...ne se duvas po forum.....

budi pasa nemoj biti haranbasa
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
SPINERKA wrote:irak bio miljenik amerike
da. dok Huso nije pomahnito...i napao Kuvajt
o da itekako---niko ne 'prekraja''istoriju ko balkanciSalahuddin wrote:drugrankovic wrote:SPINERKA wrote:irak bio miljenik amerike
da. dok Huso nije pomahnito...i napao Kuvajt
ocito nemas pojma o istoriji
u ratu iran - irak na cijoj strani su bili ameri?
drugo, nije istorija od 1989 u iraku i obrta amera...
Bas tako. Sve interpretacije i misljenja su skrojena u najvecoj mjri koliko duboko u istoriju neko zaviri. Znamo mi na Balkanu, bolje nego iko.
drugrankovic wrote:jesi ti to ozbiljna ?
vikipedisto
za tvoju informaciju kao mlad husein je posjecivao ciu, u pobuni kao vojnik pokusao da ubije irackog predsednika jos 1959... pa zbrisao posle neuspjeha, branili ga ameri...
sa iranom je cilj bio juzna granica koja je 1975 dodeljena konacno odlukum iranu, ogromna naftna polja... za ameriku i evropu je husein smatram najpouzdanijim tada saradnikom za biznis oko nafte...
mrsko mi je, totalno nepoznavanje tvoje je ocito... sta bi da nema vikipedije ? sjutra ce i krokodil da je uredi pa ce bosanska crkva ispast starija od majmuna...
ma nemoj, a ko mu DAO ODOBRENJE ZA KUVajt???? Aj razmisli malo pre no šta bilo napišeš!SPINERKA wrote:da. dok Huso nije pomahnito...i napao Kuvajt
i sta mi vas dvojica novo napisaste........malo prepakirali
ZMAJ wrote:ma nemoj, a ko mu DAO ODOBRENJE ZA KUVajt???? Aj razmisli malo pre no šta bilo napišeš!SPINERKA wrote:da. dok Huso nije pomahnito...i napao Kuvajt
i sta mi vas dvojica novo napisaste........malo prepakirali
drugrankovic wrote:definitivno vezer si spinerka
pod jedan milosevic nikad nije dobio ovlascenje za kosovo, a trebo ga je rjesit pocetkom devedesetih dok problem nije tinjao i rasplamsao se...
odavno kosovo ima utemeljenu secesiju, sepratistickim ustavom iz 1974, i totalnim sikaniranjem srba dolje od strane vlasti, da su na krjau morali vcat ustav sto su sepratisti jugoslavije iskoristili i cekali da srbiju oznace kao rusioca ustava...
a milosevic je od zapada bio kao nagradjen spoljnim padom sankcija, djelom njihovim 1996 jer je 1994 uveo sankcije srpskoj... i toboz postao irotvorac i faca u regionu... i tako sacuvao vlast u srbiji koja je bila pred padom...
kad su od srba uzeli 70 teritorija na 49 i dejtonom zavrsili posao nije im trebao vise... za dve godine kosovo mu se rasplamsalo a njega proglasie ratnim zlocincem i bombardovase...
NEMAS POJMA
pokusaj da ne lupas
Da bio sam rođen i vojni obveznik 1992. Al sam čitao i znao... putovao po svetu pa i čuo....KOSOVO je 1945 poklonjeno ALBANCIMA jer je TITO hteo praviti sa ALBANIJOM i BUGARSKOM BALKANIJU...to bi bila moćna država i dan dsanas, sjebo nas Staljin jer je 1946 (5) odi ga j... sad koje godine, mrzi me tražiti na netu, ubio GEORGI DIMITROVA i sjebao ideju BALKANIJE!!!!! recite da lažem.SPINERKA wrote:drugrankovic wrote:definitivno vezer si spinerka
pod jedan milosevic nikad nije dobio ovlascenje za kosovo, a trebo ga je rjesit pocetkom devedesetih dok problem nije tinjao i rasplamsao se...
odavno kosovo ima utemeljenu secesiju, sepratistickim ustavom iz 1974, i totalnim sikaniranjem srba dolje od strane vlasti, da su na krjau morali vcat ustav sto su sepratisti jugoslavije iskoristili i cekali da srbiju oznace kao rusioca ustava...
a milosevic je od zapada bio kao nagradjen spoljnim padom sankcija, djelom njihovim 1996 jer je 1994 uveo sankcije srpskoj... i toboz postao irotvorac i faca u regionu... i tako sacuvao vlast u srbiji koja je bila pred padom...
kad su od srba uzeli 70 teritorija na 49 i dejtonom zavrsili posao nije im trebao vise... za dve godine kosovo mu se rasplamsalo a njega proglasie ratnim zlocincem i bombardovase...
NEMAS POJMA
pokusaj da ne lupas
ko govori o kosovu
o 92 godini , kad nisi ni bio rodjen --ili mozda jesi?
drugrankovic wrote:ne prdi vise , cist debiliza prosipas, jos od onog brukanja kad pokazujes kako na vikipediji nema nista o bliskosti amera prema huseinu nekada...
i posle umesto da se povuces priznas , nastavljas?
aj ne prdi vise, i drugom oduzimaj vrjeme, ciste gluposti
drugrankovic wrote:ne prdi vise , cist debiliza prosipas, jos od onog brukanja kad pokazujes kako na vikipediji nema nista o bliskosti amera prema huseinu nekada...
i posle umesto da se povuces priznas , nastavljas?
aj ne prdi vise, i drugom oduzimaj vrjeme, ciste gluposti
drugrankovic wrote:a koje ovo postavio kao dokaz da amerika nema nista s irakom u iranskom irackom ratu?
https://en.wikipedia.org/wiki/United_St ... g_the_Iran
baba krstana?
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests