Crna Gora

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Crna Gora

Post by KOMESAR »

ZMAJ wrote:
KOMESAR wrote:
ZMAJ wrote:
polako jadna... imamo mi Srbi naš smer :)
Naka vam je sa srećom!

Povucite sve što imate ljudstva na zapadu i bićete sila.Još kad stignu rakete,avioni,helikopteri,...moći ćete da nam radite šta hoćete.
O čemu ti jado???? Ko koga će danas napsti??? Nije to cilj nama, e sad RS jel smeta vama, o tome nisam ni malčice kompetentan da pišem!
Mislim da povučete ljudstvo sa zapada radi prebacivanja na istok.Tamo je vaša budućnost i smer.

Ko će koga napasti?

Oružje,oružje i samo oružje...Reci mi ima li kakva domaća fabrika za proizvodnju "kame" ili i to morate dovući iz majčice Rusije?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

KOMESAR wrote:
ZMAJ wrote:
KOMESAR wrote:
ZMAJ wrote:
polako jadna... imamo mi Srbi naš smer :)
Naka vam je sa srećom!

Povucite sve što imate ljudstva na zapadu i bićete sila.Još kad stignu rakete,avioni,helikopteri,...moći ćete da nam radite šta hoćete.
O čemu ti jado???? Ko koga će danas napsti??? Nije to cilj nama, e sad RS jel smeta vama, o tome nisam ni malčice kompetentan da pišem!
Mislim da povučete ljudstvo sa zapada radi prebacivanja na istok.Tamo je vaša budućnost i smer.

Ko će koga napasti?

Oružje,oružje i samo oružje...Reci mi ima li kakva domaća fabrika za proizvodnju "kame" ili i to morate dovući iz majčice Rusije?
Banjalučane u Moskvu? Ne kapiram , jel to želiš???
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

ZMAJ wrote: Banjalučane u Moskvu? Ne kapiram , jel to želiš???
Ko je spomenuo Bosance?
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

KOMESAR wrote:
ZMAJ wrote: Banjalučane u Moskvu? Ne kapiram , jel to želiš???
Ko je spomenuo Bosance?
pa naši zapadni Srbi žive u Bosni
nego šta ti je kama?
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Čitam da je u pripremi zakon u CG koji će oduzeti komplet imovinu SPC i ta crkva više neće moći imati u imenu reč srpska, takođe će zabraniti sve srpske grbocve i 4S svo što podseća na srpsko. Bošnjaci ne radujte se ni vi ovome previše jer više neće u CG postojati Bošnjaci već CG muslimani.
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N »

ZMAJ wrote:Čitam da je u pripremi zakon u CG koji će oduzeti komplet imovinu SPC i ta crkva više neće moći imati u imenu reč srpska, takođe će zabraniti sve srpske grbocve i 4S svo što podseća na srpsko. Bošnjaci ne radujte se ni vi ovome previše jer više neće u CG postojati Bošnjaci već CG muslimani.
pa to tako i treba , samo što od toga nema ništa ako misle u Eu , zbog prava manjina
i u BiH postoje samo bosanski muslimani, pravoslavci i katolici
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

carobnjak N wrote:
ZMAJ wrote:Čitam da je u pripremi zakon u CG koji će oduzeti komplet imovinu SPC i ta crkva više neće moći imati u imenu reč srpska, takođe će zabraniti sve srpske grbocve i 4S svo što podseća na srpsko. Bošnjaci ne radujte se ni vi ovome previše jer više neće u CG postojati Bošnjaci već CG muslimani.
pa to tako i treba , samo što od toga nema ništa ako misle u Eu , zbog prava manjina
Ako neko hoće sebe da naziva Bošnjak neka naziva, što bi meni to smetalo, neka sebe naziva svako kako hoće to je njegova ili te društvene grupe stvar.
Ni sa imovinom SPC im neće tek tako lako proći
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

ZMAJ wrote:
carobnjak N wrote:
Ako neko hoće sebe da naziva Bošnjak neka naziva, što bi meni to smetalo, neka sebe naziva svako kako hoće to je njegova ili te društvene grupe stvar.
Ako hoće neko sebe da naziva Bošnjak neka naziva,a Srbin se rađa.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

