Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40106 times
- Been thanked: 26124 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
Skromno u krugu porodice, plus Mersija Kasumović 12.416,00 KM
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ljubav je svuda, pa i u guzu.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13546 times
- Been thanked: 22280 times
Zena, Hrvatica
Ima veca muda od sve bosanske medijske scene, i one trojke
More fortu i slicne na kurcu nosat
Iz Rijeke.
Pa ja
Ima veca muda od sve bosanske medijske scene, i one trojke
More fortu i slicne na kurcu nosat
Iz Rijeke.
Pa ja

Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24039 times
- Been thanked: 24489 times
koji briljantni um stoji iza ovog citata

nie superhik ali je close enoughNe mislim da je klima luksuz, ali ko troši mora da plati

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21057 times
- Been thanked: 19034 times
To je moglo na 10 drugih načina bolje da se kaže, ali ta izjava je za šamara.ironman wrote: 03 Jul 2025, 19:35 koji briljantni um stoji iza ovog citatanie superhik ali je close enoughNe mislim da je klima luksuz, ali ko troši mora da plati![]()
- ironman
- sirius
usput
jos ovoIz Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova (FMUP) saopćeno je da je federalni ministar Ramo Isak dobitnik priznanja u akciji izbora menadžera godine "Evropski najministar".
Nagradu, kako su objavili, dodjeljuje Direkcija evropske nezavisne agencije za izbor i promociju najuspješnijih lidera i institucija.
Inače, ova nezavisna agencija je osnovana 1995. godine u Zenici te svake godine bira najuspješnije osobe iz svijeta biznisa.
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12429 times
- Been thanked: 13187 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21057 times
- Been thanked: 19034 times
To kao jedan moj bivši profesor kad je vikao kako je radio za federalne rezerve u Americi, kako je stručnjak, kako ga Amerikanci uvažavaju i ostalo... i onda u svom kabinetu jednom prilikom hvali se diplomom engleskog jezika, a na diplomi je pisao stepen beginner.
E ovakvi nas ljudi vode nažalost.
E ovakvi nas ljudi vode nažalost.
- ironman
- sirius
jedna od stvari sto mi naumpadne...ono kad kazu sta bi rekao sebi da se mozes prebacit u proslost.Konaković,na kongresu sdp: Slijede završni politički obračuni, hvala Bogu pa ih vode ljudi iz Trojke
Opalio bih samar sam sebi i reko ybo te sve sto mislis da znas ,odlazi i nikad se ne obaziri vise..
Slusaj ovo,sunce ti poljubim.
I govorim iz ugla bolimeq koja stranka je u pitanju..
Kao da se obraca skupini osusenih bukovih grana il mojim raznjicima

