RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10000 times
- Been thanked: 11883 times
- Status: Online
Re: Dodik uzima 500 miliona maraka kredita
Bravo Mile junače. sad bih ti dodao karmu, da si na forumu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Sudska policija RS plijeni imovinu logoraša

Bh. novinska agencija Patria u posjedu je presude koja je 20. oktobra ove godine došla na adresu bivšeg bošnjačkog logoraša Mehe Halilića iz Banja Luke, u kojoj ga Osnovni sud u Banja Luci opominje da plati Republici Srpskoj sudske troškove u visini od 7.000 KM, ili će 5. novembra Sudska policija izvršiti pljenidbu negove pokretne imovine.
Vojska i policija RS Halilića je od 1992. do 1995. godine odvodila iz Banja Luke na ratišta na prinudne radove, gdje je trpio torture. Prije nekoliko godina zajedno sa ostalim logorašima iz Banja Luke podnio je tužbu protiv RS, tražeći naknadu zbog tortura u logorima. Umjesto naknade, Osnovni sud u Banja Luci naložio je da Halilić entitetu platiti troškove sudskih postupaka u visini od 7.000 ili će mu zaplijeniti imovinu.
Halilić nije jedini koji će u narednim danima RS-u morati isplatiti visoke sume novca. Nekoliko sličnih presuda došlo je i na adrese drugih logoraša, ali i porodica čiji su članovi ubijeni tokom agresije na BiH, a koje će sada morati platiti RS jer su tražili naknadu za smrt svojih najmilijih, piše Patria.

- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Sudska policija RS plijeni imovinu logoraša
debilizam
kako sud u federaciji je selektivan, i srbi tamo i hrvati uglavnom budu osudjeni i najvecim delom zlocinci a bosnjaci nevini , rijetko koji da bude osudjen i u velikoj manjini... tako sad ovdje u rs, prakticno kontra...
tamte za vamte
naser nevin ?
nebtno naser, elvudin ,omer, alija, kinta kunta?
ok
e ajmo sad onda ristrasnost i ovamo, pa dolazimo do toga da dobijete sledecu presudu:
e ste robijali, em cete jos ostat bez pokretne imovine...
jer znate zastarelo je a zastarelost jel je zakonska osnova... a ako nije izmislicemo ustavom da jeste, a zasto ? pa moze nam se
bukvalno tako, oze se i sarajevu uz to da se svi prave ludi, e sad kad ovamo dodju na ovo, sad dreknjava...
ok bezobrazluk velik, dodik ne samo da ih odbije jos im i naplati
nece im te tuzbe proc, jel ne bi ni srpske prosle za logorovanje kod bosnjaka u ratu... dje bi tu kraj bio...
e kao srece, da postoji institucionalni jedinstveni sud (ovakav u sarajevu je selektivan i pro bosnjacki) dje ni po babu ni po stricevima...
kako god, ovo je mozda resenje,panece morati referendum da li srbi priznavaju sud ili ne, vec kad oni budu sudili,udri kontru... i jos im naplati...
samo sto tako neces nauditi naseru ili bakiru vec na zalost ismevaces i ponizit nekog mozda ko je decak bio ko salahudin
jebat ga, sranje
kako sud u federaciji je selektivan, i srbi tamo i hrvati uglavnom budu osudjeni i najvecim delom zlocinci a bosnjaci nevini , rijetko koji da bude osudjen i u velikoj manjini... tako sad ovdje u rs, prakticno kontra...
tamte za vamte
naser nevin ?
nebtno naser, elvudin ,omer, alija, kinta kunta?
ok
e ajmo sad onda ristrasnost i ovamo, pa dolazimo do toga da dobijete sledecu presudu:
e ste robijali, em cete jos ostat bez pokretne imovine...
jer znate zastarelo je a zastarelost jel je zakonska osnova... a ako nije izmislicemo ustavom da jeste, a zasto ? pa moze nam se
bukvalno tako, oze se i sarajevu uz to da se svi prave ludi, e sad kad ovamo dodju na ovo, sad dreknjava...
ok bezobrazluk velik, dodik ne samo da ih odbije jos im i naplati
nece im te tuzbe proc, jel ne bi ni srpske prosle za logorovanje kod bosnjaka u ratu... dje bi tu kraj bio...
e kao srece, da postoji institucionalni jedinstveni sud (ovakav u sarajevu je selektivan i pro bosnjacki) dje ni po babu ni po stricevima...
kako god, ovo je mozda resenje,panece morati referendum da li srbi priznavaju sud ili ne, vec kad oni budu sudili,udri kontru... i jos im naplati...
samo sto tako neces nauditi naseru ili bakiru vec na zalost ismevaces i ponizit nekog mozda ko je decak bio ko salahudin
jebat ga, sranje
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Postoji i medjunarodni sud. Ako se presuda ne dobije u BiH vjerovatno će se ići i na medjunarodni pa neka oni kažu šta i kako.
Inače ovo što rade u PCu nije ništa drugo do nastavka etničkog čišćenja. Nama su tu ruke prilično svezane. Ono što mi ipak možemo uraditi je držati Ameriku na svojoj strani i vrijedno raditi na sebi kako bismo jednog dana pokupovali zemlju u praznoj ljušturi i tako na isti način na koji su Izraelci obnovili Izrael mi zauvijek izbrisali PC sa lica zemlje.
Svakim danom sam sve više uvjereniji da naš put ka obnovi republike je isti onaj put kojim su Jevreji već koračali.
Inače ovo što rade u PCu nije ništa drugo do nastavka etničkog čišćenja. Nama su tu ruke prilično svezane. Ono što mi ipak možemo uraditi je držati Ameriku na svojoj strani i vrijedno raditi na sebi kako bismo jednog dana pokupovali zemlju u praznoj ljušturi i tako na isti način na koji su Izraelci obnovili Izrael mi zauvijek izbrisali PC sa lica zemlje.
Svakim danom sam sve više uvjereniji da naš put ka obnovi republike je isti onaj put kojim su Jevreji već koračali.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Re: RS - all about
Uvijek se postavi logicno pitanje..Sta onda,ako odbije da da ostavku i raspise izbore ?
Savez za promjene pozvao Dodika da podnese ostavku i raspiše izbore
Ponedeljak 26. Oct 2015 12:10 Lideri Saveza za promjene Mladen Bosić, Mladen Ivanić, Dragan Čavić, Adam Šukalo i Milanko Mihajilica održali su danas u Banjoj Luci hitan sastanak, na kojem su dogovorili dalji tok borbe protiv, kako su rekli, režimskih odluka aktuelne vlasti u Republici Srpskoj.
Predsjednici opozicionih stranaka dogovorili su se, između ostalog, i da zajedno nastupaju na narednim lokalnim izborima.
Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da će Savez za promjene u narednom periodu biti osnažen i da će biti formirano novo tijelo sa jasnim zaduženjima.
On je istakao da će javnost uskoro imati priliku da vidi novi dokument oko kojeg treba da se okupi opozicija u Republici Srpskoj.
Ovo je preloman trenutak za budućnost Republike Srpske. Postoji rješenje ove krize i ono je u rukama Milorada Dodika. Pozivamo Dodika da podnese ostavku i da raspiše prijevremene izbore. Takođe, tražimo i izmjene izbornog zakona koje će onemogućiti političku korupciju. Ukoliko nastavimo ovim putem, to je siguran put bez povratka - rekao je Bosić.
Lider PDP-a i srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dodao je da se Republika Srpska nalazi u ozbiljnoj krizi. On je istakao da se Savez za promjene ne boji prijevremenih izbora, ali da se oni moraju raspisati i za predsjednika i za parlament.
Da nije bilo političke korupcije, ova vlast danas ne bi imala većinu. Organizovaćemo cijelu seriju aktivnosti po opštinama. To će biti javne tribine na kojima ćemo građanima Republike Srpske objasniti kako stoje stvari. Ostavićemo rok Vladi i NSRS da se vrati u ustavno djelovanje. Ako to ne urade, onda ne isključujemo i vanparlamentarnu borbu. Nećemo prihvatiti vaninstitucionalno ponašanje vlasti - bio je kategoričan Ivanić.
Prvi čovjek radikala Milanko Mihajilica dodao je da će poslanici opozicije ubuduće i dalje napuštati salu Narodne skupštine Republike Srpske svaki put kada u njoj bude govorila premijerka Željka Cvijanović, ali je dodao da će se tako ponašati i svaki put kada skupštinu bude vodio potpredsjednik NSRS Nenad Stevandić.
Stevandić je na mjesto potpredsjednika NSRS biran iz redova SDS-a, a poslanici vladajućeg bloka ne žele da ga smijene, iako bi po poslovniku to morali da učine. NSRS i Vlada su donijeli više neustavnih i nezakonitih odluka. Ne isključujemo mogućnost organizovanja protesta i potpunog napuštanja parlamenta - istakao je Mihajilica.
-----------------------------______
Sprema li se u BH isti scenario kao i u Crnoj Gori...???
Ponedeljak 26. Oct 2015 12:10 Lideri Saveza za promjene Mladen Bosić, Mladen Ivanić, Dragan Čavić, Adam Šukalo i Milanko Mihajilica održali su danas u Banjoj Luci hitan sastanak, na kojem su dogovorili dalji tok borbe protiv, kako su rekli, režimskih odluka aktuelne vlasti u Republici Srpskoj.
Predsjednici opozicionih stranaka dogovorili su se, između ostalog, i da zajedno nastupaju na narednim lokalnim izborima.
Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da će Savez za promjene u narednom periodu biti osnažen i da će biti formirano novo tijelo sa jasnim zaduženjima.
On je istakao da će javnost uskoro imati priliku da vidi novi dokument oko kojeg treba da se okupi opozicija u Republici Srpskoj.
Ovo je preloman trenutak za budućnost Republike Srpske. Postoji rješenje ove krize i ono je u rukama Milorada Dodika. Pozivamo Dodika da podnese ostavku i da raspiše prijevremene izbore. Takođe, tražimo i izmjene izbornog zakona koje će onemogućiti političku korupciju. Ukoliko nastavimo ovim putem, to je siguran put bez povratka - rekao je Bosić.
Lider PDP-a i srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dodao je da se Republika Srpska nalazi u ozbiljnoj krizi. On je istakao da se Savez za promjene ne boji prijevremenih izbora, ali da se oni moraju raspisati i za predsjednika i za parlament.
Da nije bilo političke korupcije, ova vlast danas ne bi imala većinu. Organizovaćemo cijelu seriju aktivnosti po opštinama. To će biti javne tribine na kojima ćemo građanima Republike Srpske objasniti kako stoje stvari. Ostavićemo rok Vladi i NSRS da se vrati u ustavno djelovanje. Ako to ne urade, onda ne isključujemo i vanparlamentarnu borbu. Nećemo prihvatiti vaninstitucionalno ponašanje vlasti - bio je kategoričan Ivanić.
Prvi čovjek radikala Milanko Mihajilica dodao je da će poslanici opozicije ubuduće i dalje napuštati salu Narodne skupštine Republike Srpske svaki put kada u njoj bude govorila premijerka Željka Cvijanović, ali je dodao da će se tako ponašati i svaki put kada skupštinu bude vodio potpredsjednik NSRS Nenad Stevandić.
Stevandić je na mjesto potpredsjednika NSRS biran iz redova SDS-a, a poslanici vladajućeg bloka ne žele da ga smijene, iako bi po poslovniku to morali da učine. NSRS i Vlada su donijeli više neustavnih i nezakonitih odluka. Ne isključujemo mogućnost organizovanja protesta i potpunog napuštanja parlamenta - istakao je Mihajilica.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- drugrankovic
- Inventar foruma

