ovo ce te obradovatiZMAJ wrote:SPINERKA, covek je nadjen mrtav u hotelskoj sobi na dan kada je trebao svedociti. Nisu SRBI POCINILI ZLOCIN U SREBRENICI, vec losiji deo srpskog naroda....DA GLEDAO SAM VIDEO SNIMAK KADA SU SKORPIONI STRELJALI NESRECNE MOMKE IZ SREBRENICE....i sta sam ja kriv tome svemu??? Preneo sam pisanje stampe i odmah sam nenormalan bez obzira sto sam se u startu ogradio da to nije moje misljenje i bez obzira sto su mi suze krenule kada sam citao na temi 1992. 1995. Majino detinjstvo...da Srbin sam i samim tim nisam normalan...bitno da vi drugi na Balkanu jeste....koljemo se medjusobno vekovima, a niko ne ume reci ZASTOOOOO???SPINERKA wrote:Normalni narodi nekad progledaju i ne bježe od odgovornosti, ali Srbi nikad.
I tako se opet vratimo na ono od Dobrice Ćosića, a o laganju.
--tacno,
-- no na balkanu ima i ono -priznas li jednu gresku--navalise sve ostalo, tako.....
BiH u samom vrhu svjetske liste po broju nobelovaca! - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/201902/bih-u- ... wTtbh.dpuf

Najprestižnije svjetsko priznanje 1961. godine za književnost je dobio Ivo Andrić, a 1975. Vladimir Prelog za hemiju. Obojica su rođeni u našoj zemlji. -tj BIH
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)