ja volim inace dugo spavati nista ispod 8 sati

Moderator: VIP
Bez sna nema nista samo bolest navuces,ponavljam niko nije umro od lezanja spavanjaJulia-Klara wrote:Evo eksperti kazu MINIMUM 6 sati sna je potrebno da se normalno funkcionira, sve zavisi od organizma i bioritma.
Goethe nije nikad spavao krace od 11, a Einstein od 10 sati
Eto...
A kaze teta za dobar san je potrebno mlijeko, sex, i sport
Postoje osnovane tvrdnje da mozes umrijeti prije ako nemas dovoljno snagreeneyes wrote:Ima vremena za spavati i ležati, šta'š drugo raditi kad umreš.![]()
Da mi nije potreban san da normlano funkcionišem ne bih nikad ni spavao.
Pa ja, ondaK ćeš duže spavati vječnim snom, ak' me raz'm'eš.navika wrote:Postoje osnovane tvrdnje da mozes umrijeti prije ako nemas dovoljno snagreeneyes wrote:Ima vremena za spavati i ležati, šta'š drugo raditi kad umreš.![]()
Da mi nije potreban san da normlano funkcionišem ne bih nikad ni spavao.
isti samnavika wrote:Veco, ako te sta moze utjesiti - koliko god da je neka situacija dobra ili losa proci ce![]()
Ja mogu spavati po 10 sati, ako sam vise umorna, ili ako 3-4 noci za redom nisam spavala dovoljno onda mogu i po 12 sati. Sa 6 sati sna bila bi van pameti, nesposobna za bilo sta.
Ne daš svom djetetu para da počasti djevojku ccc. Đe će ti duša bona. Ne'š pare sa sobom u grob ponijeti.Veca wrote:...navika,hvala na utjehi!...bice valjda dobro,samo to treba izdrzati!
...a jesu nam,ovi gore mladici,razumni!
stoooormeeeeeeeeeeeee,ne vici!
Normalno da ćeš propustiti, život i onako teče brzo, još ako spavaš do po dana normalno da ćeš propustiti. A to rezonovanje da ako nisi mLogo postigao u dvije trećine, ne'š ni u onoj trećoj me podsjeća na ono fudbalsko-kad nisu postigli go u 90 minuta, neće ni u produžetku. Pa vi sad vid'te koliko je to rezonovanje dobro.navika wrote:Razumijem, neko ne zeli da mu zivot prolazi spavajuci, imas osjecaj propustit ces nesto, ali neces, ko ne postize mnogo u one dvije trecine dana koliko se normalno ostaje budan, nece ni u onoj trecoj...
Kome storm ono porucuje???
greeneyes wrote:Ne daš svom djetetu para da počasti djevojku ccc. Đe će ti duša bona. Ne'š pare sa sobom u grob ponijeti.Veca wrote:...navika,hvala na utjehi!...bice valjda dobro,samo to treba izdrzati!
...a jesu nam,ovi gore mladici,razumni!
stoooormeeeeeeeeeeeee,ne vici!
[ytube][/ytube]navika wrote:Razumijem, neko ne zeli da mu zivot prolazi spavajuci, imas osjecaj propustit ces nesto, ali neces, ko ne postize mnogo u one dvije trecine dana koliko se normalno ostaje budan, nece ni u onoj trecoj...
Kome storm ono porucuje???
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56BD52CE[/img]sram da te budeVeca wrote:...eto,ja se posvadja sa starijim sinom,pravo,zbog prve ozbiljne ljub. veze!...blago meni.