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 560 times
- Been thanked: 1128 times
Neće ova zemlja past nikad, nema šanse...
Neki dan nam Trojka poskupi karte za javni prevoz u Šeheru (GRAS i Centrotrans). Javiše gradžanima - 'vako u akšam - da od sutra (od frst džulaja) poskupljuje gradski prevoz. Toliko o poštivanju sitne sirotilje, obavještavanju makar heftu unaprijed, itd...
I u toj svojoj objavi rekoše nekoliko stvari, između ostalog i da je godišnja karta pojeftinila i da se može kupiti od 4. jula u GRAS-u ili Centrotransu.
Ja sad ne koristim toliko javni prevoz, ali koristim dovoljno da, kad sračunam, isplati mi se kupiti tu godišnju kartu (550KM) iz nekoliko razloga, hem fakat dođe mi jeftinije, hem ne moram mislit imam li sitna, moze je koristiti i neko drugi, itd.
Potrefi se baš 4. juli (dan kada se već mogu uzeti godišnje, kako reče Vlada), prolazim pored šaltera GRAS-a, pa rekoh da pitam šta - osim para - treba za godišnju, nisam nikad uzimao - trebal vjenčani, gruntovnica...
- Ne znam, stvarno, nismo još dobili upute.
- Niste dobili upute? Pa rekoše da se već od danas mogu uzeti karte?
- Stvarno ne znam, mi ništa nismo dobili, nikakve instrukcije...
- Dobro, a šta bi, haj da nagađamo, osim para trebalo?
- Pa mozda slika...
- Ne treba, kazu da ce kartu moci koristiti svi clanovi porodice, bilo ko, nece biti personalizovana...
- Onda vjerovatno samo licna na pokaz i pare.
- OK, hvala...
Sve obavještajne službe nastoje da prokljuve sta zemlja u kojoj djeluju ima u planu, sta namjerava da uradi u narednih 5, 10, 50 godina... U BiH oni su svi sjebani, ovdje NEMA PLANOVA, nemas pojma sta ce se sutra desiti, koji ce ministar sta reci, a sta ce onda biti od toga, hocel se to ostvariti - pa makar to bila najmanja i najlaksa stvar za uradit...
Kod nas stranci ne mogu da skontaju sta je nama na umu, sta kontamo, pa nam sami moraju postavljati ljude i praviti vlast ne bi li barem tako uspjeli da nekako anticipiraju naše daljnje korake...
Neki dan nam Trojka poskupi karte za javni prevoz u Šeheru (GRAS i Centrotrans). Javiše gradžanima - 'vako u akšam - da od sutra (od frst džulaja) poskupljuje gradski prevoz. Toliko o poštivanju sitne sirotilje, obavještavanju makar heftu unaprijed, itd...
I u toj svojoj objavi rekoše nekoliko stvari, između ostalog i da je godišnja karta pojeftinila i da se može kupiti od 4. jula u GRAS-u ili Centrotransu.
Ja sad ne koristim toliko javni prevoz, ali koristim dovoljno da, kad sračunam, isplati mi se kupiti tu godišnju kartu (550KM) iz nekoliko razloga, hem fakat dođe mi jeftinije, hem ne moram mislit imam li sitna, moze je koristiti i neko drugi, itd.
Potrefi se baš 4. juli (dan kada se već mogu uzeti godišnje, kako reče Vlada), prolazim pored šaltera GRAS-a, pa rekoh da pitam šta - osim para - treba za godišnju, nisam nikad uzimao - trebal vjenčani, gruntovnica...
- Ne znam, stvarno, nismo još dobili upute.
- Niste dobili upute? Pa rekoše da se već od danas mogu uzeti karte?
- Stvarno ne znam, mi ništa nismo dobili, nikakve instrukcije...
- Dobro, a šta bi, haj da nagađamo, osim para trebalo?
- Pa mozda slika...
- Ne treba, kazu da ce kartu moci koristiti svi clanovi porodice, bilo ko, nece biti personalizovana...
- Onda vjerovatno samo licna na pokaz i pare.
- OK, hvala...
Sve obavještajne službe nastoje da prokljuve sta zemlja u kojoj djeluju ima u planu, sta namjerava da uradi u narednih 5, 10, 50 godina... U BiH oni su svi sjebani, ovdje NEMA PLANOVA, nemas pojma sta ce se sutra desiti, koji ce ministar sta reci, a sta ce onda biti od toga, hocel se to ostvariti - pa makar to bila najmanja i najlaksa stvar za uradit...
Kod nas stranci ne mogu da skontaju sta je nama na umu, sta kontamo, pa nam sami moraju postavljati ljude i praviti vlast ne bi li barem tako uspjeli da nekako anticipiraju naše daljnje korake...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma
- Has thanked: 4146 times
- Been thanked: 2048 times
Mi nemamo ljudi ni za organizaciju ni za ciljeve niti za planove. Kod nas se svi iskljucivo bave sopstvenim interesom. Poslije mene potop.
Ko te jubi kad nisam tu beeboooo ?
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13546 times
- Been thanked: 22280 times
Imas ti tih naroda ko mi, prtinasa, sto ih vazda neko da izvines jebe. Pa ti oni imaju neku drzavu, sistem, hajmo rec, drustvo.
Al nismo mi ko oni.
Kod njih ti imas te jal kartele, jal neke bande, jal hunte
I to ti ne lici ni na sta. Vozas se okolo, ima sam haluga, jedna cesta, neki aerodrom, dvi tri hacijende, i predsjednicka palata.
A kod nas opet, ima svasta, ima bingo, ima muzej, ljudi napravili svasta nekih finih kuca, ordinacija, nema kakvog bogaoca nema.
Nekad se treba malo i podsjetiti dokle mores, sta mores
I sta ti je ponudjeno, tj, nije ti nista ponudjeno, sta su ti mogli otet oni su i oteli, a opet to nedje nekako ide.
Dobro je to sve, kako more bit
Stavamje
Al nismo mi ko oni.
Kod njih ti imas te jal kartele, jal neke bande, jal hunte
I to ti ne lici ni na sta. Vozas se okolo, ima sam haluga, jedna cesta, neki aerodrom, dvi tri hacijende, i predsjednicka palata.
A kod nas opet, ima svasta, ima bingo, ima muzej, ljudi napravili svasta nekih finih kuca, ordinacija, nema kakvog bogaoca nema.
Nekad se treba malo i podsjetiti dokle mores, sta mores
I sta ti je ponudjeno, tj, nije ti nista ponudjeno, sta su ti mogli otet oni su i oteli, a opet to nedje nekako ide.
Dobro je to sve, kako more bit
Stavamje
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
Jos jedna od nasih istina
Ybo secesioniste,cetnike i ustase

Ybo secesioniste,cetnike i ustase
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40106 times
- Been thanked: 26124 times
Ja ja i unucad se uce na drzavne jasle.Ovako bahato koristiti drzavu,je dokaz da nam je mafia na celu drzave.
Ljubav je svuda, pa i u guzu.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46836 times
- Been thanked: 8393 times
- Status: Online
Jako ce ih nasljedit moj rume, necemo ja i ti, pa jaRum wrote: 07 Jul 2025, 15:06 Ja ja i unucad se uce na drzavne jasle.Ovako bahato koristiti drzavu,je dokaz da nam je mafia na celu drzave.