trebace puno para... narod tamo je stosta preyivljavao u istoriji al je ostao na ognjistu... da tek tako prodaje masovno, ili polako malo po malo, sa ynanjem da ce tako bosnjak ili hrvat postat vlasnik nekretnina, yemlje, samim tim kasnije i vecina... to ce kosta mnogo, cak i ako podjemo od one snobovske da sve ima cjenu...
sad, ima tu i druga yackoljica, da dodje do toga trebacete mnoooooogo raditi na sebi a to je neka daleka buducnost, prakticno nemoguca jer i vas dunjaluk je na izdisaju, NE CVETA CVECE NI U VASE PREDUZECE!
ja sam da svaki logoras pogotovo oni koji su dugo provjeli vremena kao robovi, dobiju odstetu ma koje nacije bili i neka svi idu pred medjunarodni... no, to nece biti izvodljivo jer medjunarodni ih nece smeti razdvajati po krvnim zrncima i podosta bi se bakirova federacija naplacala...
zbog podeljenosti, selektivnosti, kontre desavaju se ovakvi idiotizmi... em je robovao em da plati troskove...
debilizam
sad, ima tu i druga yackoljica, da dodje do toga trebacete mnoooooogo raditi na sebi a to je neka daleka buducnost, prakticno nemoguca jer i vas dunjaluk je na izdisaju, NE CVETA CVECE NI U VASE PREDUZECE!
ja sam da svaki logoras pogotovo oni koji su dugo provjeli vremena kao robovi, dobiju odstetu ma koje nacije bili i neka svi idu pred medjunarodni... no, to nece biti izvodljivo jer medjunarodni ih nece smeti razdvajati po krvnim zrncima i podosta bi se bakirova federacija naplacala...
zbog podeljenosti, selektivnosti, kontre desavaju se ovakvi idiotizmi... em je robovao em da plati troskove...
debilizam
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Pasaga
- Hadžija

