Pa normalno, da su ga oni ubili. Valjalo je pojesto govno sultanovo, po svaku cijenu.drugrankovic wrote: Inace drobnjaci su ti stari crnogorci, kad je crna gora bila brda i nahije i kad je stara hercegovina padala u ta brda i prakticno bila crna gora (zato se hercegovci srbi i crnogorci smatraju jednim istim narodom)
i jedan od njih ti je koknuo cuvenog smail agu cengica a njegovu glavu odnjeli u cetinje vladici radu...
Sprcise tad i razgonise mnoge turke moji brdjani... turcima su dobro nanu naninu... ti ces mi drobis o drobnjacima ?
pa nasa loza je starija od tebe tri puta... tu ti izmisljanje istorije ne moze pomoci...
smail agu cengica jebase bas drobnjaci...
ja sam lozom s pipera za tvoju informaciju, cuvenih pipera
Što nisu ubili kakvog Turkoglua? Oće klinac, voljeni osvajač se ne smije ubiti.
Pa kako ne bi bilo da izmišljam, evo ti malo i to sa srpske wikipedije
Дробњак се први пут помиње као презиме (Бран Дробњак) 1354. г., а као племе 1390. г. Дробњак је имао неку полу-аутономију и чувао је своју стару племенску организацију, која је била демократска и почивала на општем праву гласа, све до присаједињења Црној Гори. На челу племена је био насљедни кнез, а на челу војске војвода, кога су бирали племеници на сабору, а потврђивао га везир у Травнику
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1 ... 1%86%D0%B8
Ma uvijek si mi i mirisao na nekakvog poturicu
Ostatak posta nisam čitao, potrudi se da budeš sažetiji, nemam kad čitati.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)