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- ironman
- sirius
Neko od nas ce biti tu kad se za najvise 3 godine bude pisalo o propasti i prodaji BH telecoma u ruke srbijanskog operatera..
A vako je pocelo
A vako je pocelo
gledaj ekipe sunce ti poljubim..plus angazovani strucni konzultanti a to je kladim se u paklo bronhi bonbona rodbina doticnih koja zna upalit laptopUčestvovali su premijer Federacije BiH Nermin Nikšić, zamjenik premijera FBiH i federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović, ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić, generalni direktor BH Telecoma Amel Kovačević, članovi Nadzornog odbora te angažovani stručni konsultanti.

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
pajdo,sto oni ubrljaju,sto Staljina nece ispravitironman wrote: 07 Jul 2025, 18:15 Neko od nas ce biti tu kad se za najvise 3 godine bude pisalo o propasti i prodaji BH telecoma u ruke srbijanskog operatera..
A vako je pocelogledaj ekipe sunce ti poljubim..plus angazovani strucni konzultanti a to je kladim se u paklo bronhi bonbona rodbina doticnih koja zna upalit laptopUčestvovali su premijer Federacije BiH Nermin Nikšić, zamjenik premijera FBiH i federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović, ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić, generalni direktor BH Telecoma Amel Kovačević, članovi Nadzornog odbora te angažovani stručni konsultanti.![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Skin
- Inventar foruma
- Has thanked: 2851 times
- Been thanked: 3200 times
- ironman
- sirius
Kaze postavlja se bista krmetu koje je vetom onemogucilo rezoluciju o genocidu u Srebrenici.
Prikladno oko ovog datuma.
Odgovor na pitanje gdje mi zivimo dobijamo skoro svakodnevno.
Ne kazem ja da je sad negdje med i mlijeko..al ybomajku moglo nas je zadesit da makar jedan komsija bude ljudsko bice..
Ne kazem ja da je sad negdje med i mlijeko..al ybomajku moglo nas je zadesit da makar jedan komsija bude ljudsko bice..
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- baton
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 433 times
- Been thanked: 967 times
Ja mislim da je tome pridonijelo i ono naše ajd bar može to možda proći. Ili loš stav,obrazovanje,institucije ovoga što mi nazivamo bošnjaštvom ili bosanstvom.Tj. do nas je kao većine u BiH.Recimo da je stav,pravac,plan neke urdjene i pravne države ili institucije dobar ne bi bilo blago rečeno javašluka na sve strane u BiH i medju narodima.Ovo sve nam se dogadja u BiH jer liderstvo nije sposobno nije doraslo da vodi ovaj narod i državu BiH.ironman wrote: 08 Jul 2025, 13:08 Kaze postavlja se bista krmetu koje je vetom onemogucilo rezoluciju o genocidu u Srebrenici.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- ironman
- sirius
nama prepisat krivicu za bilo sta ....iz mog ugla je pogresno.
Jer budimo realni nalazimo se u eksperimentu gdje nam se pamet razvlaci do krajnjih granica a sve siguran sam samo sa jednim ciljem.
Da puknemo i pruzimo otpor.I da napokon mogu uzviknuti aha evo ih..
E sad dokle tj dokad..vidjecemo.
Pogledati Gazu i Zapadnu obalu.
Onda se sjetiti kako oni osudise Iran jer je uzvratio izraelu.
Onda pogledaj nas ovdje i kako ko i s kime.
Da ne pricam izmedju sebe..
Ne sikira me to,davno sam se pomirio da ce biti ono sto mora biti i samo kazem ko ga yb..
Jer budimo realni nalazimo se u eksperimentu gdje nam se pamet razvlaci do krajnjih granica a sve siguran sam samo sa jednim ciljem.
Da puknemo i pruzimo otpor.I da napokon mogu uzviknuti aha evo ih..
E sad dokle tj dokad..vidjecemo.
Pogledati Gazu i Zapadnu obalu.
Onda se sjetiti kako oni osudise Iran jer je uzvratio izraelu.
Onda pogledaj nas ovdje i kako ko i s kime.
Da ne pricam izmedju sebe..
Ne sikira me to,davno sam se pomirio da ce biti ono sto mora biti i samo kazem ko ga yb..
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...