ZMAJ wrote:Veca wrote:joooooj Zmaje,pa sto je trpis!

...ja ga vala ne bih trpila da imam sor djece,a on 3 krune na glavi!
pa ko da će druga biti bolja, sve ste vi iste

trt milojka
svaka ima svoje nesto, a postoji koja i najbolje zvoca
situacija put na more, jesi li iskljucio dokotk vode? mislis zavrnuo ventil ? da to ... jesam ok
a jesi li ostavio bar jedan prozor na kip ali i spustio roletne? jesam e ok onda
jesi dao i rezervni kljuc komsinici ako izgubi da bi zaljevala cvijece? jesam dao sam joj dva kljuca i zena me je popreko pogledala jer je maltene smtram debilom koji ce da izgubi jedan kljuc za deset dana pa evo i rezerva... ma nemoj neka ima zena...
jesi li sve uredjaje izvadio iz struje? mislis jesam li ih skinuo sa napajanja? ama sta tupis jesi iscupo iz konektora tv mikrotalasnu kompjuter... jesam... e ok onda...
jesi podsetio komsinicu za deratizaciju kad dolaze da im otkljuca i nas stan? jesam i to sam ne znam jesam li trebo joj ostavit i napismeno na ceduljce i zalepim joj na tv ako to zaboravi mislim ko rezervni kljuc?
lepo te pitam ne sprdaj se znas da ne podnosim one bubeeee ... jesam
e tako... sve je super onda... eeeee
sta je sad !?!?!??!?!
jesi zlatku reko da nam ne donosi batake i karabatake dok smo na moru?
naravno da jesam ....
sta cu kad si smotan nesto ces zaboraviti sigurno pa moram da te provjerim... kanjda nijesi ? ma mora da jesi cek samo da se sjetim...
uf gr khhhhhhhhhhhh
eeeeeeee znala sam pa daaaaaaaaaa
sta? sta ?? sta??' sta si znala?!?!?!??! sta?!?!?!
sto si zakocio tako pa jesi ti lud?
staaaaaaaaaaaa si znala?!?!
pa ... sigurno nijesi otisao usput kad si vec isao do zlatka da kazes frizerki za termin dva dna pre rodjendana kuminog sina?
jesam kako si i rekla ako moze oko podneva moze ! i rekoh ti kad dodjoh s pijace sve obavljeno!
super! sto sad stojimo?
sto???
sta ti je sad gde ces to ne izlazi daj vozi ne gubimo vrjeme dok nije upeklo...
gde ces hej?
da stopiram za nazad a nije daleko ni pjesice! i spasim sebe robije...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”