Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja sam, vala, u nezavidnoj poziciji.
Soba mi na spratu, dakleM, duplo vruce nego u prizemlju, ali mogu spavati u gacama uz otvoren prozor. U dnevnom imam klimu ali moram biti u odjeci, plus sto gasim klimu, strah me da mi ne naskodi ako spavam pod njom i onda zaspim pa se probudim sva u gafletu jer sam u odjeci.
Bas nezavidna situacija
Maja wrote: 01 Jul 2025, 09:04
Ja sam, vala, u nezavidnoj poziciji.
Soba mi na spratu, dakleM, duplo vruce nego u prizemlju, ali mogu spavati u gacama uz otvoren prozor. U dnevnom imam klimu ali moram biti u odjeci, plus sto gasim klimu, strah me da mi ne naskodi ako spavam pod njom i onda zaspim pa se probudim sva u gafletu jer sam u odjeci.
Bas nezavidna situacija
Tolko puta sam s autom prosao po raznim vremenskim uslovima, prvi put u zivotu mi zakuca temperaturu iznad Stoca kad sam isao u Neum
Zapalili deponiju smeća, gotovo cijeli grad se probudio u dimu i smradu... Mislim, jesam da nam je poskupila struja, voda i javni prevoz, ali zato imamo dima i prašine, brale...
arzuhal wrote: 01 Jul 2025, 12:27
Zapalili deponiju smeća, gotovo cijeli grad se probudio u dimu i smradu... Mislim, jesam da nam je poskupila struja, voda i javni prevoz, ali zato imamo dima i prašine, brale...
arzuhal wrote: 01 Jul 2025, 12:27
Od nako finih objekata, recimo zgrada ohr-a, sdp-a i sl, oni nasli deponiju da zapale.
E svasta