Baraž EURO 2016
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
- Status: Offline
Re: Baraž EURO 2016
...de ba da se ovo malo aktivira...KOMESAR wrote:Miosimović će ipak doći na okupljanje za baraž.
nije fer prema MESI,spominjati ga samo koji dan...i vozdra....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
evo ....ako bude lakše, ja ću svaki dan pisatiPasaga wrote:...de ba da se ovo malo aktivira...KOMESAR wrote:Miosimović će ipak doći na okupljanje za baraž.
nije fer prema MESI,spominjati ga samo koji dan...i vozdra....
pišemo paša, ali ne mogu sam sa sobom više pisati
ti i komesar...zeleni još ponešto, ostali samo kad se pobijedi
Habibti, ya nour el - ain... 
- Pasaga
- Hadžija

storm wrote:evo ....ako bude lakše, ja ću svaki dan pisatiPasaga wrote:...de ba da se ovo malo aktivira...KOMESAR wrote:Miosimović će ipak doći na okupljanje za baraž.
nije fer prema MESI,spominjati ga samo koji dan...i vozdra....![]()
pišemo paša, ali ne mogu sam sa sobom više pisati
ti i komesar...zeleni još ponešto, ostali samo kad se pobijedi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Bome su nam pojedini igrači u vrh formi. Prije svega tu mislim na feomenalnog Pjanića koji igra sezonu života, sjajan je svim segmentima koji se vežu za njegovu poziciju. Od ostalih još bih tu pomenuo Višću koji je u sjajnoj golgeterskoj formi, te su samo tri igrača u Turskoj Super Lig postigili gol više od njega. Dalje, i Lulić se počeo buditi, što u klubu, što u reprezentaciji. Džekson ko Džekson, da je u klubu najsabiji-u repki će biti najbolji. Smiješe nam se dobre stvari meščini. 
Samo sabura
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ee da hoce nekada u reprezentaciji odigrati kao sto igraju u klubu bili bi medju 8 najboljih u Europi sasvim sam siguran.
- greeneyes
- Hadžija

I Lulić i Pjanić su u posljednje dvije tekme bili sjajni. A Džekson je kao što rekoh-uvijek perfekt kad je repka u pitanju.Podrinjac wrote:Ee da hoce nekada u reprezentaciji odigrati kao sto igraju u klubu bili bi medju 8 najboljih u Europi sasvim sam siguran.
Samo sabura
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Safet i Sejo Sušić, otac i amidža našeg reprezentativca iz Hajduka Tina, razočarani su u Mehmeda Baždarevića. Razočarenje je možda i blaga riječ, jer Safet i Sejo ogorčeni su na dugogodišnjeg prijatelja i nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije zato što ignoriše veznjaka Hajduka, dok on svojim igrama drži Bile na vrhu tabele i osvaja hrvatsku sportsku javnost.
Kako piše novi broj “Sporta”, Safet i Sejo ne žele javno polemizirati s bh. selektorom, pogotovo ne uoči utakmica baraža, ali smatraju nedopustivim i štetnim za reprezentaciju ignorisanje Tina. Naročito u situacija kada BiH nema veznjaka koji trkački može zamijeniti Bešića i rasteretiti razigranog Miralema Pjanića.
Kako piše novi broj “Sporta”, Safet i Sejo ne žele javno polemizirati s bh. selektorom, pogotovo ne uoči utakmica baraža, ali smatraju nedopustivim i štetnim za reprezentaciju ignorisanje Tina. Naročito u situacija kada BiH nema veznjaka koji trkački može zamijeniti Bešića i rasteretiti razigranog Miralema Pjanića.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
amidžino zlato odigrao dvije partije u nizu i odmah kmečanje 

Strah od slobodnih udaraca Irski selektor priznao:
Plašim se Miralema Pjanića!
Piše: M. Šljivak
Selektor reprezentacije Irske Martin O'Neill plaši se Miralema Pjanića.
O'Neill vjeruje u uspjeh u mečevima baraža protiv BiH, a istakao je kako će pokušati igrati bez prekršaja u opasnoj zoni, kako Pjanić ne bi imao priliku da postigne gol iz slobodnjaka.
"Pjanić je igrač kojeg se moramo paziti. Ne smijemo praviti glupe prekršaje u zoni odakle može pogoditi. On će nam stvoriti više problema nego što bismo to željeli", istakao je O'Neill.
Također, plaši se i Edina Džeke. "Ako Džeko bude spreman, a vjerujem da hoće, to će nam biti dodatni problem. Radi se o igraču svjetske klase. Oni su jako opasni, BiH je jaka ekipa i vjeruju u uspjeh", dodao je irski selektor. Prvi meč baraža se igra 13. novembra u Zenici.

Strah od slobodnih udaraca Irski selektor priznao:
Plašim se Miralema Pjanića!
Piše: M. Šljivak
Selektor reprezentacije Irske Martin O'Neill plaši se Miralema Pjanića.
O'Neill vjeruje u uspjeh u mečevima baraža protiv BiH, a istakao je kako će pokušati igrati bez prekršaja u opasnoj zoni, kako Pjanić ne bi imao priliku da postigne gol iz slobodnjaka.
"Pjanić je igrač kojeg se moramo paziti. Ne smijemo praviti glupe prekršaje u zoni odakle može pogoditi. On će nam stvoriti više problema nego što bismo to željeli", istakao je O'Neill.
Također, plaši se i Edina Džeke. "Ako Džeko bude spreman, a vjerujem da hoće, to će nam biti dodatni problem. Radi se o igraču svjetske klase. Oni su jako opasni, BiH je jaka ekipa i vjeruju u uspjeh", dodao je irski selektor. Prvi meč baraža se igra 13. novembra u Zenici.
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- greeneyes
- Hadžija

-
b@jric
- Sitna buranija

[ytube][/ytube]
⚜ ⚜ Ne prihvatam himnu i zastavu koje mi je dejton dao, jer dejton mi je uzeo srce a dao zamišljene granice!!
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜
..nemate boljeg veznjaka od ts sušića..ja nikad nisam falio u procijeni.. 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
ne volim postove kad samo smajli opališ....ali ovaj iznad mene je samo za 
- Pasaga
- Hadžija

Ljudi,u Irskoj je zavladala fkt groznica.....
...karata ...nikad dotec...
jedni kupuju karte.....vecina gace.....
...karata ...nikad dotec...
jedni kupuju karte.....vecina gace.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
..mozda ti mislis da poznas nogomet ali ja sam dr za prepoznat klasu..a brozovic i kovacic su nula za tina..sad druga stvar je menadjment i druge gluposti..i peh da te stric zove u repku..obiljezi to a mali je za njih maradona..storm wrote:ne volim postove kad samo smajli opališ....ali ovaj iznad mene je samo za
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
.... da ...ti i hajduk ste vrh svijeta u nogometu a u realu i interu sjede ovce?laganini wrote:..mozda ti mislis da poznas nogomet ali ja sam dr za prepoznat klasu..a brozovic i kovacic su nula za tina..sad druga stvar je menadjment i druge gluposti..i peh da te stric zove u repku..obiljezi to a mali je za njih maradona..storm wrote:ne volim postove kad samo smajli opališ....ali ovaj iznad mene je samo za
ne kažem da dotični nisu produkt dobrog menadžmenta, no to više kaže kako ste vi u banani na tom planu (bez da zagovaram Mamića
Tino nije loš igrač, posebno ako se sredi u glavi ( koja mu je očito problematična) ali tvoja tvrdnja, da bih nema boljeg vezista je u ovom trenutku smiješna!
Što će biti, to je drugo...sve je moguće.