ne zaboravljajte da do juce jos ste bili svjedoci najmonstruoznijih postupaka ovi krvoloka isila, odrubljivanja glava civilima, hrvatu takodje, pokolju na plazi u tunisu... kukalo se kako oni kvare sliku islama, molilo se za razum da to nijesu muslimani pravi vec bolesnici radikalni koji prljaju islam...
dovoljno je bilo da se rus umjesa i da sad popriste ponovo postane asad... sve je daleko manje zlo od isila... da nema amerike i rusije ne bi svjet drzo ni isilovce ni asada vec zbriso i jednog i drugog... prvo su ameri interes gurali, vec vidjen u svjetu, pa se kao i prije obilo o glavu, izniko isil, a rusi interes u asadu... ovi prvi bi do iskoriscavanja prirodnog bogatstva sirije a drugi prodaju oruzje...
kako god silom se bogate...
ali cim se rus umjeso odma padaju u stranu ovi krvoloci, i sad je najgrdja prepreka opet asad...
licemjerno
za vase antipatije prema rusiji zabole me donja ledja
kao i vas za moje prema ameriki... no, ja ni onda nijesam brkao babe i zabe tj spajao sve muslimane sa isilom... i osudjivao sam one idiote u carliju sto su se sprdali sa necim sto je nekom svetinja...
no, nema veze, pokazivanje pravog lica nikad nije na odmet
a sta da na primjer svjet radi na tome da se i ameri i rusi nateraju da zdrobe i isil i svrgnu asada? i puste narod da izabere svojom voljom na novim izborima...
e, kurac, nema tu koristi za velike igrace...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”