KOMESAR wrote:
ZMAJ wrote:
carobnjak N wrote:
Ako hoće neko sebe da naziva Bošnjak neka naziva,a Srbin se rađa.
ako neko želi sebe da naziva Srbinom nek naziva...CG ti je pola pola, pola su Srbi pola Crnogorci. ovde ne računam Bošnjake i Albance.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ako ne racunamo bosnjake i albance odno je sledeci 6o posto srbi 40 crnogorci a sto se tice jezika srpskim govore u cg 80 procenata dakle maltene i oni crnogorci skoro svi...

stvar jasna...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25303 times
Been thanked: 6637 times

Post by Veca »

...ma jasta,to je svrbija! ;)
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA »

drugrankovic wrote:ako ne racunamo bosnjake i albance odno je sledeci 6o posto srbi 40 crnogorci a sto se tice jezika srpskim govore u cg 80 procenata dakle maltene i oni crnogorci skoro svi...

stvar jasna...
:rol tebi se srbi ''prividjaju''

statistika kaze;

acionanost

U Crnoj Gori se 44.98 odsto građana izjašnjava kao Crnogorci, dok je 28.73 odsto Srba, potvrdili su zvanični rezultati popisa stanovništva.

Prema rezultatima popisa koje je objavio Zavod za statistiku (Monstat) u Crnoj Gori živi 8,65 odsto Bošnjaka, Albanaca je 4.91 procenata dok Muslimani 3.31 procenat stanovništva.

Hrvata je 0.97 odsto, Roma 1.01 dok je 4.87 odsto stanovnika nije želelo da se izjasni u pogledu nacionalne odnosno etničke pripadnosti.

Monstat je na konferenciji za novinare objavio rezultate popisa stanovništva, koji se odnose na veroispovijest i maternji jezik.

Maternji jezik

Srpskim jezikom govori 42.88 odsto građana, a crnogorskim 36.97.

Albanskim jezikom govori 5.27 odsto građana, bošnjačkim jezikom govori 5.33 odsto, hrvatskim 0.45 i srpsko-hrvatskim 2.63 odsto.
Image
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

milova statistika

milo je uveo i slo š da se pise šjedi (i ako tako kazemo pisemo sjedi) i šjutra u pravopis...

tako da batali milovu statistiku...

montenegrina a ko krokodajklova novobosanska istorija sto ispade starija od pape...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

drugrankovic wrote:milova statistika

milo je uveo i slo š da se pise šjedi (i ako tako kazemo pisemo sjedi) i šjutra u pravopis...

tako da batali milovu statistiku...

montenegrina a ko krokodajklova novobosanska istorija sto ispade starija od pape...

-
kako god -milo--je preporodio cg . bolji je od bilo kojeg ''vladara''u komsiluku
Image
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ako je tebe poslednja fukara i lopov jelosvjetski preporod... a narod od korupcije ne moze ni disat onda si sve rekla...

bitno je samo sto je odrodio od srbije jel de...
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

drugrankovic wrote:ako je tebe poslednja fukara i lopov jelosvjetski preporod... a narod od korupcije ne moze ni disat onda si sve rekla...

bitno je samo sto je odrodio od srbije jel de...

grijesis

nema korupcije bez podrske NARODA, i narod lijepo dise , lijepa zemlja , dosta zelenila i ima MORE, sto srbiju svrbi a izgleda i tebe.

JAKO JE BITNO , da ko god je mogao, da se odrodi od srbije, i svi su u tome uspjeli - imaju CESTITKE ZA TO.
Image
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

sta ce mene svrbjet... to je i moje more kolko i tog lopova...

ti ces mi pricas o moru ... rodjen na moru
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

A jes ih nadegenečio!
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

drugrankovic wrote:sta ce mene svrbjet... to je i moje more kolko i tog lopova...

ti ces mi pricas o moru ... rodjen na moru

:123 znam --imas more a ko da ga nemas --zove se crnogorsko a ne .....
Image
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

moje more...

dobro doso srbin tamo vazda kod nas...

a ti bas i nijesi pozeljna :zubi
Post Reply

Return to “EX YU”