Gdje smo mi to Nurudine? Vjerojatno mislis na opstanak vrste i napredak. O tom potom. Vidimo svi sta se događa.carobnjak N wrote:nasilje je u ljudskoj genetici , da naši predaci nisu bili nasilni , nebi mi danas bili tu
s tim da je nasilje kod ljudi prešlo u intelekt , nije više čisto fizičko, jer da jeste, lav i slon bi
vodili čovjeka na uzici, a ne obrnuto
Šta god da urade roditelji ili nastavnici, i dalje će to ostati isto , jer ne možeš djecu nadzirati 24h
Prije bih rekla da zivotinje i ljudi imaju nagone, ali zivotinje nemaju moc kontrole a covjek ima. Isto tako ima ogromna razlika između zivorinja i covjeka. Zivotinja ima mjeru tj. granixu. Nejede se i mir. Covjek nema.Jedini on organiziano ubija cijele narode. Jesi limsiguran da je to nagon. Zlo prije bih ja rekla. Svi nosimo u sebi klicu i zla i dobra, ali imamo razum i trebali bi imati kontrolu.Nazalost nije tako.Covjek je u svojoj povijesti cca tristotinjak godina samo u miru.
Uspjela sam pogledati prvi vide, ai ne do kraja. Nest steka.Vec sam napisala bila post ali nestao je jer mi je baterija crkla.
Tesko je s hiperaktivnom djecom. ali moramo ih razumjeti. Mislim da su zakazali i nastavnici. Trebalo je prije reagirati. Agresivci se mogu lijeciti, ali to e jako tesko i prvo drustvo nema volje za tim.
Nema kazne i svatko tko zna da nece biti kaznjen, cinit ce uglavnom no sto je i prije.
I ja ne bih smjela pusiti u krugu od 20 metara ali pusim...
Zakazali su, ali ne bih bas vise ja palamudila...Nesretni mladic je slao signale...ali nitko nije posumnjao da bi mogao uciniti ono sto jest...
Roditelji djecaka mi djeluju pametni i karakterni ljudi koji su ispravno postupili. Neki nisu nazalost.
Nastavnik fizickog se bojao svjedociti. Ja jesam bila svjedok zbog ubojstva i istina je da se nisam mogla sjetiti detalja..nastavnik nije bio svjedok ubojstva ni u šoku.On se bojao onog manijaka ucenika. Postoje osobe agresivne i zle bez razloga. Imala sam jednoga. Roditelji su sami priznali da ne znaju sta ce s njim. Gledala sam svojim ocima kako je iz cista mira uhvatio dijete za vrat i bacio ga o zid. Nismo zbog toga zvali policiju..ali bilo je slucajeva. Moj taj je to napravio u drugom osnovne. Nisam ga htjela zvati poslije po noci jer je trebao ici na drzavno natjecanje iz matematike. Poslije je on bio cak i uzornog ponasanja...
Drustvo je krivo najvise....komplicirano je to a i umorna sam...i sjetila sam se belaja u selu..samo nek mi rockfeler jos jednom napise da ja maštam....
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

je izjavio da je petokraka sraman satanistički simbol i da srpski klubovi trebalo da ga odbace. Nezavisno od stava ovog jeromonaha, dobar deo javnosti smatra da su Zvezda i Partizan simboli komunizma, a neretko se nazivaju i "Titovim blizancima".