draga ti RS?ZMAJ wrote:Ja nisam hteo da u tom filmu budem ni statista, a kamoli glumac.storm wrote:Ne bi da se miješam.. Al mensčini da si pobrkao ko je gledao filmove a ko bio u filmu
I Hrvatskla je nastala na genocidu, to ne pominješ, nego još malo pa referendum, samo da bude pameti da nam opet spolja ne zakuvaju rat.KOMESAR wrote:Mislim ono nastala na genocidu i sl.,kao i Islamska država?ZMAJ wrote:pa što ne bi bila draga mi i banja luka i sarajevo, gde je tu problem?ZMAJ wrote:Ja nisam hteo da u tom filmu budem ni statista, a kamoli glumac.storm wrote:Ne bi da se miješam.. Al mensčini da si pobrkao ko je gledao filmove a ko bio u filmu
Da li je Human Rights Watch pisao o ocivilnim žrtvama bombardovanja Iraka, libije, Srbije ?KOMESAR wrote:U ruskim zračnim napadima koji su izvedeni 15. oktobra u zapadnoj Siriji poginulo je 59 osoba, od čega čak 33 djece, saopćio je Human Rights Watch . Zračni napadi su izvedeni na područje u provinciji Homs kada su ruski i sirijski avioni pružali zračnu podršku ofanzivi Sirijske vojske i njenih saveznika.
p.s.
Pusti me u qrac sa tim prozapadnim humanistima koji vide samo žrtve koje hoće, a druge neće i ne žele da vide.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Hoćete da nekud nosite ono što ste oteli? Mi ćemo zakuvati,svakako nam je svejedno.Bolje šehid nego rob!ZMAJ wrote: I Hrvatskla je nastala na genocidu, to ne pominješ, nego još malo pa referendum, samo da bude pameti da nam opet spolja ne zakuvaju rat.
- drugrankovic
- Inventar foruma

samo bi zakuvavao...
pa ovaj put kad zakuvas leteces u te sehide il pravo u bosforski dunjaluk sa sve nogom u guicu jednom za vazdan
vise si presro.
on bi zakuvavo. ne prdi tu.
pa ovaj put kad zakuvas leteces u te sehide il pravo u bosforski dunjaluk sa sve nogom u guicu jednom za vazdan
vise si presro.
on bi zakuvavo. ne prdi tu.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Malo morgen....ovaj put je oružje malo drugačije podijeljeno....a vidjelo se tko kud leti, kad smo ravnopravni 
ljubite guz amerima, da su zaustavili sve.
O kakvim ti genocidima i hrvatskoj državi pričaš zmaju ?
Današnja rep hr počiva na domovinskom ratu ( mada imam ja svoja razmišljanja o tuđmanu ali nije tema) a ne na ndh i jasenovcu kako volite sugerirati....to vam je mantra, kad ostanete bez argumenta
Čišćenje teritorija suverene države od paravojnih terorista i samoprozvanih autonomnih oblasti nije genocid....nego me podsjeti tko je prvi balvanima, pokušao državu presjeći po pola. Nije vam tad uspjelo, neće više nikad...sad nikad više
I manimo se oftopica....o tome se ionako sve zna...na vašu žalost
Današnja rep hr počiva na domovinskom ratu ( mada imam ja svoja razmišljanja o tuđmanu ali nije tema) a ne na ndh i jasenovcu kako volite sugerirati....to vam je mantra, kad ostanete bez argumenta
Čišćenje teritorija suverene države od paravojnih terorista i samoprozvanih autonomnih oblasti nije genocid....nego me podsjeti tko je prvi balvanima, pokušao državu presjeći po pola. Nije vam tad uspjelo, neće više nikad...sad nikad više
- drugrankovic
- Inventar foruma

mileva ,tvoje postove ne komentarisem vise to se da primjetiti
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Odoh plakati saddrugrankovic wrote:mileva ,tvoje postove ne komentarisem vise to se da primjetiti
Gedjo to mi je samo kompliment... Kad zašutiš
vid sad oftopic kad sam ja na redu da odgovorim, pa u Hrvatskoj je genocid počeo 41. a završio 95. sve je smišljena politika. Balvani su postavljeni zbog hrvatske policije ne pravi se lud, a Hrvatska je državu dobila baš zahvaljujući srbima j.... ti 1915 i ideju jugoslovenstva, Aca je trebao osloboditi srpske zemlje i narod a Hrvati i Slovenci da su se sami snalazili. Nego nam uvek nogu podmetnu oni jebeni Englezi, Čerčilu su valjali Srbi 27.03.1941. pizda mu materina, mogli smo WWII proći bez rata.storm wrote:Malo morgen....ovaj put je oružje malo drugačije podijeljeno....a vidjelo se tko kud leti, kad smo ravnopravni
Jeste dosadni..... 
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Šta mogu, kad pišem o sexu naebem kad sam na politici dosadan sam ...ebiga očemu da pišem?SaraSara wrote:Jeste dosadni.....
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
...nisi odavno o sexu......ZMAJ wrote:Šta mogu, kad pišem o sexu naebem kad sam na politici dosadan sam ...ebiga očemu da pišem?SaraSara wrote:Jeste dosadni.....![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
To sam rekao da neću višePasaga wrote:...nisi odavno o sexu......ZMAJ wrote:Šta mogu, kad pišem o sexu naebem kad sam na politici dosadan sam ...ebiga očemu da pišem?SaraSara wrote:Jeste dosadni.....![]()