Žene "zvocanjem" skraćuju život svojim muškarcima
Moderator: spacebound
Re: Žene "zvocanjem" skraćuju život svojim muškarcima
..ima da trpi kad se napijem...prava žena će izribat kad se otrizniš.. 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Moju ženu je izgleda t6voja mama rodilaBiba wrote:Zmaju, neću kopirati sve postove, valja malo i štedljiv biti. Ja tebe sasvim razumijem. I meni bi bilo zlo da mi netko mamurnoj zvoca. Je pa imam ja jednu takvu, ali ona je stara, a ja ne budem pijana. Ja ujutro ne merem vala ni s kim pričati, pa taman da je kralj...a moja mama ko navijenaona je ujutro ko hiperaktivno dijete. Pa mene ni na forumu nema ujutro. Ja crkavam od umora...ajd da ne objašnjavam..
Zvocanje je gadno. Kad sam se i htjela i posvađala u stvarnosti - ja to izvedem oštro, ne drečim i ne traje dugo. Pokupim se, cigare u šaku i vanka. Gotova priča brzo...i oporavljam se uz dimove ..meditiram bona...odoše dimovi u nebo, milina..moja veza s nebom, pa nek mrnđa ko šta oće...
Najmilije mi kad onaj s kijem se svađam ostane zabezeknut i htio bi se još svađati

Ma evo primjera. Moja mama vazda prica koko ne vidi. Ašovim ja a ona sve nadgleda i kaze - Ovo nije ravno, ono tamo, ono vamo..a pm kazem ja - Pa kako sve vidis a ne vidis....poterala sam ju da jede. Ponekad ona tapa. Pocela je i ona asoviti pa joj je zlo i muka....poterala sam je u kucu...zvoca zvoca...napala me sinoc sto pecem pizzu...ma ma, al starost je to 

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14421 times
- Been thanked: 9982 times
- Status: Offline
De da pitam - je li vam gore kad zena zvoca kad je ljuta ili kad cuti?
Cega se "vise bojite" ?
Cega se "vise bojite" ?

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Moja vazda prijeti da ce zacuti, ali nikako do toga da dodje, tako da ne znam odgovor.Julia-Klara wrote:De da pitam - je li vam gore kad zena zvoca kad je ljuta ili kad cuti?
Cega se "vise bojite" ?

Ima jedna izreka..ako pogodim ...Kad muškarac šuti - zahebo je nešto. Kad žena šuti - nehebo je muž..tak nekak..
Joj moja mama nekad ljutito šuti...kad joj ja kažem da nije u pravu. Ali, to znači ili zatišje pred buru ili da je shvatila da je pretjerala. Onda ona meni kuva kavu...
Žene nekad moraju zvocati. Da ja nisam zvocala moj sin još ne bi ni popravio ni registrirao auto...Ma bilo je i da mu pm. blesava....ha ja
Joj moja mama nekad ljutito šuti...kad joj ja kažem da nije u pravu. Ali, to znači ili zatišje pred buru ili da je shvatila da je pretjerala. Onda ona meni kuva kavu...
Žene nekad moraju zvocati. Da ja nisam zvocala moj sin još ne bi ni popravio ni registrirao auto...Ma bilo je i da mu pm. blesava....ha ja

Rezultati istraživanja pokazali su da postoji povišena stopa umiranja muškaraca u ljubavnim vezama, u kojima postoje česte svađe, koje uzrokuju žene.
Zbog nezadovoljstva zajedničkim životom, koje pritom osjećaju, kod muškaraca srednjih godina, 3 puta je veći rizik od smrti.

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
E da, znanstvenici znanstvenici...ma oni neki znaju cak i koja vrsta stresa pogađa koji organ, mislim na tumore i karcinome..ja pa ja bi vala imala na svakom organu vec odavno...a zvocalicu imam, odmorim se kad među djecu odem...ma nije ona kriva, ona samo voli pričati puno...normalna žena..ha ja 
Ma nije moja mama mom tati zivot skratila, on je zivio najdulje u svojoj familiji...ma mene cudi da je ona uopce normalna pokraj njega ostala...

Ma nije moja mama mom tati zivot skratila, on je zivio najdulje u svojoj familiji...ma mene cudi da je ona uopce normalna pokraj njega ostala...

- drugrankovic
- Inventar foruma
vi jos zvocate oko ove gluposti?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Nemoj ih, tesko im je shvatiti najjednostavnije stvari.Ideja wrote:Rezultati istraživanja pokazali su da postoji povišena stopa umiranja muškaraca u ljubavnim vezama, u kojima postoje česte svađe, koje uzrokuju žene.
Zbog nezadovoljstva zajedničkim životom, koje pritom osjećaju, kod muškaraca srednjih godina, 3 puta je veći rizik od smrti.jadnici...šta im radimo a oni takva nevinašca, čak ne znaju ni uzrokovati svađu

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3900 times
- Been thanked: 2933 times
...ta znas...njih.....drugrankovic wrote:vi jos zvocate oko ove gluposti?

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Pa to ti je to, uvijek se mora jedno te isto ponavljati... i onda veli zvocanje cccHeidi wrote:Nemoj ih, tesko im je shvatiti najjednostavnije stvari.![]()

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Heidi
- Forum [Bot]
O tome ti pisem.

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Pasaga wrote:...ta znas...njih.....drugrankovic wrote:vi jos zvocate oko ove gluposti?![]()
Zene... vidite vi ovo , ajmo napad

- Heidi
- Forum [Bot]
Neka, sacekat cemo....da dodju muskarci

Samo oprezno ženskinje, ne izazivajte svađu, znate da oni to ne podnose dobro 

- Heidi
- Forum [Bot]
Sad pulsira vena na celu. Sexy

- supersonic
- Poneki mu pročitamo
Jel na forumu ili inace?
Are u player or pretender..
nekad je i zvocanje sexy 
više je do trenutka, nego da je to zbilja zvocanje

više je do trenutka, nego da je to zbilja zvocanje

Habibti, ya nour el - ain...