drugrankovic wrote:trebace puno para... narod tamo je stosta preyivljavao u istoriji al je ostao na ognjistu... da tek tako prodaje masovno, ili polako malo po malo, sa ynanjem da ce tako bosnjak ili hrvat postat vlasnik nekretnina, yemlje, samim tim kasnije i vecina... to ce kosta mnogo, cak i ako podjemo od one snobovske da sve ima cjenu...
debilizam

...sta velis...ha.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Portali ,ovih dana,se usijali nekim snimkom kako ISIL gazi "griješnika" tenkom,a Srbi u Srebrenici za dva-tri dana uništili 8.000 života i sad tvrede da je ta genocidna tvorevina trajna kategorija.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa uglavnom su Srbi i činili zločine, te je procenat presuda iz tog razloga, takav kakav jeste.drugrankovic wrote:debilizam
tamte za vamte
Ne serendaj Rankoviću.
Ima RS svoje sudove i ona pred svojim sudovima, može optužiti i sudski goniti svakog Bošnjaka za kojeg ima dokaze da je učestvovao u ratnim zločinima, bez obzira na to u kom entitetu on živi.
Eto, moj komšija odavde išao godinu dana pred sud u Bijeljini jer tobože je počinio neki zločin oko Srebrenice i pustili ga
Eh sad, drugi je par opanaka to što srpski sudovi nemaju, ili skoro pa nemaju nikakve dokaze protiv Bošnjaka
Ne znam ni kako bi mogli imati, jer i to zločina koje ARBiH i jeste počinila, počinili su neki lokalni komandanti ili političari, bez ikakvih konsultacija s vrhom komande, pa tako da ne možemo govoriti o zločinu kao vojnoj doktrini, ako govorimo o ARBiH, ali bi se to itekako moglo reći za srpsku stranu, jer zločinas je bilo taman toliko, da nam nije nikakav problem, svaki dan prikupiti dokaze protiv nove grupe četničkih vandala.
I jedno lagano pitanje za kraj.
Zašto ti kad govoriš o zločinima i suđenjima, uvijek uz Srbe stavljaš i Hrvate, ono ko fol i njima se čini nepravda? Jesi li siguran da je njima drago, kad ih se trpa u isti koš sa najzločinačkijom vojskom koja je ikada bila na Balkanu?
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Vidjećemo. Na kraju se mrtvi broje.drugrankovic wrote:trebace puno para... narod tamo je stosta preyivljavao u istoriji al je ostao na ognjistu... da tek tako prodaje masovno, ili polako malo po malo, sa ynanjem da ce tako bosnjak ili hrvat postat vlasnik nekretnina, yemlje, samim tim kasnije i vecina... to ce kosta mnogo, cak i ako podjemo od one snobovske da sve ima cjenu...
Like Frankie said I did it my way!
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace

Krokodil Behko wrote:Pa uglavnom su Srbi i činili zločine, te je procenat presuda iz tog razloga, takav kakav jeste.drugrankovic wrote:debilizam
tamte za vamte
Ne serendaj Rankoviću.
Ima RS svoje sudove i ona pred svojim sudovima, može optužiti i sudski goniti svakog Bošnjaka za kojeg ima dokaze da je učestvovao u ratnim zločinima, bez obzira na to u kom entitetu on živi.
Eto, moj komšija odavde išao godinu dana pred sud u Bijeljini jer tobože je počinio neki zločin oko Srebrenice i pustili ga
Eh sad, drugi je par opanaka to što srpski sudovi nemaju, ili skoro pa nemaju nikakve dokaze protiv Bošnjaka
Ne znam ni kako bi mogli imati, jer i to zločina koje ARBiH i jeste počinila, počinili su neki lokalni komandanti ili političari, bez ikakvih konsultacija s vrhom komande, pa tako da ne možemo govoriti o zločinu kao vojnoj doktrini, ako govorimo o ARBiH, ali bi se to itekako moglo reći za srpsku stranu, jer zločinas je bilo taman toliko, da nam nije nikakav problem, svaki dan prikupiti dokaze protiv nove grupe četničkih vandala.
I jedno lagano pitanje za kraj.
Zašto ti kad govoriš o zločinima i suđenjima, uvijek uz Srbe stavljaš i Hrvate, ono ko fol i njima se čini nepravda? Jesi li siguran da je njima drago, kad ih se trpa u isti koš sa najzločinačkijom vojskom koja je ikada bila na Balkanu?
treba li da se ovdje stavi koliko primjedbi imaju hrvati u hercegovini na sud BiH, na selektivno sudjenje dje su oni uglavnom vecinski osudjeni u procentu naspram bosnjaka, pa zanemarivanje bugojna, i sta misle o rec genocid koja se i njima natura u nekim predjelima...
treba li? posle ces se pokriti usima...
niko ih ne trpa u kos, ali kad se uzme u cinjenicu dje se i oni pomenu, a to je selektivni bosnjacki sud, oni su takodje tu u protokolu, bar kao osudjeni, a na ftv cesto kao "fasizaaaaam u mostaru, kukasti krstovi, nacistiiiii" i ostala kmecanja...
a sta oni misle tamo o bakirovom bosnji, ne boj se nije ni malo ruzicasto
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

drugrankovic wrote:
treba li? posle ces se pokriti usima...
Šta bi za onaj dio posta, gdje sam podvukao par riječi?
Ko se uistinu poklopio učima?
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 929 times
što se tiče nataliteta
zeleno je pozitivan
jako crveno negativan
i ovo roze je valjda odprilike da se isti broj rađa i umire

zeleno je pozitivan
jako crveno negativan
i ovo roze je valjda odprilike da se isti broj rađa i umire

niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- drugrankovic
- Inventar foruma

za taj dio teksta jasno je da bosnjaci koji su cinili zlocine su il u federaciji il preko... da su u srpskoj? mada i tada bi bosanski sud dramio kako samo on ima nadleznost za ratne zlocine na teritoriji BiH... daj nemoj...
a trazenje njihovo i koliko samo pokusaja optuzbi je palo pred toboz sudom u BiH, kao neosnovano... pa i naser ce ispast nevinsce...
sta je tu nejasno?
i za bugojno svi znaju pa opet u BiH sudu tu nema nishta sporno...
treba li da navodim dosad koliko je zakamuflirano optuzbi protiv bosnjaka i kako sud u BiH selektivno radi?
nemam volje za te fekalije koje su vise nego jasne...
reci mi jedno, jesam li ja po tvom vidjenju cetnik?
da ili ne
a trazenje njihovo i koliko samo pokusaja optuzbi je palo pred toboz sudom u BiH, kao neosnovano... pa i naser ce ispast nevinsce...
sta je tu nejasno?
i za bugojno svi znaju pa opet u BiH sudu tu nema nishta sporno...
treba li da navodim dosad koliko je zakamuflirano optuzbi protiv bosnjaka i kako sud u BiH selektivno radi?
nemam volje za te fekalije koje su vise nego jasne...
reci mi jedno, jesam li ja po tvom vidjenju cetnik?
da ili ne
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25317 times
- Been thanked: 6637 times
...ih,boli Bosica qratz za dodom,on pokusava r.sumsku,spasiti! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Veca wrote:...ih,boli Bosica qratz za dodom,on pokusava r.sumsku,spasiti!
milina za vladajucu stranku kada opozicija napusti skupstinsku salu, a ovi imaju vecinu...zakoni se donose i bez debate...koga jebu ovi vasi radikali...nikakav uticaj na rad parlamenta nemaju. Jebe se bilo kome jesu li u sali ili ne.Pasaga wrote:Uvijek se postavi logicno pitanje..Sta onda,ako odbije da da ostavku i raspise izbore ?
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 929 times
nije to baš tako jednostavno (u Bosni je sve komplexno)
recimo mogu oni da donesu bilo kakav zakon, ali na državnom nivou umjesto miletove stranke
je sad ista ta opozicija pa i srpski predsjednik
tako da će se od sad zajebavati međusobno
umjesto da govore kako ih federacija koči. To je već počelo žestoko i trajat će sve 4godine
U međuvremenu u federaciji dva ljuta neprijatelja sklopila savez , plus hrvatski hdz , tako da
ozbiljna opozicija i ne postoji . Rs se očigledno od namjere da podijeli BiH , sam podijelio
recimo mogu oni da donesu bilo kakav zakon, ali na državnom nivou umjesto miletove stranke
je sad ista ta opozicija pa i srpski predsjednik
umjesto da govore kako ih federacija koči. To je već počelo žestoko i trajat će sve 4godine
U međuvremenu u federaciji dva ljuta neprijatelja sklopila savez , plus hrvatski hdz , tako da
ozbiljna opozicija i ne postoji . Rs se očigledno od namjere da podijeli BiH , sam podijelio
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Pasaga
- Hadžija

carobnjak N wrote:nije to baš tako jednostavno (u Bosni je sve komplexno)
je sad ista ta opozicija pa i srpski predsjedniktako da će se od sad zajebavati međusobno
Citam i pratim ove replike...
Nista posebno,reklo bi se....
Koliko je poznat taj Bosic....njegov dosje,histotrik.....
Uzdrmao je dobro onog bika......to stoji...
Hajd,da sad vidimo....
Sta su radili ovih godina on i nas sused...Komsa......
Da mozda njihove posljedice na stanje u bh,pogotovu federaciji,nisu ubrzali taj sumnjivi savez lopova.....?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce