Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 3 times
Been thanked: 21 times
Status: Offline

Re: Srbija

Post by Mohr »

Kakva su to, bogati, predsjednička obilježja :o Koji to predsjednik, bilo čega na svijetu, ima svoje obilježje :roll
Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Mohr »

KOMESAR wrote::puca
Kad je mogao Hrvatski nogometni klub Hajduk retuširati fotografije sa zvijezdom petokrakom zašto nebi mogli i Srbi,sa Zvezdinih i Partizanovih. Sitnica!
Pa evo, ljudi ti objašnjavaju zašto ne bi ;)
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

Mohr wrote:
Kad je mogao Hrvatski nogometni klub Hajduk retuširati fotografije sa zvijezdom petokrakom zašto nebi mogli i Srbi,sa Zvezdinih i Partizanovih. Sitnica!
Pa ovi će ti reći da su i protiv četnika,a pred Vučićem mirno stoje?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Mohr »

KOMESAR wrote:
Mohr wrote:
Pa ja vjerujem (kažem vjerujem, mada i pouzdano znam) da i u Srbiji ima ljudi (tj. Srba) koji su protiv njih. I ne stoje vala svi pred Acom mirno, man' se puno TV-a. No, Aca danas više nije četnik (nije to nikad ni bio, Aca ti je jedan običan pajac, čija lakrdija je danas na vrhuncu) dapače, i u Capajeby su ga lijepo (službeno) dočekali, zar ne? Osim toga, Aca je i poželjan EU partner, pa ti sad vidi ;)
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3924 times
Been thanked: 2953 times

Post by Pasaga »

Aca ce morbit da odvede Srbiju u EU...
...kako ce ostavit gusle,tamo nemoze sa njima,on i bratija mu....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

Mohr wrote:
KOMESAR wrote:
Mohr wrote:
Pa ja vjerujem (kažem vjerujem, mada i pouzdano znam) da i u Srbiji ima ljudi (tj. Srba) koji su protiv njih. I ne stoje vala svi pred Acom mirno, man' se puno TV-a. No, Aca danas više nije četnik (nije to nikad ni bio, Aca ti je jedan običan pajac, čija lakrdija je danas na vrhuncu) dapače, i u Capajeby su ga lijepo (službeno) dočekali, zar ne? Osim toga, Aca je i poželjan EU partner, pa ti sad vidi ;)
Da se složim s tobom ne mogu.Izbori su rekli sve.Ojha!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

grb se ne menja

partizan ostaje sto je vjek vjekova

ovo su samo debilnosti
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

:ovaj Ma kud i ovamo ja nabasah...Mojoj babatetki su 3 puta lupali spomenik zbog petokrake...mislim da to s klubom nije bitno je li zvijezda ili nije...kad je tako bilo stalno pa nek i ostane...nece to nikoga ujesti
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

kod vas je to normalno, kod nas su za nju ginuli mnogi djedovi... i necemo je micat i skrnavit groblje a pop nek se nosi u pm...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Mohr wrote::aplauzz

Iz Crvene zvezde i Partizana oštro poručuju da im ne pada na pamet da se odreknu zvezde petokrake, koja krasi njihove grbove.
Naime, jeromonah Ilarion Đurica Image je izjavio da je petokraka sraman satanistički simbol i da srpski klubovi trebalo da ga odbace. Nezavisno od stava ovog jeromonaha, dobar deo javnosti smatra da su Zvezda i Partizan simboli komunizma, a neretko se nazivaju i "Titovim blizancima".

Međutim, predsednik Zvezde Svetozar Mijailović tvrdi da je crveno-bele osnovala antifašistička omladina, i da se oni neće odreći petokrake koja predstavlja identitet kluba.

"Zvezdin znak je takav već 70 godina i bez ikakve sumnje mogu da kažem da ga ne treba menjati. To je prepoznatljivi simbol, a mi ne bi trebalo da se odričemo znamenja. Mnogo važnije od ovog pitanja je da Zvezda odgovori sportskim ambicijama koje su postavljene pred nju", rekao je za "Alo" Mijailović.

Poznati filmski reditelj i član Skupštine Partizana, Srđan Dragojević, smatra da je ideja o skidanju petokrake iz grba - moronska.

"Ne znam ko je uopšte tvorac takve moronske ideje. Mi smo generalno narod koji ne vodi računa i ne čuva svoju tradiciju. Za klub koji je nedavno proslavio ozbiljan jubilej, ukidanje petokrake sa grba bio bi ozbiljan zločin. Skinuli smo petokraku sa skupštine grada i kao da to nije dovoljno. Šta sad treba, da pljujemo po grobovima svih koji su učestvovali u Narodnooslobodilačkoj borbi, a čija imena krase neke od ulica".
Jer sama rac Partizan znaci i zvezda petokraka , a ta ustaska sranja ostavoimo 'rvatima, oni se i tako stide svoje istorije u SFRJ, eto im Simunic i za dom spremni...
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9871 times
Been thanked: 11666 times

Post by Krokodil Behko »

Crna zvezda :hihi
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:Crna zvezda :hihi
Zeljeznicar :plavi :plavi :plavi
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Mogao bi i ovaj čovek pobediti u VB

Džeremi Korbin, čovek koji bi uskoro trebalo da postane novi lider Laburističke partije, druge najveće stranke u Velikoj Britaniji, ni po čemu se ne uklapa u viševekovni profil tamošnjih političara. Pacifista i levičar po ubeđenju, Korbin smeta mnogima, a naročito nekadašnjem premijeru i šefu laburista Toniju Bleru, koga otvoreno naziva ratnim zločincem. Dodatni pritisak svojih političkih neprijatelja i neistomišljenika Korbin sada trpi zbog izjava koje je dao o ratu na Kosovu i Metohiji.

Korbin ima, za britanska shvatanja, veoma neobično viđenje spoljne politike. Zalaže se za nuklearno razoružavanje i povlačenje vojske sa stranih teritorija.

Korbina Bler i njegovi sledbenici napadaju i zbog toga što je rekao da se sa „Hamasom i Hezbolahom može biti prijatelj“, zbog otvorene podrške Palestini u sukobu sa Izraelom i zato što, za razliku od Amerikanaca i većine britanskih političara, brani Venecuelu.

Njegovi kritičari „prekopali“ su izjave iz prošlosti, te je na red došlo i pitanje o stavu prema Kosovu, za koje je Korbin rekao da predstavlja „lažan genocid i isfabrikovanu predstavu“.

Naime, Džeremi Korbin je još 2004. godine u potpunosti negirao navodne „srpske zločine na KiM“. Štaviše, on je pred parlamentom javno pohvalio tekst novinara Džona Piglera.

Pigler je u svom tekstu „podsetio čitaoce o ogromnom, nenadoknadivom broju izgubljenih ljudskih života koje je odnela ‘humanitarna’ misija na Kosovu, pod patronatom NATO i SAD, uz svesrdnu pomoć Velike Britanije“.

„Oni su, bez ikakvog prava i odobrenja UN napali teritoriju jedne suverene zemlje, kako bi odbranili one koji su tu zemlju pokušali da rasparčaju i unište. Posle toga, krivce su proglasili žrtvama, a Srbe, koji su prave žrtve tog zločina, nazvali genocidnim narodom.“

Ovaj deo Piglerovog teksta Korbin je pročitao sa govornice u parlamentu Velike Britanije, dodavši da bi „svakom razumnom i moralnom čoveku moralo da bude jasno da se genocid nikada nije dogodio na Kosovu, i da su NATO i SAD svoju akciju opravdavali notornim lažima“.

Za razliku od ogromne većine britanskih političara, uključujući i članove njegove stranke, Korbin i njegovi levičari u potpunosti negiraju da je tadašnji predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milošević sproveo etničko čišćenje, i smatraju ga „žrtvom američke imperijalističke politike“.

I njegovi protivnici ga upravo zbog ovog stava trenutno najviše prozivaju. Kakav će Korbinov odgovor biti njima videćemo za koji dan, jer se očekuje odgovor od njega.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Vidim, štampa u Sjevernoj Koreji i dalje maštovito djeluje. Ni ne citiraju izvore, nego pišu vlastite komentare (uglavnom izmišljene), ali sva sreća pa tamo ionako slabo ko misli, pa se povjeruje.

Haman ponestaje inspiracije, pa se citiraju članci od prije 3 mjeseca? :hihi
Da, Blic ono kao list uticajan u cijeloj galaksiji, kad nešto kaže ima tako i da bude.

Da vidimo, šta o tome kažu nepoznati britanski listovi:

http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/new ... 606752.ece

http://www.theguardian.com/uk-news/dave ... est-friend

Sreća pa su izbori u GB tek održani. Sreća za tog novog lidera laburističke partije, jer je on izabran poslije izbora, a da je u trenutku izbora bio na čelu laburista, vjerovatno ne bi osvojili ni to malo što imaju.

U onom Timesovom članku piše da je pola laburističkog vodstva napustilo pozicije kad je ovaj pobijedio. Pa on ne kontroliše ni vlastitu stranku.

S druge strane, konzervativci su odveli GB do druge zemlje EU ( Iza GER), sa tendencijom da postanu prva evropska ekonomija, pregrmili škotski referendum, stekli mnogo novih frendova širom svijeta, zahvaljujući upravo političkim potezima koje novinar svjetski uticajnog Blica opisuje kao loše :D.

GB nikad nezavisnija i nikad nije vodila samostalniju politiku nego sada, a nije bila ovoliko bogata u zadnjih 100 godina. London je doslovno glavni grad Evrope.

Ali šta se tu može, kad imamo susjede s kojima nam nikad neće biti dosadno.
Imamo se čemu smijati.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

oces rec da zmaj lijepi tekstove ne gledajuci u datum?

:D.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:Vidim, štampa u Sjevernoj Koreji i dalje maštovito djeluje. Ni ne citiraju izvore, nego pišu vlastite komentare (uglavnom izmišljene), ali sva sreća pa tamo ionako slabo ko misli, pa se povjeruje.

Da, Blic ono kao list uticajan u cijeloj galaksiji, kad nešto kaže ima tako i da bude.

Sreća pa su izbori u GB tek održani. Sreća za tog novog lidera laburističke partije, jer je on izabran poslije izbora, a da je u trenutku izbora bio na čelu laburista, vjerovatno ne bi osvojili ni to malo što imaju.

U onom Timesovom članku piše da je pola laburističkog vodstva napustilo pozicije kad je ovaj pobijedio. Pa on ne kontroliše ni vlastitu stranku.

S druge strane, konzervativci su odveli GB do druge zemlje EU ( Iza GER), sa tendencijom da postanu prva evropska ekonomija, pregrmili škotski referendum, stekli mnogo novih frendova širom svijeta, zahvaljujući upravo političkim potezima koje novinar svjetski uticajnog Blica opisuje kao loše :D.

GB nikad nezavisnija i nikad nije vodila samostalniju politiku nego sada, a nije bila ovoliko bogata u zadnjih 100 godina. London je doslovno glavni grad Evrope.

Imamo se čemu smijati.
ih...dobro jer kada vi razmišljsate, draži vam ERDOGAN OD BILO KOG ROĐAKA BALKANSKOG....A DA VI STE ILIRI I TRAČANI.... isti smo gen ista smo krv, a mrzimo se, (ne spadam u tu kategoriju ljudi) mi se svađamo i oko Siruije i Iraka ili Irana... jbt BRAĆA SMO SHVATITE TO...ne neću i ne želim da se mi ovde koljemo....nek rade to u dalekim zemljama... ja i danas tvrdim da nas vera svađa, a ateista sam... pozdrav svima!!!
Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Mohr »

KOMESAR wrote:Da se složim s tobom ne mogu.Izbori su rekli sve.Ojha!
Ti @Meša fakat misliš da izbori nešto znače :o Je li ti poznato koliko je (procentualno) glasača izašlo na izbore? Da li ti je, možda, poznato da u poslijeratnoj BiH ni na jedne izbore nije izašlo ni 50% ljudi s pravom glasa? Da i ne pričamo o raznim malverzacijama prilikom slobodnih demokratskih izbora ;)

Ili, da se upitamo šta je bilo s tim biračima kada je Aca, skupa s mentorom Voj(vod)om bio u opoziciji? Tada dakle, kad je Aca lafo bio četnik nisu ga voljeli, a sad ga, kad je ko fol good guy, vole, je l' de? Man' cirkusa ba :D.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Mohr wrote:
KOMESAR wrote:Da se složim s tobom ne mogu.Izbori su rekli sve.Ojha!
Ti @Meša fakat misliš da izbori nešto znače :o Je li ti poznato koliko je (procentualno) glasača izašlo na izbore? Da li ti je, možda, poznato da u poslijeratnoj BiH ni na jedne izbore nije izašlo ni 50% ljudi s pravom glasa? Da i ne pričamo o raznim malverzacijama prilikom slobodnih demokratskih izbora ;)

Ili, da se upitamo šta je bilo s tim biračima kada je Aca, skupa s mentorom Voj(vod)om bio u opoziciji? Tada dakle, kad je Aca lafo bio četnik nisu ga voljeli, a sad ga, kad je ko fol good guy, vole, je l' de? Man' cirkusa ba :D.
cirkus bratac, cirkus...ma to mi i ne biramo, uvek se zna ko će pobediti...SAD
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

ZMAJ wrote:
Krokodil Behko wrote:Vidim, štampa u Sjevernoj Koreji i dalje maštovito djeluje. Ni ne citiraju izvore, nego pišu vlastite komentare (uglavnom izmišljene), ali sva sreća pa tamo ionako slabo ko misli, pa se povjeruje.

Imamo se čemu smijati.
ih...dobro jer kada vi razmišljsate, draži vam ERDOGAN OD BILO KOG ROĐAKA BALKANSKOG....A DA VI STE ILIRI I TRAČANI.... isti smo gen ista smo krv, a mrzimo se, (ne spadam u tu kategoriju ljudi) mi se svađamo i oko Siruije i Iraka ili Irana... jbt BRAĆA SMO SHVATITE TO...ne neću i ne želim da se mi ovde koljemo....nek rade to u dalekim zemljama... ja i danas tvrdim da nas vera svađa, a ateista sam... pozdrav svima!!!

O čemu ti sad pišeš?
Jesi li sam donio to o GB? Nisam primjetio da su pominjani Iliri, a bogami ni Turci.

Ono ti kad doneseš pa kažeš "evo ne mislim ja to, nego samo da vam pokažem"

A što se srodstva tiče, mogao bih ti rado prilijepiti onu narodnu:
Rodbinu zadužiš čim se rodiš, a prijatelje moraš steći.
Sad se ti osvrni oko sebe, pa mi reci koliko ima rodbine, a da se ,lijepo slažu sa vama?
NIKO? da, o tome govorimo.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:
ZMAJ wrote:

Imamo se čemu smijati.

O čemu ti sad pišeš?
Jesi li sam donio to o GB? Nisam primjetio da su pominjani Iliri, a bogami ni Turci.

Ono ti kad doneseš pa kažeš "evo ne mislim ja to, nego samo da vam pokažem"

A što se srodstva tiče, mogao bih ti rado prilijepiti onu narodnu:
Rodbinu zadužiš čim se rodiš, a prijatelje moraš steći.
Sad se ti osvrni oko sebe, pa mi reci koliko ima rodbine, a da se ,lijepo slažu sa vama?
NIKO? da, o tome govorimo.
zar ti misliš da jas imam 100.000 $ godišnje da plaćam školovanje jednog deteta???? to mi brat od strica finansirao..Samo, moja sestra profesor, najmladja žena doktor nauka, student generacije mi uvek govori, imam samo njih troje, njenu ćerku i moje dvoje...jesi li ti lud mi se svi volimo i poštujemo...pa juče ujutru sam baš kod sestre pio kafu i zezao je što je premijer Vučić prozivao FTN ... Miro, vi na FTN ne valjate ništa al valjaju mastersi Toma Nikolić i Igor Bečić, koga znam nije završio ni 3 godine zanata , a potpresednik skupštine i master....opdgovor ,mi je bio : Pi tu kafu i nosi lekove mami, seti se da sam te tukla kad si bio mali :zubi kamo sreće DA JE VIŠE...JEDINI U MOJOJ FAMILIJI JA NISAM VISOKOOBRAZOVAN, A IMAM ALASOVU DIPLOMU IZ MATEMATIKE... o takmičenjima opštinskim i pojkrajinskim neću ni das vam pričam... mi se volimo svi...pa sutra i sestrina ćerka ide sa nama na aerodrom i ona je svake godine kod moje ćerke po 20 dana u Pekingu...vole se ... šta je loše u tome?
Post Reply

Return to “EX YU”