Brak i muska zrtva
Moderator: spacebound
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13931 times
- Been thanked: 22956 times
- Status: Offline
Re: Brak I muska zrtva
Pogledas oko sebe, momaka i djevojaka 30+ godina more, ne pada im na pamet da se u to upustaju.
I bice sve gore.
Dok nas nesta ne resetuje na pocetne postavke.
Ovo je neodrzivo.
I bice sve gore.
Ovo je neodrzivo.
Dozvolite da se obratimo
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 1645 times
Ulaskom u brak većinom muškaraci žrtvuju seksualni a žene karijerni potencijal..
Barak i musk..
Barak i musk..
Pogled Joca Vujičića
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2589 times
- Been thanked: 4487 times
Pa ja, ti si kriv.Quds wrote: 01 Jul 2025, 19:13Ma jok. Nema tu moje reakcije. Bilo je njegove 3, ničim izazvane, na nešto štoga se upšte ticalo nije, 'NAČI, nije bio ni dio grupe gdje smo mi razgovarali, nego naćulio uši i slušao. I nakon svog tog njegovog šoua, ja mu samo kažem da se nije uopšte trebao ubacivati u razgovor, na što je ponovo iz njega izlila njegova pravednost... eh, tu je Muderis uskočio, jer je vidio da to ode predaleko. Ali, ništa, de ti sad napiši da nemRe Izet bit' kriv što je takav, nego sam ja morao sve to osaburati.![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ajjjj jest uprlaNora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 20:08Pa ja, ti si kriv.Quds wrote: 01 Jul 2025, 19:13
Ma jok. Nema tu moje reakcije. Bilo je njegove 3, ničim izazvane, na nešto štoga se upšte ticalo nije, 'NAČI, nije bio ni dio grupe gdje smo mi razgovarali, nego naćulio uši i slušao. I nakon svog tog njegovog šoua, ja mu samo kažem da se nije uopšte trebao ubacivati u razgovor, na što je ponovo iz njega izlila njegova pravednost... eh, tu je Muderis uskočio, jer je vidio da to ode predaleko. Ali, ništa, de ti sad napiši da nemRe Izet bit' kriv što je takav, nego sam ja morao sve to osaburati.![]()

Buraz, nema ti druge
Reci, jesam
Trazi halal

Dozvolite da se obratimo
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 647 times
- Been thanked: 1005 times
Sva ova nevjencanja ce i biti reset, mnogi ce skoncat zivot bez potomstva i slicnoFuddo wrote: 01 Jul 2025, 19:39 Pogledas oko sebe, momaka i djevojaka 30+ godina more, ne pada im na pamet da se u to upustaju.
I bice sve gore.
Ovo je neodrzivo.
Mada tamo negdje u Aziji se kote sve u 16, nimalo ne usporavaju, i onda ce bit evo ih okupacija, dosli u nase, ovo ono
Tako da bit ce reset ali u smislu da ce bit onako kako Azijci se nakote i kazu da trba da bude
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Radjajutuzlak1212 wrote: 01 Jul 2025, 20:16Sva ova nevjencanja ce i biti reset, mnogi ce skoncat zivot bez potomstva i slicnoFuddo wrote: 01 Jul 2025, 19:39 Pogledas oko sebe, momaka i djevojaka 30+ godina more, ne pada im na pamet da se u to upustaju.
I bice sve gore.
Ovo je neodrzivo.
Mada tamo negdje u Aziji se kote sve u 16, nimalo ne usporavaju, i onda ce bit evo ih okupacija, dosli u nase, ovo ono
Tako da bit ce reset ali u smislu da ce bit onako kako Azijci se nakote i kazu da trba da bude
Ne kote se
Ruzno je jebogaja
Dozvolite da se obratimo
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 647 times
- Been thanked: 1005 times
kotiti znaci i gomilati nesto, a ne samo radjatiFuddo wrote: 01 Jul 2025, 20:21Radjajutuzlak1212 wrote: 01 Jul 2025, 20:16
Sva ova nevjencanja ce i biti reset, mnogi ce skoncat zivot bez potomstva i slicno
Ne kote se
Ruzno je jebogaja
al jes ruzno je– A poslije su se samo kotili troškovi birokracije.
– Kote se kako teorije urote, tako i pandemije panike – a zajednički im je nazivnik histerija.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3059 times
Kažu statistike kako Peterson govori više naših predaka ženskih ima djecu nego muških.
Nevezano za brakove.
I dalje ne vidim razlog zbog kojeg bi se muškarac ženio osim da ima dijete, ali žene zbog majčinskog instinkta više naginju tome da imaju djecu nego muškarci.
Kakve benefited muškarac 21 vijeka ima od braka?
Sa vjerske i tradicionalne strane samo to da je u instituciji braka i da ne griješi seksualnim odnosom vam braka.
Ali šta muškarac ima od braka kakav benefit?
Mnogo naših djedova i očeva je nešto žrtvovali neki svoj potencijal da bi bili domaćini i očevi.
Da li se to isplati u hedonistički dobi.
Benefit braka bi mogao biti da ne ostariš sam i da imaš partnera kasnije, mada i razvodi se gomilaju u zadnje vrijeme i postavlja se pitanje šta muškarac ima od braka?
Nevezano za brakove.
I dalje ne vidim razlog zbog kojeg bi se muškarac ženio osim da ima dijete, ali žene zbog majčinskog instinkta više naginju tome da imaju djecu nego muškarci.
Kakve benefited muškarac 21 vijeka ima od braka?
Sa vjerske i tradicionalne strane samo to da je u instituciji braka i da ne griješi seksualnim odnosom vam braka.
Ali šta muškarac ima od braka kakav benefit?
Mnogo naših djedova i očeva je nešto žrtvovali neki svoj potencijal da bi bili domaćini i očevi.
Da li se to isplati u hedonistički dobi.
Benefit braka bi mogao biti da ne ostariš sam i da imaš partnera kasnije, mada i razvodi se gomilaju u zadnje vrijeme i postavlja se pitanje šta muškarac ima od braka?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 9196 times
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2781 times
- Been thanked: 23003 times
Nema nista ako je sa budalom.Ko i zena.Ako je u normalnom braku ima porodicu,luku,mir,sigurnost,zadovoljstvo,nekoga pored sebe ko ga voli i ko ce uvijek biti tu..Malo li je.Ovaj trend ismijavanja brakova,poplava sebicnosti,forsiranje necega ,ne znaju ni oni sta forsiraju i dje gone,ce nas odvesti u tri picke materine.Porodica je svetinja.Bez nje opstanka nema.E odo masinu spajat,ja sam zrtva.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 1645 times
- Zana
- Gospođetina
O te jebo svak
Cijeli svijet uviđa koliko je žena u nezavidnom položaju jer se i dalje od nje očekuje da više brine o djeci, domaćinstvu, pa i o mužu i to sve kad dođe s posla jer se podrazumjeva da i ona radi a sve više djevojaka uviđa koliko je brak kao institucija zamišljen da bi ponajviše pogodovao muškarcu i odbijaju da se udaju a ono pita šta muškarac ima od braka
Cijeli svijet uviđa koliko je žena u nezavidnom položaju jer se i dalje od nje očekuje da više brine o djeci, domaćinstvu, pa i o mužu i to sve kad dođe s posla jer se podrazumjeva da i ona radi a sve više djevojaka uviđa koliko je brak kao institucija zamišljen da bi ponajviše pogodovao muškarcu i odbijaju da se udaju a ono pita šta muškarac ima od braka

Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Zana
- Gospođetina
Lijepa foe lista
Boga mi je bolje ne znati kako neko razmišlja
A ti se Mute stvarno zapitaj da nisi gej. Ozbiljno, što, i to je za ljude.
Boga mi je bolje ne znati kako neko razmišlja
A ti se Mute stvarno zapitaj da nisi gej. Ozbiljno, što, i to je za ljude.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40689 times
- Been thanked: 27069 times
- Status: Online
Forumasi su zrtve
Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2703 times
- Been thanked: 8375 times
Napraviš dvoje djece, ona se naljuti sto je danas bilo 35 a ne ugodnih 25 stepeni i hoce da se razvede.Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 19:39 Pogledas oko sebe, momaka i djevojaka 30+ godina more, ne pada im na pamet da se u to upustaju.
I bice sve gore.
Ovo je neodrzivo.
Ostatak zivota radis i za nju i za djecu a djecu skoro da i nemaš.
I onda na sav glas galama kako je ugrozena.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Za sve se u zivotu na ovaj ili onaj nacin, podnese zrtva.Duminjo wrote: 01 Jul 2025, 21:30Napraviš dvoje djece, ona se naljuti sto je danas bilo 35 a ne ugodnih 25 stepeni i hoce da se razvede.Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 19:39 Pogledas oko sebe, momaka i djevojaka 30+ godina more, ne pada im na pamet da se u to upustaju.
I bice sve gore.
Ovo je neodrzivo.
Dunjaluk je samo skup iskusenja, zaCas to rodjo proleti.
Na kraju se sam mores okrenit iza sebe, ako si sta ostavio.

Dozvolite da se obratimo
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3703 times
- Been thanked: 1483 times
Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 21:38Za sve se u zivotu na ovaj ili onaj nacin, podnese zrtva.Duminjo wrote: 01 Jul 2025, 21:30
Napraviš dvoje djece, ona se naljuti sto je danas bilo 35 a ne ugodnih 25 stepeni i hoce da se razvede.
![]()

- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2703 times
- Been thanked: 8375 times
Odoh se kupat da sutra mirišem.Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 21:38Za sve se u zivotu na ovaj ili onaj nacin, podnese zrtva.Duminjo wrote: 01 Jul 2025, 21:30
Napraviš dvoje djece, ona se naljuti sto je danas bilo 35 a ne ugodnih 25 stepeni i hoce da se razvede.
![]()
Jedna mi se danas povjerila da je prekinula sa deckom.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2781 times
- Been thanked: 23003 times
A izvini molim te u kakvom je to zena nezavidnom polozaju u normalnom braku?Evo ja necu nit bi mi dala ni da kuham,spremam,perem,imam skuhano,oprano,brine ona o sto stvari…Ja brinem o 240.Sta trebam jos i pretis pristavit i proprat ves? Radila 8 sati pa kuci dalje oko kuce,djece…Svako ima svoje obaveze i zivot te na njih navede kako sve to najbolje funkcionise.Bez neke suvisne price.Podrazumijeva se.Bolje da su furale ove muskarce da su muskarci,da znaju ulovit sto bi rekli,popravit,uradit nesta…Sad nek ganjaju ove u uskim farmerkama sto se mazu faktorom 30 kad idu na plazu,ne piju,ne puse,doruckuju pahuljice.Oni su fini,njezni,znaju i masinu upalit i skuhat…To su ta neka forsiranja glupih prica pa ova djeca to slusaju…Sve ces ako vrijedi i nista ti nece biti tesko.Tako je i moja starija pocela s glupom nekom pricom necu mu ja ovo,ono…Neces al nece ga onda ni bit.Ako na normalnog naletis ode on zbog tog stava.Bil meni? Evo vidis kako ja i mama zivimo? Dobro to je drugo…Nije drugo.Sa tim stavom ces odbiti onoga ko je vrijedan toga svega.To se u hodu rjesava ko ce i sta.Nikako prije.Nema ugovora ni garancije kako ce zivot teci.Bice divno al i jebeno.Kako kad.I ako je pravi,prava…Prevelika su ocekivanja danasnjih generacija.Svi bi odma i sve ,i to s garancijom.Aha.Nek se pomuce malo,muka je odlicna stvar.Zana wrote: 01 Jul 2025, 21:25 O te jebo svak
Cijeli svijet uviđa koliko je žena u nezavidnom položaju jer se i dalje od nje očekuje da više brine o djeci, domaćinstvu, pa i o mužu i to sve kad dođe s posla jer se podrazumjeva da i ona radi a sve više djevojaka uviđa koliko je brak kao institucija zamišljen da bi ponajviše pogodovao muškarcu i odbijaju da se udaju a ono pita šta muškarac ima od braka![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Sve je to ok.Duminjo wrote: 01 Jul 2025, 21:46Odoh se kupat da sutra mirišem.Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 21:38
Za sve se u zivotu na ovaj ili onaj nacin, podnese zrtva.
![]()
Jedna mi se danas povjerila da je prekinula sa deckom.
Ti znas da ja tebe u svim tim avanturama podrzavam ko nato pakt.
Samo polako, nemoj sta smrljat

Dozvolite da se obratimo