Moderator: spacebound
A on fin u diskoteci u 1 ujutro, bizi goniNora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 22:44 Pa znas kako, moj je brat na mamino pitanje sto se ne zeni rekao "nikako da nadjem finu djevojku."
"pa I neces je nac u diskoteci u 1 ujutro"
Pa to ti je toElTriconi wrote: 01 Jul 2025, 23:21A on fin u diskoteci u 1 ujutro, bizi goniNora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 22:44 Pa znas kako, moj je brat na mamino pitanje sto se ne zeni rekao "nikako da nadjem finu djevojku."
"pa I neces je nac u diskoteci u 1 ujutro"![]()
Ma nisu to nikakvi prilasci ni neki posebni izlasci.Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:01Mozda trebas vidjet tamo medju dijasporom. Ja sve sto zena znam koje su odavde otisle su vrijedni i radisne. Ne bi otisle da nisu, jel.Duminjo wrote: 01 Jul 2025, 22:49
Ogradio sam se fino da je to krug na koji ja nabasam. Mozda trebam ici u biblioteku ili na balet.
Nevjerovatan je broj mladjih, lijepih i zgodnih cura koje bukvalno kazu "ne zanima me kako izgleda i kakav je. Bitno da moze ispuniti moje prohtjeve ili zelje".
Tako opusteno, lagano i otvoreno da se šokiraš.. ne znam, meni je to skoro za ne povjerovati. Sve nekad pomislim da lose cujem ili kontam.
Jebaiga, samo još da stavi cijenu na celo
Da takvih cura ima, ima, i znala sam ih i ja. Uvijek se sjedi u izlogu kafica, ako moze Vatra da je na glavnoj magistrali, na kafi s tobom ne prica, vec popravlja usnice u ogledalu, itd.
Ali evo, ja se nisam druzila niti sa jednom djevojkom koja ima takvo razmisljanje. Od svih prijateljica, rodica, poznanica, jedino neudata ja i jos jedna prijateljica. Nju brak ne zanima, a ja ne mogu da se udam jer ne valjam ja. I to su sve zene koje rade, neke imaju daleko vece plate od svojih muzeva, neke manje, ali kad dobro razmislim mogu se sjetit samo jedne koja ne radi jer ima 3 djece u razmaku od po godinu dana, a muz je uspjesan inzinjer pa ni ne mora
Tako da, ja bih se kladila da ima nesto tipski sto te privlaci da prilazis bas TAKVIM cega ti nisi ni svjestan vjerovatno, a neko drugi bi na prvu prepoznao.
Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:18Pa dakle, sto si kivan na zene?Mutevelija wrote: 01 Jul 2025, 23:16
Normalno, zato što su škart roba koja se "baca" i sramota muškog roda da ih ne bi podrzavali, moze ga savjetovati ali na kraju krajeva odbaciti ce ga ako ga ne poslusa, pa mu to bio sin, brat itd.
Ti ko ova jedna što je mene pitala da li sam ja razvodio se i rekoh nisam.Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:22 Realno, da sam u srednjoj imala neke pameti, ostala bi sa prvim momkom. Ne zato sto je on nesto poseban, nego valjda bi za 10 godina od njeg napravila cojka.
Bila mu druga zena pa je malo vise bendao.
A zašto se lozim na tebe
Mene bas cudi jedna stvar (a koja je dobra) a to je kako one tako otvoreno pred drugima o tome pricaju. Ja vjerujem da toga ima, ali sam nekog ubjedjenja da se to i krije, a POSEBNO od potencijalnog sponzora.Duminjo wrote: 01 Jul 2025, 23:24Ma nisu to nikakvi prilasci ni neki posebni izlasci.Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:01
Mozda trebas vidjet tamo medju dijasporom. Ja sve sto zena znam koje su odavde otisle su vrijedni i radisne. Ne bi otisle da nisu, jel.
Da takvih cura ima, ima, i znala sam ih i ja. Uvijek se sjedi u izlogu kafica, ako moze Vatra da je na glavnoj magistrali, na kafi s tobom ne prica, vec popravlja usnice u ogledalu, itd.
Ali evo, ja se nisam druzila niti sa jednom djevojkom koja ima takvo razmisljanje. Od svih prijateljica, rodica, poznanica, jedino neudata ja i jos jedna prijateljica. Nju brak ne zanima, a ja ne mogu da se udam jer ne valjam ja. I to su sve zene koje rade, neke imaju daleko vece plate od svojih muzeva, neke manje, ali kad dobro razmislim mogu se sjetit samo jedne koja ne radi jer ima 3 djece u razmaku od po godinu dana, a muz je uspjesan inzinjer pa ni ne mora
Tako da, ja bih se kladila da ima nesto tipski sto te privlaci da prilazis bas TAKVIM cega ti nisi ni svjestan vjerovatno, a neko drugi bi na prvu prepoznao.
Kafice najvise onako grupne i prica opustena pa se dodje do toga.
Ocigledno fulam i znam da nije tako sve. Nego eto, znam potrefit valjda ko prstom u govno. A doduse, najvise je tih kada po Ferhadiji pa moze biti i do toga.
A inace, ohladio sam od naših i eto.. jebiga. Nista njima ne fali, do mene je... Samo eto ne poklapamo se skoro nikako i svake godine se sve više razilazimo.
Pišaj ga![]()
Zivot je neki put koji izaberes i nekad pred spavanje razmisljas sta bi bilo kad bi bilo. Tacno covjek sam sebe muci glupostima u doba kad bi trebo sanjatNora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:22 Realno, da sam u srednjoj imala neke pameti, ostala bi sa prvim momkom. Ne zato sto je on nesto poseban, nego valjda bi za 10 godina od njeg napravila cojka.
Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:22 Realno, da sam u srednjoj imala neke pameti, ostala bi sa prvim momkom. Ne zato sto je on nesto poseban, nego valjda bi za 10 godina od njeg napravila cojka.
Pa ovo se zezam, ako nije ociglednoFuddo wrote: 01 Jul 2025, 23:35Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:22 Realno, da sam u srednjoj imala neke pameti, ostala bi sa prvim momkom. Ne zato sto je on nesto poseban, nego valjda bi za 10 godina od njeg napravila cojka.![]()
Eto ga
Moze,kako ne moze? Mene je zena totalno promijenila.Sam taj zivot i prekretnica,poslagani prioriteti…Od totalnog debila do porodicnog covjeka.Pa zamisli da se nas fuad nije ozenio,eto ne moramo dalje ic ,od njega a i mene…I skoro svo moje drustvo je takvu pricu imalo.Mi smo budale totalne,mozda je sad drugacije ,haj mu ga znaj.Dunjaa wrote: 01 Jul 2025, 23:34 To je gotovo nemoguća misija da se od nekoga može napraviti ‘čovjek’.
Čitajte šta fuddo piše, sve je u pravu. Ne znam šta mu je danas.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests